Archiefvernietiging Alkmaar

Archiefvernietiging Alkmaar | Rolcontainer Huren

Werkt uw bedrijf met vertrouwelijke documenten, zoals financiële analyses, oude contracten en papieren met persoonlijke gegevens van klanten en/of medewerkers? Dan kunt u deze beter niet bij het gooien. Deze kunnen in de verkeerde handen namelijk veel schade veroorzaken! Gelukkig kunt u via Rolcontainerhuren.nl gemakkelijk een gecertificeerde oplossing voor in Alkmaar regelen. Stel via onze website een flexibel contract samen!

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Met onze oplossing voor , maakt u een veilige keuze. De rolcontainer voor archiefvernietiging heeft namelijk een deksel met extra stevig slot, waar u middels een gleuf uw vertrouwelijke documenten in kunt gooien. Tijdens het vernietigen komen er geen mensenhanden aan te pas – dit wordt volledig door een machine uitgevoerd. Op deze manier wordt maximale discretie gegarandeerd.

Onze medewerkers komen uw container op locatie legen en brengen uw vertrouwelijke papier vervolgens naar de vernietigingslocatie. Eenmaal op locatie worden de documenten in een gesloten systeem vernietigd. De onherkenbare papierhulp wordt na vernietiging vervolgens hergebruikt bij de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Alkmaar

Wij bieden onze rolcontainers voor archiefvernietiging aan met een standaardinhoud van 240 liter. De meeste organisaties hebben hier ruim voldoende aan, maar sommige organisaties hebben bovengemiddeld vertrouwelijke informatie te verwerken. In dat soort situaties kunnen wij een oplossing op maat aanbieden, zoals grotere rolcontainers of zelfs dat uw documenten op locatie worden vernietigd met behulp van een speciaal voertuig. Als u gebruik wilt maken van een oplossing op maat, kunt u opnemen met onze klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Alkmaar binnen 10 werkdagen geleverd

Als u kiest voor een oplossing bij Rolcontainerhuren.nl, kunnen wij deze al binnen 10 werkdagen leveren in Alkmaar. Dit geldt dus ook wanneer u voor een oplossing van archiefvernietiging bij ons kiest. Stel eenvoudig een contract samen via onze website, waarbij u zelf de looptijd van het contract en het aantal keren legen van de container bepaalt.