Archiefvernietiging

Heeft u te maken met vertrouwelijke papieren die u eigenlijk niet in een gewone papiercontainer wilt deponeren? Dan biedt een rolcontainer voor archiefvernietiging de uitkomst! Onze rolcontainers voor archiefvernietiging zijn voorzien van een solide slot, waardoor uw documenten altijd veilig worden opgeslagen. Niemand kan dus bij deze papieren komen en priv├ęgegevens zullen op deze manier goed bewaakt blijven. Het enige moment wanneer de rolcontainer open zal gaan, is wanneer wij de inhoud voor u komen vernietigen. We kunnen de vernietiging bij u op locatie laten plaatsvinden middels een mobiele papiervernietiger. De documenten worden dan onder uw toeziend oog vernietigd!

Wat zijn vertrouwelijke documenten?

Enkele vertrouwelijke documenten waar u aan kunt denken zijn contracten, rekeningen, jaarverslagen, medische verslagen, concurrentieanalyses en wettelijke documenten. Hoewel deze documenten voor u niets meer waard kunnen zijn, is het belangrijk dat ze niet in verkeerde handen vallen! U verzamelt deze vertrouwelijke documenten in een afgesloten container voor archiefvernietiging. Dit is een 240 liter container met een solide slot of een sleuf. De vertrouwelijke documenten zullen volledig worden versnipperd en vervolgens worden gerecycled tot nieuw papier. Met een archiefvernietiging rolcontainer draagt u dus positief bij aan het milieu!

Hoe werkt de papiervernietiging van de vertrouwelijke documenten?

Wanneer u een container via Rolcontainerhuren.nl huurt, is het mogelijk om de archiefvernietiging bij u op locatie plaats te laten vinden! Middels een geavanceerd systeem worden uw vertrouwelijke documenten op ter plekke vernietigd. Deze krachtige en geavanceerde machine kan 2.000 kilo per uur verwerken. Hierbij hoeft u zich niet te bekommeren om ordners, paperclips, snelhechters, etc. De machine werkt zich er zonder problemen doorheen. Het gehele vernietigingsproces is geautomatiseerd, waardoor uw documenten nooit onder ogen komen van onze medewerkers. Zelf kunt u middels het geïntegreerde camerasysteem de vernietiging live volgen.

Online een voordelige rolcontainer voor archiefvernietiging huren

Bij Rolcontainerhuren.nl kunt u eenvoudig een rolcontainer voor archiefvernietiging huren. Het enige wat u hoeft te bepalen is het aantal ledigingen per periode en uw abonnementsduur. Wij verzorgen de rest. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!