Archiefvernietiging Arnhem

Archiefvernietiging Arnhem | Rolcontainer Huren

Zoekt u een professionele en discrete oplossing voor de afvoer van documenten met vertrouwelijke informatie? Kies dan voor onze voordelige oplossing voor . Wij leveren deze dienst in heel Arnhem, waarbij wij uw vertrouwelijke papier inzamelen en op discrete wijze vernietigen. Dit is de enige oplossing waarbij u zeker weet dat onbevoegden uw vertrouwelijke informatie nooit onder ogen zullen krijgen.

Milieuvriendelijke

U ontvangt van ons een stevige en beveiligde rolcontainer die speciaal is bedoeld voor de inzameling van papieren die gevoelige informatie bevatten. Doordat het deksel is vastgemaakt met een slot, kunnen onbevoegden niet bij uw documenten. De container wordt geleegd volgens een schema wat in uw contract is overeengekomen. Na lediging worden de documenten machinaal vernietigd. Uiteindelijk blijft er slechts een onherkenbaar restproduct over. Dit wordt weer gebruikt om nieuwe papierproducten van te maken.

Rolcontainer voor in Venlo

Op deze pagina kunt u gemakkelijk een rolcontainer voor bestellen voor de regio Arnhem. Voor de meeste organisaties is een container van 240 liter groot genoeg. Toch zijn er ook bedrijven die bovengemiddeld veel vertrouwelijke papieren behandelen. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, notarissen en advocaten. Voor deze doelgroep is het mogelijk om een oplossing op maat samen te stellen. Neem hiervoor vrijblijvend telefonisch op met onze klantenservice. Samen kijken wij vervolgens welke oplossing het best bij uw situatie past.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen iedere oplossing binnen uiterlijk vijf werkdagen bij u in Arnhem leveren. Stuur uw contract gemakkelijk in via onze website en wij gaan voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat u supersnel over een geschikte oplossing voor uw vertrouwelijk papier kunt beschikken.