Archiefvernietiging Den Haag

Archiefvernietiging Den Haag | Rolcontainer Huren

Wanneer u te maken heeft met documenten die (mogelijk) gevoelige informatie bevatten, is het verstandig om te zoeken naar een veilige oplossing voor in Den Haag. Want wat u zich wellicht niet meteen realiseert, is dat deze documenten die voor u geen waarde meer hebben, in verkeerde handen toch veel schade kunnen aanrichten. Daarom is het verstandig om via onze een rolcontainer voor te bestellen. Hierbij bent u flexibel in het aantal ledigingen en de contractduur.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Het is goed om te weten dat alle oplossingen voor archiefvernietiging die wij in de regio Den Haag leveren, veilig én milieuvriendelijk zijn. Het complete proces is namelijk geautomatiseerd waardoor het onmogelijk is dat onze medewerkers gevoelige informatie onder ogen krijgen. Dit komt omdat wij uitsluitend gebruikmaken van erkende instanties die gecertificeerd zijn op het gebied van documentvernietiging. Zij maken gebruik van een gesloten systeem wat uw vertrouwelijke papieren reduceert tot snippers. Eenmaal versnipperd wordt het papier gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Den Haag

Een rolcontainer van 240 liter, vaak ook wel een ‘kliko’ genoemd, is voor veel organisaties in de Haagse regio voldoende. Deze container heeft een deksel met gleuf en is beveiligd met een stevig slot. Eenmaal in de container kunnen gevoelige documenten er dus niet meer uitgehaald worden. Op deze manier is de inzameling van uw vertrouwelijke informatie gewaarborgd. De container wordt op een afgesproken tijd geleegd en naar een beveiligde locatie gereden waar alle documenten in een gesloten systeem onder toeziend oog van camera’s worden vernietigd.

Is een 240 liter rolcontainer te klein voor uw organisatie omdat u bovengemiddeld veel gevoelige informatie vernietigd wilt hebben? Dan kunnen wij op aanvraag grotere containers voor u regelen. Ook kunnen wij uw archief op locatie vernietigen met een mobiele archiefvernietiger. Neem op met onze klantservice om gebruik te maken van deze oplossingen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Den Haag binnen 10 werkdagen geleverd

Al onze standaard rolcontainers kunnen binnen 10 werkdagen in heel worden geleverd. Onze oplossingen voor archiefvernietiging zijn hierop geen uitzondering. Bestel uw 240 liter rolcontainer voor archiefvernietiging eenvoudig via onze website of neem op met onze klantenservice wanneer u gebruik wilt maken van een oplossing op maat.