Rolcontainers

Op zoek naar rolcontainers als afvaloplossing? Dan bent u bij Rolcontainerhuren.nl aan het juiste adres! Zowel als particulier of als bedrijf kunt u terecht bij ons voor een afvaloplossing op maat. U heeft totale vrijheid in het kiezen van een rolcontainer: zo bent u vrij om elke container te kiezen, de maat van deze container, hoevaak u hem geleegd wil hebben en de lengte van het contract. Hieronder vindt u alle soorten rolcontainers die wij momenteel kunnen leveren bij u.

Rolcontainers voor ieder soort afval

Rolcontainerhuren.nl heeft rolcontainers voor ieder soort afval! Zo kunt u bij ons terecht voor huis-, bedrijfs-, rest-, glas- en papierafval. Ook hebben wij speciale archiefvernietigingscontainers waar u uw vertrouwelijk papieren in kunt doen en waar de inhoud vervolgens vernietigd wordt zonder dat het onder ogen van onbevoegden komt. De maten van de containers variƫren in maat, dit zodat geen enkele rolcontainer te klein is voor. De formaten van rolcontainer wisselen tussen de 240 en 2500 liter.

Pionier in afvalcontainers verhuren via internet

Als eerste online aanbieder van rolcontainers in Nederland zijn wij sinds 2006 al actief met onze webshop. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goede prijs en een uitstekende service bieden. Onze rolcontainers staan bij particulieren en bedrijven over het hele land, aangezien wij in heel Nederland leveren! Wanneer u een nieuw contract aangaat, dan wordt de container binnen 10 werkdagen bij u geleverd.

Rolcontainer huren

Via onze website kunt u heel eenvoudig een rolcontainer huren door slechts enkele klikken op de knop. Het kiezen van een geschikte rolcontainer start bij het bepalen van het afval dat u heeft. De afvalsoort is leidend in het kiezen van de container. Daarna moet u bepalen hoeveel afval u denkt te hebben en gebaseerd daarop kunt u de grootte van de container bepalen. Met deze informatie kunt u een rolcontainer huren! Wanneer u advies nodig heeft bij uw keuze, dan helpt onze klantenservice u graag!