2500 liter papiercontainer | Oud papier container | Rolcontainerhuren
Gaascontainer 2500 liter formaten

2500 liter papiercontainer

€45,00

Category: .

Heeft u regelmatig een flinke hoeveelheid en/of die u moet weggooien? Huur dan een 2500 liter papiercontainer via Rolcontainerhuren.nl. Hiermee zorgt u ervoor dat u tegen een voordelig tarief altijd van uw af kan komen. Wij leveren deze container aan allerlei soorten bedrijven door heel dus ook bij u in de buurt kunnen we deze container leveren!

Welk afval mag in de 2500 liter papiercontainer?

Wanneer u een van onze papiercontainers huurt, is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat er alleen papier en in de rolcontainer gegooid mag worden. Heeft u ook ander afval dat u weg moet gooien? Bekijk dan eens onze rolcontainers voor bedrijfsafval of restafval

Eigenschappen van deze container

De container is gemaakt van metaal en heeft een inhoud van 2500 liter. Natuurlijk hebben we ook andere formaten beschikbaar, zoals een 240 liter papiercontainer of een 1100 liter papiercontainer.

Papiercontainer huren via Rolcontainerhuren.nl

Het bestellen van een papiercontainer doet u gemakkelijk en snel via Rolcontainerhuren.nl Met slechts enkele klikken op de knop stelt u namelijk een contract samen. In dit contract bepaalt u onder andere hoe vaak de papiercontainer geleegd moet worden en wat de looptijd van het contract moet zijn. Heeft u vragen over het bestelproces? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst gaan wij ons best doen om de container binnen 5 werkdagen op de door u aangegeven locatie te plaatsen. Vervolgens zullen wij de rolcontainer komen legen op de door u aangegeven frequentie. Het afval laten wij weer recyclen, zodat dit kan worden gebruikt voor nieuwe papierproducten. Maar liefst 75% van al het afval krijgt op deze manier een tweede leven. Een rolcontainer huren via onze is daardoor niet alleen voordelig, maar ook nog eens milieuvriendelijk!

Additional Information

Liter

2500