Archiefvernietiging Ede

Archiefvernietiging Ede | Rolcontainer Huren

Houdt u een flinke schoonmaak in uw organisatie in Ede en wilt u af van informatiegevoelig archief? Dan heeft Rolcontainerhuren.nl een container te huur voor in Ede. Dankzij deze container gaat u discreet om met uw archief en verwerken wij het archief volledig machinaal zodat niemand uw vertrouwelijke informatie onder eigen krijgt. Deze gecertificeerde manier van is gemakkelijk te regelen via onze website.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Naast dat het een discrete manier van archiefvernietiging is, is gebruik van onze container voor archiefvernietiging ook nog milieuvriendelijk. De deksel van de container zit namelijk op slot, waardoor er alleen dingen in gegooid kunnen worden en niet uitgehaald kunnen worden. Nadat het archief op een discrete manier verzameld en opgehaald is (door een speciaal voortuig), gaat onze archiefvernietiging op een milieuvriendelijke wijze. Gecertificeerd personeel brengt het afval naar een locatie waar het archief verwerkt wordt tot pulp. Deze pulp is onherkenbaar en wordt gebruikt als bouwsteen voor nieuwe papierproducten. Milieuvriendelijker dan dit gaat het niet worden!

Welke container voor archiefvernietiging in Ede heeft u nodig?

Welke container heeft u nodig voor uw archiefvernietiging in Ede hangt af van de hoeveelheid archief die u heeft. Onze standaard container voor archiefvernietiging in Ede heeft een inhoud van 240 liter. Wanneer dit te weinig lijkt te zijn, kunt u met ons opnemen zodat wij met een gepaste oplossing kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot het huren van een grote container of wij kunnen langskomen op locatie waar wij ter plekke het archief komen vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Ede binnen 10 werkdagen geleverd

Heeft u een rolcontainer voor archiefvernietiging in Ede nodig, dan kunnen wij bij Rolcontainerhuren deze na aankoop binnen maximaal 10 werkdagen bij u leveren. Binnen een paar seconden kunt u heel eenvoudig een container voor archiefvernietiging huren.