Archiefvernietiging Apeldoorn

Archiefvernietiging Apeldoorn | Rolcontainer Huren

Bent u actief in de omgeving Apeldoorn en op zoek naar een discrite oplossing voor het afvoeren van uw vertrouwelijke documentatie? Dan biedt Rolcontainerhuren.nl u een veilige optie van . Zo kunt u met 100% zekerheid zeggen dat vertrouwelijke informatie niet in de verkeerde handen terechtkomt, met alle gevolgen van dien. Kies daarom voor de oplossing van Rolcontainerhuren.nl en wees ervan verzekerd dat uw documenten op een veilige manier vernietigd worden.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging Apeldoorn

Na het samenstellen van een contract, krijgt u van ons in Apeldoorn een speciaal beveiligde rolcontainer te leen. Deze aangepaste container zorgt ervoor dat al uw documenten veilig bewaard worden. De container wordt natuurlijk af en toe door ons geleegd, volgens een vooraf afgesproken schema. Het vertrouwelijke papier wordt naar een speciale installatie getransporteerd, waar dit vervolgens machinaal tot een pulp vermalen wordt. Bovendien wordt het restproduct als grondstof voor nieuwe producten gebruikt. Zo is onze oplossing in Apeldoorn niet alleen veilig, maar ook nog milieuvriendelijk!

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Apeldoorn

Onze dienstverlening is voor de klant zo makkelijk mogelijk gemaakt. Via onze website is het namelijk mogelijk om binnen enkele klikken zelf online een contract af te sluiten. Bij het opstellen van een contract, heeft u de touwtjes zelf in handen. U bepaalt zelf welke container u ontvangt en hoe vaak deze geleegd wordt. Ook de looptijd van het contract heeft u zelf in handen. De meeste bedrijven hebben aan een rolcontainer van 240 liter meer dan genoeg, maar speciaal voor grotere organisaties verlenen wij ook oplossingen op maat. In dat geval kunt u opnemen met onze klantenservice!

Uw rolcontainer binnen 10 werkdagen geleverd

Al onze producten uit de zullen binnen tien werkdagen bij u op locatie geleverd worden. Hierdoor hoeft u als klant bij Rolcontainerhuren.nl nooit lang zonder gecertificeerde oplossing voor archiefvernietiging te zitten. Na de ontvangst van uw contract, gaan we direct voor u aan de slag!