Huisvuil

Bezig met een grote opruiming van uw huis, bedrijf of onderneming? Dan kunt u gemakkelijk en voordelig al uw laten ophalen door middel van een container van Rolcontainerhuren.nl! Kies een geschikt formaat rolcontainer voor uw het aantal ledigingen van uw container en de contractduur!

container huren

Een container huren bij Rolcontainerhuren.nl is erg gemakkelijk en tevens zeer voordelig! Kies ten eerste een geschikt formaat voor uw situatie, daarna selecteert u het aantal ledigingen. U kunt een container wekelijks, om de week maar ook maandelijks laten ledigen. Wij hebben rolcontainers van verschillende formaten, voor ieder wat wils. Voor kleine klussen hebben wij bijvoorbeeld een 240 liter rolcontainer, ook wel bekend als een kliko. Voor de grotere klussen hebben wij containers met een inhoud van 2500 liter! Tot slot kunt u zelf uw contractduur bepalen!

ophalen

Naast kunt u ook en in de container storten. Bent u bezig met een grote opruiming van uw huis, schuur, bedrijf, school, restaurant, etc, dan kunt u uw gemakkelijk laten ophalen met één van de rolcontainers van Rolcontainerhuren.nl. Door een rolcontainer te huren bespaart u zich een eindeloze reeks ritten naar de milieustraat om vervolgens daar uw te storten. Bespaar uzelf de moeite en laat ons uw ophalen. Wanneer u bij ons een rolcontainer huurt helpt u mee aan het milieu, aangezien wij al ons afval laten recyclen! Zo wordt uw weer gebruikt voor nieuwe doeleinden! Vragen over onze rolcontainers of over ? Belt u dan gerust even met 0900-0174!