Glasafval

Bij Rolcontainerhuren.nl kunt u gemakkelijk en voordelig een glascontainer huren voor al uw ! Denk hierbij aan schoon wit glas zoals flessen en potten.

Glascontainer & glasbak huren

Heeft u een onderneming, bijvoorbeeld een restaurant, waarbij veel vrijkomt? Dan biedt een glascontainer of een glasbak uitkomst. Bij rolcontainerhuren.nl kunt u gemakkelijk een glascontainer, ook wel bekend als een glasbak, huren met voordelige ledigingen. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal ledigingen van uw rolcontainer. U kunt een rolcontainer wekelijks laten ledigen, maar ook één keer per maand. Tot slot kiest u zelf een geschikte contractduur!

ophalen

is 100% recyclebaar, de perfecte grondstof voor nieuw glas. Glas kan namelijk iedere keer opnieuw gebruikt worden zonder dat het kwaliteitsverlies heeft. Wanneer u een glascontainer van rolcontainerhuren.nl huurt helpt u mee bij het scheiden van . Een glascontainer van rolcontainerhuren.nl is dus niet alleen erg voordelig, maar ook nog eens heel goed voor het milieu! Heeft u vragen over het huren van een glascontainer,over het aantal ledigingen of over in het algemeen? Bel dan met 0900-0174! Onze professionals helpen u graag bij het selecteren van een geschikte rolcontainer