Archiefvernietiging Alkmaar

Archiefvernietiging Alkmaar | Rolcontainer Huren

Ook in Alkmaar geldt dat u documenten met vertrouwelijke informatie maar beter niet met het mee kunt geven. Want hoewel oude documenten voor u geen waarde meer hebben, kunnen ze in de verkeerde handen veel schade opleveren. We hebben het dan bijvoorbeeld over financiële analyses, oude contracten en papieren met persoonlijke gegevens van klanten of medewerkers. In plaats daarvan is het een goed idee om een gecertificeerde oplossing voor te regelen. Rolcontainerhuren.nl kan u hiermee helpen. Een flexibel contract voor de regio Alkmaar stelt u gemakkelijk samen via onze website.

Milieuvriendelijke

Onze oplossing voor in Alkmaar is bovendien veilig én milieuvriendelijk. Het hele proces is erop gericht dat uw documenten, eenmaal in onze beveiligde rolcontainer gedeponeerd, niet meer door mensenhanden worden aangeraakt. Op deze manier wordt maximale discretie gegarandeerd. De medewerkers die uw container komen legen en die uw vertrouwelijke papier naar de vernietigingslocatie transporteren zijn hier speciaal voor geselecteerd. Eenmaal op locatie worden de documenten in een gesloten systeem vernietigd, zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. Het resultaat is een papierpulp die niet meer gebruikt kan worden om de vertrouwelijke informatie terug te halen. Deze papierpulp wordt vervolgens hergebruikt bij de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Alkmaar

Onze rolcontainers voor in Alkmaar hebben een standaardinhoud van 240 liter, deze rolcontainers zijn voorzien van een aangepaste deksel welke is beveiligd met een stevig slot. Dit garandeert dat vertrouwelijke informatie niet meer uit de container gehaald kan worden totdat de container wordt geleegd door ons personeel. Voor sommige organisaties zijn rolcontainers van 240 liter echter niet praktisch, meestal zijn dit organisaties die meer vertrouwelijke informatie verwerken dan de gemiddelde onderneming. In dit soort situaties kunnen wij u een oplossing op maat bieden. Dit houdt meestal in dat er grotere rolcontainers worden geleverd of dat uw documenten op locatie worden vernietigd met behulp van een speciaal voertuig. Maatwerkoplossingen zijn beschikbaar in overleg met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Het is goed om te weten dat alle oplossingen die worden aangeboden via Rolcontainerhuren.nl binnen vijf werkdagen in Alkmaar geleverd kunnen worden. Dit geldt ook voor onze oplossingen op het gebied van . In dien u kiest voor onze standaardoplossing op basis van 240 liter rolcontainers, dan kunt u het contract gemakkelijk zelf samenstellen via onze website. Hierbij bepaalt u zelf wat de looptijd van het contract wordt en hoe vaak wij de container bij u komen legen.