Archiefvernietiging Eindhoven

Archiefvernietiging Eindhoven | Rolcontainer Huren

Vele organisaties hebben niet het besef dat dat de berg informatie die zij bezitten, in de verkeerde handen veel problemen en schade kan veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan vertrouwde documenten zoals financiële analyses of contracten met persoonsgegevens van klanten of cliënten. Het is daarom extra belangrijk om op een verantwoordelijke wijze archieven op te ruimen. Gelukkig kun je in Eindhoven gebruik maken van de gecertificeerde oplossing voor van Rolcontainerhuren.nl! Bij ons kunt u er zeker van zijn dat al uw vertrouwelijke documenten in een veilige, gesloten omgeving vernietigd worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw informatie in de verkeerde handen terechtkomt.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging in Eindhoven

Als u voor een oplossing voor in Eindhoven bij Rolcontainerhuren.nl kiest, ontvangt u een extra beveiligde rolcontainer om uw documenten in te verzamelen. De rolcontainers zijn voorzien van een gleuf, waar de betrouwbare documenten in gegooid kunnen worden. De container kan niet opengemaakt worden zonder sleutel, omdat er een stevig slot op zit. Pas bij het legen van de container wordt dit slot er weer afgehaald. De container wordt op een afgesproken moment bij u op locatie geleegd, met behulp van een speciaal voertuig. Dit beveiligde voertuig transporteert uw vertrouwelijke papier naar een locatie waar de documenten op verantwoordelijke wijze vernietigt kunnen worden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd via een automatisch proces. Ook onze medewerkers zullen uw informatie niet onder de ogen krijgen! Het eindresultaat is een onherkenbare papierpulp die vervolgens gebruikt zal worden als basis voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainers voor iedere situatie voor archiefvernietiging in Eindhoven

Onze standaard rolcontainer die we leveren in de regio Eindhoven, heeft een totale inhoud van 240 liter. Hoe vaak wij langskomen om de container bij u te legen, bepaalt u geheel zelf. Voor organisaties die bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten afvoeren, kunnen wij ook een maatwerkoplossing verlenen, zoals een grotere container of zelfs een archiefvernietiging op locatie. Een maatwerkoplossing kan besproken worden in overleg met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 10 werkdagen geleverd

Door onze jarenlange ervaring in de afvalbranche, kunnen wij voordelige oplossingen voor documentvernietiging leveren in heel . Wanneer u een bestelling bij ons hebt geplaatst, kunnen wij al binnen 10 werkdagen een rolcontainer bij u leveren. U kunt het contract eenvoudig samenstellen via onze website. Wenst u hier toch persoonlijke ondersteuning bij? Neem dan op met onze klantenservice!