Archiefvernietiging Eindhoven

Archiefvernietiging Eindhoven | Rolcontainer Huren

Wat veel organisaties niet beseffen, is dat zij een berg aan informatie bezitten die in de verkeerde handen veel schade op kan leveren. Bedrijven produceren namelijk al gauw een aanzienlijke hoeveelheid vertrouwelijke documenten zoals financiƫle analyses, contracten en papieren met persoonsgegevens van klanten/cliƫnten. Wanneer zij de archieven op gaan ruimen, is het belangrijk dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt. Dit kan in Eindhoven met een gecertificeerde oplossing voor van Rolcontainerhuren.nl. Wij laten uw vertrouwelijke documenten in dat geval in een gesloten systeem vernietigen. Hierdoor zal uw informatie nooit in de verkeerde handen vallen.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging Eindhoven

Wanneer u gebruikmaakt van onze oplossing voor in Eindhoven, dan ontvangt u van ons een beveiligde rolcontainer waar u uw documenten veilig in kunt verzamelen. Deze containers zijn voorzien van een gleuf en een stevig slot, zodat documenten niet meer uit de rolcontainer gehaald kunnen worden voordat deze geleegd wordt. De container wordt volgens een overeengekomen interval bij u geleegd met behulp van een speciaal voertuig. Dit beveiligde voertuig transporteert uw vertrouwelijke papier naar een locatie waar de documenten op verantwoorde wijze vernietigt kunnen worden. Hier komen geen mensenhanden aan te pas, dus onze medewerkers zullen uw informatie nooit onder ogen krijgen. Het eindresultaat is een onherkenbare papierpulp die vervolgens gebruikt zal worden als basis voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainers voor iedere situatie voor archiefvernietiging in Eindhoven

De standaardoplossing die we in de regio Eindhoven leveren, bestaat uit een 240 liter rolcontainer (kliko) voor archiefvernietiging. U bepaalt hierbij zelf hoe vaak we de container bij u komen legen. Voor organisaties die bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten afvoeren, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoren, notarissen en ziekenhuizen, is het ook mogelijk om een maatwerkoplossing te verzorgen. Dit kan in de vorm van grotere containers of zelfs in de vorm van archiefvernietiging op locatie. In het laatste geval krijgt u bezoek van een speciaal voertuig welke uw vertrouwelijke papier bij u voor de deur kan vermalen. Beide oplossingen zijn beschikbaar in overleg met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 10 werkdagen geleverd

Rolcontainerhuren.nl is een merk van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche kunnen we in heel voordelige oplossingen leveren voor documentvernietiging. Al onze oplossingen kunnen binnen 10 werkdagen bij u in Eindhoven geleverd worden. Het contract kunt u in de meeste gevallen eenvoudig samenstellen en insturen via onze website. Wanneer u persoonlijke ondersteuning wenst of wanneer u op zoek bent naar een maatwerkoplossing, dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met onze klantenservice.