Papierafval

U kunt snel en voordelig al uw - en laten ophalen met een papiercontainer van rolcontainerhuren.nl! Een papiercontainer huren is erg gemakkelijk, kies slechts het goede formaat rolcontainer, het aantal ledigingen en de contractduur!

Papiercontainer huren

In onze rolcontainer kunt u gemakkelijk een papiercontainer huren! Wanneer u bij ons een papiercontainer huurt, kiest u zelf het aantal ledigingen, vervolgens komen wij het bij u ophalen! Zo heeft u nooit meer omkijken naar uw en . Wij hebben verschillende formaten papiercontainers, kies het formaat papiercontainer dat past bij uw situatie! De inhoud van de rolcontainers varieert tussen 240 liter en 2500 liter. Wij kunnen uw wekelijks ophalen, maar ook maandelijks, deze keuze is aan uzelf. Heeft u advies nodig over de verschillende formaten van een rolcontainer of de diverse afvalsoorten? Bel dan met 0900-0174 voor gratis en vrijblijvend advies!

en

Het grootste deel van al het papier en in wordt weer ingezameld en vervolgens gerecycled! Ongeveer 75% van het wordt daardoor opnieuw gebruikt. Wilt u ook bijdragen aan het milieu? Ga dan uw scheiden en huur een papiercontainer bij rolcontainerhuren.nl. Voor het inzamelen van hebben wij speciale containers gereserveerd, deze kunt u gemakkelijk online huren middels onze rolcontainer .