Archiefvernietiging Delft

Archiefvernietiging Delft | Rolcontainer Huren

Gaat u binnenkort uw archief vernietigen in Delft? Vergeet dan niet dat de vertrouwelijke informatie die uit uw archief komt, behoorlijk wat schade kan opleveren zodra dit in de verkeerde handen valt. Het is daarom niet verstandig om vertrouwelijke documenten zomaar met het mee te geven. Kies in plaats daarvan voor de discrete oplossing voor van Rolcontainerhuren.nl. Wij kunnen u namelijk een gecertificeerde oplossing bieden voor in Delft, waarbij u er zeker van kunt zijn dat niemand uw vertrouwelijke informatie onder ogen krijgt. Het contract voor deze dienst sluit u gemakkelijk zelf af via onze website.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Een contract sluit u bij ons af voor één of meerdere rolcontainers. Deze rolcontainers zijn speciaal geschikt voor archiefvernietiging. Ze zijn namelijk voorzien van een speciale deksel en een stevig slot. Dit garandeert dat documenten niet door onbevoegden uit de container gehaald kunnen worden. Wij komen uw container(s) vervolgens legen volgens het schema dat in uw contract is overeengekomen. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en zullen zorgvuldig met uw vertrouwelijke papier omgaan. Tijdens het gehele proces van archiefvernietiging krijgt niemand uw informatie dus te lezen. Tot slot wordt uw vertrouwelijke papier vernietigd in een gesloten systeem op een gecertificeerde locatie. Uiteindelijk blijft er alleen papierpulp over wat vervolgens weer gebruikt wordt voor nieuwe papierproducten.

Welke rolcontainer voor archiefvernietiging in Delft heeft u nodig?

In Delft leveren we vaak rolcontainers met een inhoud van 240 liter (kliko). Dit formaat is namelijk voor de meeste organisaties groot genoeg. Toch kan het gebeuren dat u, structureel of eenmalig, bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten heeft om af te voeren. In dat geval is het mogelijk om te kiezen voor een maatwerkoplossing. Zo kunnen we bijvoorbeeld grotere containers voor u aanpassen of bij u op locatie langskomen om uw archief ter plekke te vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Delft binnen 5 werkdagen geleverd

Onze oplossing voor archiefvernietiging in Delft kunnen we binnen 5 werkdagen bij u leveren. Het contract voor een standaard rolcontainer van 240 liter kunt u eenvoudig zelf samenstellen en insturen via onze website. Om gebruik te maken van een maatwerkoplossing kunt u opnemen met onze klantenservice.