Archiefvernietiging Dordrecht

Archiefvernietiging Dordrecht | Rolcontainer Huren

Er is veel bedrijvigheid in Dordrecht en daarmee ook tegelijkertijd veel archief wat vroeg of laat een keer weg moet. Door een rolcontainer voor in Dordrecht te huren kunt u heel discreet uw archief vernietigen zonder dat onbevoegden inzage krijgen waarbij informatie in verkeerde handen kan vallen. Gooi papier ook daarom niet zomaar bij het , want u weet nooit wat voor belangrijke informatie erop kan staan. De containers van Rolcontainerhuren.nl zijn een professionele oplossing voor het verwerken van archief.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Kiezen voor een milieuvriendelijke archiefvernietiging container is een hele verantwoordelijke keuze. Bij deze container is het namelijk alleen mogelijk papier erin te gooien, vanwege de afgesloten deksel is het niet mogelijk nog papier uit te halen. Ons gekwalificeerde personeel komt de container ophalen wanneer u dat wil en zij zullen de container naar een speciale locatie brengen waar het archief verwerkt zal worden tot onherkenbare pulp zonder dat iemand in die tussentijd de inhoud van het archief kan waarnemen. Van de onherkenbare pulp worden weer nieuwe papierproducten gemaakt.

Welke container voor archiefvernietiging in Dordrecht heeft u nodig?

De beschikbare container voor archiefvernietiging in Dordrecht heeft een inhoud van 240 liter. Wanneer u een grotere hoeveelheid archief heeft waar u vanaf wilt, dan kunt u vrijblijvend met ons opnemen waarna wij met een gepaste oplossing komen. Denk bijvoorbeeld aan de verhuur van een grotere container of dat wij bij u op locatie komen om ter plekke het archief te vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Dordrecht binnen 10 werkdagen geleverd

Het is mogelijk een rolcontainer voor archiefvernietiging in Dordrecht binnen 10 werkdagen geleverd te krijgen. Wij zullen de container weer ophalen wanneer u dat aangeeft te willen. Het huurcontract voor deze container sluit u heel eenvoudig af via onze website. Voor het bestellen van de maatwerkoplossingen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice!