Archiefvernietiging Den Bosch

Archiefvernietiging Den Bosch | Rolcontainer Huren

Bent u van plan een flinke bezem door uw archief in Den Bosch te halen binnenkort? Wij raden u aan dit niet weg te gooien bij het omdat er vertrouwelijke informatie in het archief kan zitten dat schade kan brengen aan u of uw organisatie. Kies daarom voor een meer discrete manier van het vernietigen van uw archief door een container in Den Bosch te huren bij Rolcontainerhuren.nl. Wij zijn gecertificeerd om vertrouwelijk archief te verwerken, zonder dat iemand deze informatie te zien krijgt.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

De container is niet zomaar een container, het is een speciale container die ervoor zorgt dat afval wat erin gaat er ook niet zomaar uit kan. De speciale deksel zit namelijk stevig op slot en garandeert daarom dat onbevoegden niet bij de informatie kunnen die in de container zit. Contractueel spreken wij af hoe vaak wij de container komen legen. Als de container geleegd wordt, wordt het afval naar een speciale locatie gebracht waar de vernietiging plaatsvindt. De machines malen het papierwerk fijn tot een onherkenbare pulp. Deze pulp wordt gebruikt als bouwsteen voor nieuwe papierproducten.

Welke container voor archiefvernietiging in Den Bosch heeft u nodig?

In Den Bosch hebben we één standaard archiefvernietiging container beschikbaar met een inhoud van 240 liter. Heeft u toch liever een grotere archiefvernietiging container, dan kunt u vrijblijvend met ons opnemen zodat wij voor u een grotere container kunnen regelen. Ook is het mogelijk om ons uit te nodigen op locatie waar wij ter plekke het archief komen vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Den Bosch binnen 10 werkdagen geleverd

De oplossing voor het vernietigen van uw archief in Den Bosch kan binnen 10 werkdagen geleverd worden bij u. Wanneer u een standaard rolcontainer wil, dan kunt u dat heel gemakkelijk aanvragen door een contract op te stellen en in te sturen via onze website. Voor een maatwerkoplossing kunt u met ons opnemen.