Archiefvernietiging Den Haag

Archiefvernietiging Den Haag | Rolcontainer Huren

Wij krijgen regelmatig de vraag van organisaties uit de regio Den Haag en omstreken of wij een oplossing kunnen bieden voor de veilige afvoer van gevoelige documenten. Want waar u misschien niet bij stilstaat, is dat oude documenten die voor u geen waarde meer hebben, in verkeerde handen veel schade aan uw bedrijf of uw persoon kunnen toebrengen. Daarom is het verstandig om een veilige oplossing in huis te halen voor het afvoeren van oude contracten, bedrijfsgegevens en wettelijke documenten. Via onze bestelt u op eenvoudige wijze een 240 liter rolcontainer met slot waarin u deze documenten kunt verzamelen. Hierbij bent u flexibel in het aantal ledigingen en de contractduur.

Milieuvriendelijke

Het is goed om te weten dat alle oplossingen voor die wij in de regio Den Haag leveren, veilig én milieuvriendelijk zijn. Het complete proces is namelijk geautomatiseerd waardoor het onmogelijk is dat onze medewerkers gevoelige informatie onder ogen krijgen. Dit komt omdat wij uitsluitend gebruikmaken van erkende instanties die gecertificeerd zijn op het gebied van documentvernietiging. Zij maken gebruik van een gesloten systeem wat uw vertrouwelijke papieren reduceert tot snippers van postzegelformaat. Eenmaal versnipperd wordt het papier gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Den Haag

Een 240 liter rolcontainer, ook wel ‘kliko’, is voor veel organisaties in de regio Den Haag voldoende. Dit is een afvalcontainer waarbij de deksel is voorzien van een sleuf en deze is beveiligd met een stevig slot. Eenmaal in de container kunnen gevoelige documenten er niet meer uitgehaald worden. Op deze manier is de inzameling van uw vertrouwelijke informatie gewaarborgd. De container wordt vervolgens op een afgesproken tijdstip geleegd in een speciale auto die alleen voor wordt gebruikt. Deze auto rijdt uw afval naar een beveiligde locatie waar alle documenten onder het toeziend oog van camera’s, in een gesloten systeem worden vernietigd. Wanneer uw organisatie bovengemiddeld veel gevoelige informatie wil laten vernietigen, dan kan een 240 liter rolcontainer te klein zijn. In dat geval kunnen wij op verzoek grotere containers verzorgen of kan uw archief zelfs op locatie worden vernietigd met behulp van een mobiele archiefvernietiger. Neem hiervoor op met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Al onze rolcontainers kunnen binnen vijf werkdagen in heel worden geleverd. Onze oplossingen voor zijn hierop geen uitzondering. Bestel uw 240 liter rolcontainer voor eenvoudig via onze website of neem op met onze klantenservice voor een oplossing op maat.