Archiefvernietiging Emmen

Archiefvernietiging Emmen | Rolcontainer Huren

Het is niet verstandig om in Emmen zomaar al uw papier bij het te werpen, er kan namelijk gevoelige informatie op papierwerk staan wat u of uw bedrijf schade kan aanrichten. Met een speciale container voor in Emmen kunt u uw gevoelige informatie alsnog op een verantwoordelijke manier vernietigen. Rolcontainerhuren.nl verhuurt deze container die u heel gemakkelijk via onze website kunt huren.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Kiest u voor deze discrete manier van archiefvernietiging, dan kiest u ook voor milieuvriendelijke archiefvernietiging. Nadat uw archief in de container geworpen is, waarbij de deksel afgesloten is dus het voor onbevoegden niet mogelijk is om er nog bij te komen als het eenmaal weggegooid is, komt gecertificeerd personeel deze container legen bij u om het afval vervolgens naar een locatie te brengen waar een archiefverwerker aanwezig is. Het archief wordt verwerkt, zonder dat het nog onder ogen komt van anderen, tot een pulp waar geen letter meer te herkennen is. Deze pulp wordt gebruikt om nieuwe papierproducten van te maken.

Welke container voor archiefvernietiging in Emmen heeft u nodig?

We hebben één container voor archiefvernietiging beschikbaar in Emmen en dat is een container met een inhoud van 240 liter. Deze kunnen we afleveren op uw kantoor en ook weer ophalen. Denkt u meer archief te hebben dan past in deze container, dan kunt u met ons opnemen om samen een passende oplossing te bedenken. Zo is het mogelijk dat wij naar uw locatie komen zodat we ter plekke al het archief kunnen vernietigen. Ook de verhuur van grotere archiefvernietiging containers is mogelijk, maar alleen via persoonlijk met ons.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Emmen binnen 10 werkdagen geleverd

Als u een rolcontainer voor archiefvernietiging in Emmen binnen enkele klikken op onze website besteld heeft, wordt de container binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Wanneer u wilt dat deze weer opgehaald wordt, dan komen wij hem ophalen bij u om het archief vervolgens elders te vernietigen.