Archiefvernietiging Dordrecht

Archiefvernietiging Dordrecht | Rolcontainer Huren

Wanneer u bedrijfspapieren met het meegeeft, kunt u maar beter twee keer nakijken of er geen vertrouwelijke informatie tussen uw zit. Want hoewel het voor u informatie betreft die geen waarde meer heeft, kan vertrouwelijke informatie die in de verkeerde handen valt behoorlijk wat problemen opleveren. Wat er onder vertrouwelijke informatie valt verschilt per onderneming, maar denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens van uw klanten, oude contracten en financiƫle analyses. In de regio Dordrecht levert Rolcontainerhuren.nl professionele oplossingen voor de afvoer en vernietiging van uw vertrouwelijke papier. U vindt onze oplossingen op deze pagina en kunt een contract voor onze dienstverlening eenvoudig afsluiten via onze website.

Milieuvriendelijke

Wanneer u een contract afsluit voor in Dordrecht, dan ontvangt u van ons een robuuste rolcontainer die is aangepast voor dit doeleinde. Deze container heeft een speciale klep waardoor documenten die in de container zijn gegooid er niet meer uitgehaald kunnen worden. Bij het afsluiten van het contract geeft u aan hoe vaak wij de container voor u moeten legen in een bepaalde periode. Dit wordt altijd door gekwalificeerd personeel gedaan, zij zullen uw documenten vervolgens transporteren naar de vernietigingsinstallatie. Hier worden de papieren in een gesloten systeem tot papierpulp vermalen. Dit gebeurt volledig machinaal, waardoor het risico dat iemand uw vertrouwelijke informatie onder ogen krijgt tot een absoluut minimum wordt beperkt. De vernietigde papieren worden als basis gebruikt bij de milieuvriendelijke productie van nieuwe producten.

Rolcontainer voor in Dordrecht

Voor de meeste bedrijven in Dordrecht is een rolcontainer van 240 liter (een zogenaamde kliko) groot genoeg. Toch kan het voorkomen dat deze oplossing voor u niet afdoende is. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij advocaten, notarissen en andere bedrijven die bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier verwerken. In deze gevallen kunnen wij u, na met onze klantenservice, een maatwerkoplossing aanbieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat wij een grotere container geschikt maken voor of kunnen wij met een speciaal voertuig bij u langskomen waarmee uw papieren op locatie kunnen worden vernietigd.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Al onze oplossingen voor de afvoer en vernietiging van vertrouwelijke documenten kunnen binnen vijf werkdagen bij u in Dordrecht gerealiseerd worden. Het contract voor deze dienstverlening sluit u eenvoudig af via onze website. Wanneer u een speciaal verzoek heeft of ondersteuning wenst van onze klantenservice, dan kunt u ons bellen tijdens onze openingstijden.