Archiefvernietiging Den Bosch

Archiefvernietiging Den Bosch | Rolcontainer Huren

Bent u gevestigd in de regio Den Bosch en vraagt u zich af hoe u van oude documenten afkomt die vertrouwelijke informatie bevatten? Dan kan Rolcontainerhuren.nl u een oplossing bieden in de vorm van discrete documentvernietiging. Want als u niet wil dat uw vertrouwelijke informatie in verkeerde handen valt, dan is het onverstandig om uw documenten zomaar met het mee te geven. Het contract voor onze gecertificeerde dienstverlening sluit u snel en eenvoudig af via onze website. Wel zo gemakkelijk!

Milieuvriendelijke

Onze dienstverlening in de regio Den Bosch is gebaseerd op rolcontainers van een bepaald formaat. U krijgt deze container van ons in bruikleen. Vervolgens gebruikt u de rolcontainer (welke is beveiligd met een stevig slot) om uw documenten in te verzamelen. In uw contract heeft u bepaald hoe vaak wij uw container komen legen. Is de container eenmaal geleegd, dan wordt het papier naar een speciale locatie gebracht, alwaar de vernietiging plaatsvindt. Dit houdt in dat machines uw papieren fijnmalen tot een onherkenbare pulp. Dit restproduct wordt vervolgens gebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor in Den Bosch

Voor een bedrijf van een gemiddelde omvang is een container met een inhoud van 240 liter meestal groot genoeg. Wij maken het nu mogelijk om een contract voor zo’n ‘kliko’ gemakkelijk af te sluiten via onze website. Dit doet u in slechts enkele klikken op een tijdstip dat u schikt. Heeft u meer capaciteit nodig? Dan is dit geen enkel probleem, wij vragen u in dat geval om vrijblijvend op te nemen met onze klantenservice, zodat wij u een aanbieding op maat kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan grotere containers bij een structurele behoefte of vernietiging op locatie bij een eenmalige behoefte.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Iedere oplossing op onze website kan binnen vijf werkdagen geleverd worden in de omgeving van Den Bosch. Onze rolcontainers voor zijn hierop geen uitzondering. Stuurt u uw contract vandaag in via onze website, dan gaan wij daarna gelijk voor u aan de slag.