Restafval

Gemakkelijk en voordelig al uw laten afvoeren? Huur dan een container bij Rolcontainerhuren.nl! Onder verstaan we ook mkb afval en . Kies zelf een geschikt formaat container, de contractduur en hoe vaak de rolcontainer geledigd moet worden! Hieronder treft u alvast een overzicht van onze containers.

container huren

Bij Rolcontainerhuren.nl kunt gemakkelijk een container huren tegen zeer aantrekkelijk prijzen! Wilt u bijvoorbeeld een container huren voor uw school of restaurant? Kies dan een formaat voor de rolcontainer dat past bij de grootte van uw organisatie. Voor kleinere organisatie hebben wij 240 liter, 500 liter en 750 liter containers beschikbaar, voor grotere organisaties hebben wij 1100 liter, 1300 liter, 1600 liter en 2500 liter containers. Vervolgens kiest u hoe regelmatig u de rolcontainer wilt laten ledigen. U kunt een rolcontainer wekelijks, maar ook maandelijks laten ledigen. Tot slot kiest u de contractduur van uw rolcontainer.

ophalen

mkb afval en noemt men ook wel . Laat uw inzamelen door Rolcontainerhuren.nl, zo heeft u er geen omkijken meer naar! Wij streven naar een schoner daarom laten wij al het ingezamelde recyclen! Zo krijgt het een nieuwe bestemming. Heeft u vragen over het huren van een container? Belt u dan gerust even met 0900-0174! Onze professionals kunnen u adviseren op het gebied van en rolcontainerformaten.