Archiefvernietiging Delft

Archiefvernietiging Delft | Rolcontainer Huren

Bent u als bedrijf gevestigd in Delft en denkt u erover na om uw archief op te ruimen? Vergeet dan niet dat vertrouwelijke informatie die in de verkeerde handen valt u veel schade op kan leveren. Het is daarom niet verstandig om vertrouwelijke documenten met het mee te geven. Kies in plaats daarvan voor een discrete oplossing voor . Rolcontainerhuren.nl kan u in Delft een oplossing bieden voor waarbij u er zeker van kunt zijn dat niemand uw vertrouwelijke informatie onder ogen krijgt. Het contract voor deze dienst sluit u gemakkelijk zelf af via onze website.

Milieuvriendelijke

U sluit bij ons een contract af voor één of meerdere rolcontainers die speciaal geschikt zijn voor . Deze containers zijn namelijk voorzien van een speciaal deksel en een stevig slot. Dit garandeert dat documenten niet door onbevoegden uit de container gehaald kunnen worden. Wij legen uw container(s) volgens het schema dat in uw contract is overeengekomen. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en zullen zorgvuldig met uw vertrouwelijke papier omgaan. Tijdens het gehele proces van krijgt niemand uw informatie te lezen. Tot slot wordt uw vertrouwelijke papier vernietigd in een gesloten systeem op een gecertificeerde locatie. Uiteindelijk blijft er alleen papierpulp over wat vervolgens weer gebruikt wordt voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Delft

In Delft leveren wij bijna altijd rolcontainers met een inhoud van 240 liter. Deze containers zijn groot genoeg voor de meeste organisaties. Toch kan het gebeuren dat u, structureel of eenmalig, bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten af wilt voeren. In dat geval is het mogelijk om in overleg met onze klantenservice te kiezen voor een maatwerkoplossing. Zo kunnen wij bijvoorbeeld grotere containers voor u aanpassen of bij u op locatie langskomen om uw archief ter plekke te vernietigen.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Of u nu voor een standaard- of maatwerkoplossing kiest, alle oplossingen kunnen binnen vijf werkdagen bij u in Delft geleverd worden. Het contract voor een rolcontainer met inhoud van 240 liter kunt u eenvoudig zelf samenstellen en insturen via onze website. Voor een andere oplossing kunt u tijdens onze openingstijden opnemen met onze klantenservice.