Archiefvernietiging Apeldoorn

Archiefvernietiging Apeldoorn | Rolcontainer Huren

Voor iedereen die in de regio Apeldoorn op zoek is naar een discrete oplossing voor de afvoer van oude vertrouwelijke documenten, biedt Rolcontainerhuren.nl nu een veilige vorm van . U wilt natuurlijk niet dat vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen terechtkomt, met alle gevolgen van dien. Kies daarom voor Rolcontainerhuren.nl en wees ervan verzekerd dat uw documenten 100% veilig worden vernietigd.

Milieuvriendelijke

Als onderdeel van uw contract krijgt u van ons in Apeldoorn een speciale rolcontainer in bruikleen. Deze container is aangepast, zodat u al uw documenten hier veilig in kunt bewaren. Wij komen, volgens een vooraf met u overeengekomen schema, bij u langs om deze container te legen. Vervolgens wordt uw vertrouwelijke papier naar een speciale installatie getransporteerd, alwaar het tot pulp vermalen wordt. Dit gebeurt volledig machinaal, waardoor absolute discretie gegarandeerd kan worden. Bovendien gebruiken wij het restproduct als grondstof voor nieuwe producten, wel zo milieuvriendelijk!

Rolcontainer voor in Apeldoorn

Wij hebben getracht om onze dienstverlening zo gemakkelijk mogelijk te maken, daarom is het met slechts enkele klikken mogelijk om zelf online een contract af te sluiten. U bepaalt hierbij helemaal zelf welke container u kiest, hoe vaak deze wordt geleegd en wat de looptijd van het contract is. De standaardoplossing voor in Apeldoorn bestaat uit speciale 240 liter rolcontainers. Voor een gemiddelde onderneming zijn deze containers groot genoeg. Is deze oplossing echter niet afdoende in uw situatie, dan kunt u opnemen met onze klantenservice. In overleg kunnen wij u vervolgens een voordelige oplossing op maat bieden.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Het is goed om te weten dat alle producten in onze binnen vijf werkdagen na de ontvangst van uw contract geleverd kunnen worden. U hoeft dus nooit lang zonder een gecertificeerde oplossing voor te zitten. Zodra wij het contract van u hebben ontvangen gaan wij voor u aan de slag.