Archiefvernietiging Alkmaar

Archiefvernietiging Alkmaar | Rolcontainer Huren

Overal in geldt dat u documenten met vertrouwelijke informatie beter niet met het mee kunt geven. Want hoewel deze oude documenten voor u geen waarde meer hebben, kunnen ze in de verkeerde handen veel schade veroorzaken. We hebben het bijvoorbeeld over financiƫle analyses, oude contracten en papieren met persoonlijke gegevens van klanten en/of medewerkers. In plaats daarvan is het een goed idee om een gecertificeerde oplossing voor in Alkmaar te regelen. Rolcontainerhuren.nl kan u hier uitstekend mee helpen! Een flexibel contract voor in de regio Alkmaar stelt u dan ook gemakkelijk samen via onze website.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Onze oplossing voor in Alkmaar is zowel veilig als milieuvriendelijk. Het hele proces is er namelijk op gericht dat uw documenten, eenmaal in onze beveiligde rolcontainer gedeponeerd, niet meer door mensenhanden worden aangeraakt. Dit realiseren we door middel van een deksel met een stevig slot en waar u middels een gleuf uw papieren in kunt gooien. Op deze manier wordt maximale discretie gegarandeerd.

De medewerkers die uw container komen legen, brengen uw vertrouwelijke papier naar de vernietigingslocatie. Eenmaal op locatie worden de documenten in een gesloten systeem vernietigd. Dit wordt gedaan zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. Het resultaat is een papierpulp waar vertrouwelijke informatie niet meer terug te halen valt. Deze papierpulp wordt vervolgens hergebruikt bij de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Alkmaar

Onze rolcontainers voor archiefvernietiging hebben een standaardinhoud van 240 liter. Voor sommige organisaties zijn rolcontainers van 240 liter echter niet praktisch, omdat zij meer vertrouwelijke informatie verwerken dan de gemiddelde onderneming. In dit soort situaties kunnen we u een oplossing op maat bieden. Dit houdt in dat er grotere rolcontainers worden geleverd of dat uw documenten op locatie worden vernietigd met behulp van een speciaal voertuig. Indien u frequent of eenmalig gebruik wilt maken van deze maatwerkoplossingen, dient u op te nemen met klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Alkmaar binnen 10 werkdagen geleverd

Het is goed om te weten dat alle oplossingen die worden aangeboden via Rolcontainerhuren.nl binnen 10 werkdagen in Alkmaar geleverd kunnen worden. Dit geldt dus ook voor onze oplossingen op het gebied van archiefvernietiging. Indien u kiest voor onze standaardoplossing van 240 liter, dan kunt u het contract gemakkelijk zelf samenstellen via onze website. Hierbij bepaalt u zelf wat de looptijd van het contract wordt en hoe vaak we de container bij u komen legen.