Archiefvernietiging Arnhem

Archiefvernietiging Arnhem | Rolcontainer Huren

Zoekt u een professionele en discrete oplossing voor de afvoer van documenten met vertrouwelijke informatie? Kies dan voor onze voordelige oplossing voor in Arnhem. We leveren deze dienst in heel Arnhem, waarbij we uw vertrouwelijke papier inzamelen en op discrete wijze vernietigen. Dit is de enige oplossing waarbij u zeker weet dat onbevoegden uw vertrouwelijke informatie nooit onder ogen zullen krijgen.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging Arnhem?

U ontvangt van ons een stevige en beveiligde rolcontainer die speciaal is bedoeld voor de inzameling van papieren die gevoelige informatie bevatten. Doordat het deksel is vastgemaakt met een slot, kunnen onbevoegden niet bij uw documenten komen. De container wordt geleegd volgens een schema wat in uw contract is overeengekomen. Na de lediging worden de documenten machinaal vernietigd. Uiteindelijk blijft er slechts een onherkenbaar restproduct over. Dit wordt weer gebruikt om nieuwe papierproducten van te maken zodat onze archiefvernietigingsoplossing zo milieuvriendelijk mogelijk is.

Diverse rolcontainers voor archiefvernietiging in Arnhem

Op deze pagina kunt u gemakkelijk een rolcontainer voor bestellen voor de regio Arnhem. Voor de meeste organisaties is een container van 240 liter groot genoeg. Toch zijn er ook bedrijven die bovengemiddeld veel vertrouwelijke papieren behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, notarissen en advocaten. Voor deze doelgroep is het dan ook mogelijk om een oplossing op maat samen te stellen. Neem hiervoor vrijblijvend telefonisch op met onze klantenservice. Samen kijken we vervolgens welke oplossing het best bij uw situatie past.

Uw rolcontainer binnen 10 werkdagen geleverd

Wist u dat we onze rolcontainers binnen uiterlijk tien werkdagen bij u in Arnhem kunnen leveren? Zo kunt u zo snel mogelijk beginnen met het veilig recyclen van uw vertrouwelijke papieren. Stuur uw contract gemakkelijk in via onze website en dan gaan we direct voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat u supersnel over een geschikte oplossing voor uw vertrouwelijk papier kunt beschikken.