Archiefvernietiging Ede

Archiefvernietiging Ede | Rolcontainer Huren

Bent u uw archief aan het opruimen en op zoek naar een veilige manier om uw vertrouwelijke papieren weg te gooien? Of heeft u regelmatig een grote hoeveelheid vertrouwelijke papier welke afgevoerd dient te worden? In beide gevallen kan Rolcontainerhuren.nl u helpen. Wij kunnen u in Ede namelijk, op contractbasis, voorzien van een gecertificeerde oplossing voor de afvoer en vernietiging van documenten met vertrouwelijke informatie. Het contract voor onze dienstverlening kunt u eenvoudig afsluiten via onze website.

Milieuvriendelijke

Het contract sluit u af voor de levering van een rolcontainer met een bepaalde inhoud, de periodieke lediging van de container en de discrete vernietiging van het vertrouwelijke papier. In Ede leveren wij stevige rolcontainers die speciaal zijn aangepast voor . Dit houdt in dat de container is voorzien van een aangepast deksel waardoor papieren wel in de container gegooid kunnen worden, maar deze er nadien niet meer uitgehaald kunnen worden. Het interval waarop wij de container bij u komen legen bepaalt u zelf. Daarna transporteren onze medewerkers uw documenten naar een speciale faciliteit, alwaar alle vertrouwelijke informatie in een gesloten systeem wordt vernietigd. Uw oude papier wordt vervolgens als basis gebruikt voor de milieuvriendelijke productie van nieuw papier en .

Rolcontainer voor in Ede

Voor de meeste bedrijven is een 240 liter kliko meer dan geschikt. Maar toch komt het weleens voor dat u incidenteel of structureel meer vertrouwelijk papier heeft dan er in de rolcontainer past. In dat geval is het mogelijk om bij onze klantenservice een maatwerkoplossing aan te vragen. Wanneer u structureel meer documenten met vertrouwelijke informatie heeft dan er in de container past, dan kunnen wij u een grotere container leveren. Heeft u incidenteel veel vertrouwelijk papier, bijvoorbeeld omdat u uw archief aan het opruimen bent, dan kunnen wij dit bij u op locatie komen vernietigen. Wij doen dit met behulp van een speciaal voertuig.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

In Ede kunnen wij alle oplossingen voor binnen vijf werkdagen voor u realiseren. Voor een standaard kliko kunt u het contract eenvoudig afsluiten via onze website. U geeft hierbij aan hoelang het contract geldig is en hoe vaak wij de container in een bepaalde periode komen legen. Voor maatwerkoplossingen belt u tijdens openingstijden met onze klantenservice.