Rolcontainers

Wij zijn uw partner voor afvaloplossingen op maat, het maakt hierbij niet uit of u een bedrijf of een particulier bent. Bij ons kunt u niet alleen de maat van de rolcontainer zelf uitkiezen, maar ook het aantal keer dat u de container geledigd wilt hebben en de totale lengte van het contract. Echte maatwerkoplossingen, waarbij u het contract gemakkelijk zelf samenstelt via onze website. Hieronder vindt u alle soorten en maten rolcontainers terug die wij op dit moment kunnen leveren. Dit zijn stevige containers die u van ons in bruikleen ontvangt bij aanvang van uw contract.

Pionier in afvaloplossingen via internet

Al in het jaar 2006 hebben wij deze webshop gelanceerd en daarmee waren wij de eerste online aanbieder van rolcontainers in Nederland. Op dit moment zijn wij nog steeds een van de grootste partijen op dit gebied. Door onze jaren aan ervaring kunnen wij u een goede prijs en uitstekende service bieden. Onze rolcontainers staan bij bedrijven en particulieren door heel het land en in het geval van een nieuw contract wordt uw rolcontainer binnen vijf werkdagen geleverd.

Rolcontainers voor ieder soort afval

Bij Rolcontainerhuren.nl bieden wij zeer diverse oplossingen voor diverse doelgroepen. U kunt bij ons terecht voor uw huis-, bedrijfs-, rest-, glas- en papierafval. Daarnaast hebben wij ook speciale archiefvernietigingsrolcontainers om uw vertrouwelijke papieren afgesloten in te bewaren, totdat de rolcontainer opgehaald wordt en de papieren versnipperd en gerecycled worden. Onze stevige rolcontainers zijn bovendien beschikbaar in formaten van 240 liter tot maar liefst 2.500 liter, dus de kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn.

Een rolcontainer huren

Het samenstellen van het contract voor uw rolcontainer(s) doet u heel gemakkelijk zelf via onze website. Dit begint met het uitzoeken van de juiste container. De afvalsoort (bijvoorbeeld bedrijfsafval of papierafval) is hierbij leidend, daarnaast moet u ook een inschatting maken van de hoeveelheid afval die u in een bepaalde periode heeft. Met deze informatie kunt u het soort container en de grootte van de container bepalen. Daarna kiest u het aantal ledigingen in een bepaalde periode en hoe lang u het contract met ons aan wenst te gaan. Wanneer u advies nodig heeft bij uw keuze, dan helpt onze klantenservice u graag persoonlijk verder.