Archiefvernietiging

Wilt u een rolcontainer voor archiefvernietiging huren zodat u veilig vertrouwelijke documenten kan laten vernietigen? Een rolcontainer voor archiefvernietiging is voorzien van een solide slot, hierdoor weet u zeker dat uw documenten veilig zijn opgeslagen totdat ze worden vernietigd. Wij kunnen de archiefvernietiging bij u op locatie laten plaatsvinden middels een mobiele papiervernietiger. De documenten worden dan onder uw toeziend oog vernietigd!

Archiefvernietiging rolcontainer huren

Bij Rolcontainerhuren.nl kunt u eenvoudig een rolcontainer voor archiefvernietiging huren. U verzamelt de vertrouwelijke documenten in een afgesloten container, dit is een 240 liter container met een solide slot of een sleuf. De vertrouwelijke documenten zullen volledig worden versnipperd en vervolgens worden gerecycled tot nieuw papier. Met een archiefvernietiging rolcontainer draagt u dus positief bij aan het milieu! Enkele vertrouwelijke documenten waar u aan kunt denken zijn contracten, rekeningen, jaarverslagen, medische verslagen, concurrentieanalyses en wettelijke documenten. Hoewel deze documenten voor u niets meer waard kunnen zijn, is het belangrijk dat ze niet in verkeerde handen vallen!

Archiefvernietiging op locatie

Uiteraard is het mogelijk om de archiefvernietiging bij u op locatie plaats te laten vinden. Middels een geavanceerd systeem worden uw vertrouwelijke documenten op ter plekke vernietigd. Deze krachtige en geavanceerde machine kan 2.000 kilo per uur verwerken. Hierbij hoeft u zich niet te bekommeren om ordners, paperclips, snelhechters, etc. De machine werkt zich er zonder problemen doorheen. Het gehele vernietigingsproces is geautomatiseerd, waardoor uw documenten nooit onder ogen komen van onze medewerkers. Zelf kunt u middels het geïntegreerde camerasysteem de vernietiging live volgen.