Papiercontainer

U kunt snel en voordelig al uw karton- en laten ophalen met een papiercontainer van Rolcontainerhuren.nl! Het huren van een container voor papier is erg gemakkelijk. U kiest slechts het goede formaat rolcontainer, het aantal ledigingen en de contractduur. De rest regelen wij voor u. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de papiercontainer binnen 5 werkdagen op de door u gewenste locatie komt te staan en ook zorgen we voor de recycling van uw . Zo wordt een rolcontainer huren zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt!

Papiercontainer huren

In onze rolcontainer kunt u gemakkelijk een papiercontainer huren! Wanneer u bij ons een papiercontainer huurt, kiest u zelf het aantal ledigingen en vervolgens komen wij het oud papier, karton en/of papierafval bij u ophalen! Zo heeft u nooit meer omkijken naar uw oud papier, karton en papierafval. Wij hebben verschillende formaten containers, kies het formaat dat past bij uw situatie! De inhoud van de rolcontainers varieert tussen 240 liter en 1600 liter. Wij kunnen uw papierafval wekelijks ophalen, maar ook maandelijks. Deze keuze is aan uzelf.

Wat gebeurt er met uw karton- en papierafval?

Het grootste deel van al het oud papier, papier en karton in wordt weer ingezameld en vervolgens netjes gerecycled. Ongeveer 75% van het papierafval wordt daardoor opnieuw gebruikt. Dus wilt u ook bijdragen aan het milieu? Besluit dan vandaag nog om uw papierafval te scheiden en huur een papiercontainer bij Rolcontainerhuren.nl. Voor het inzamelen van papierafval zoals oud papier en karton hebben wij speciale containers gereserveerd. Deze kunt u nu gemakkelijk online huren middels onze rolcontainer .

Vragen over het huren van een papiercontainer?

Heeft u vragen over het kiezen van het juiste formaat van de papiercontainer? Of over wat er nu wel niet in een container voor papier mag? Neem dan met ons op. Dit doet u door ons online contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0900-0174.