Glasafval

Bent u op zoek naar een manier om al uw gemakkelijk af te voeren en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere recycling? Huur dan eenvoudig een extra rolcontainer via Rolcontainerhuren.nl. Wij leveren onze rolcontainers vaak aan restaurants, caf├ęs en snackbars, maar ook als particulier kunt u eenvoudig een rolcontainer voor huren. Hieronder kunt u ons actuele aanbod bekijken.

Wat is ?

Met bedoelen we schoon, wit glas. Dit zijn bijvoorbeeld glazen flessen en potten. Vooral in de horeca ontstaat er veel . Daarom noemen we dit soort afval soms ook wel eens ‘horecaglas’. Wilt u een rolcontainer huren, maar weet u niet zeker of het type glas dat u wilt weggooien geschikt is voor de container? Neem dan gerust met ons op of bekijk de pagina van de gewenste container. Hier vindt u namelijk een overzicht waar u eenvoudig kunt zien wat er wel en niet in de container mag worden gegooid.

Glas recyclen

is volledig recyclebaar en daarom de perfecte grondstof voor nieuw glas. Omdat glas oneindig hergebruikt kan worden zonder dat het last heeft kwaliteitsverlies, kunnen we dit een uiterst duurzaam materiaal noemen. Zo worden ingezamelde glasscherven gebruikt voor de productie van nieuwe producten zoals flessen of potjes. Door een rolcontainer via onze te huren draagt u bij aan de recycling van glas en bespaart u hier zowel grondstoffen als energie mee!

Rolcontainerhuren.nl komt uw ophalen

Wanneer u via Rolcontainerhuren.nl een rolcontainer bestelt, zorgen we er niet alleen voor dat deze op de gewenste locatie wordt geleverd, maar zullen we ook regelmatig uw ophalen. U bepaalt zelf hoe vaak we dit doen. Dit kan bijvoorbeeld iedere week, maar om de week of zelfs maandelijks is ook een optie. Uiteraard kunt u altijd met ons opnemen indien u vragen heeft. Bel hiervoor naar 0900-0174 of neem online met ons op.