Archiefvernietiging Emmen

Archiefvernietiging Emmen | Rolcontainer Huren

Bijna alle organisaties hebben in meer of mindere mate te maken met vertrouwelijke stukken. Deze papieren bevatten informatie die niet voor buitenstaanders is bedoeld. Het is daarom verstandig om oude documenten zoals contracten, papieren met persoonsgegevens en wettelijke documenten niet zomaar met het mee te geven. Daarom biedt Rolcontainerhuren.nl bedrijven in Emmen en omstreken de mogelijkheid om gemakkelijk een contract af te sluiten voor . Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw vertrouwelijke stukken op een discrete wijze worden vernietigd.

Milieuvriendelijke

Wanneer u bij ons een contract afsluit voor in de regio Emmen, dan ontvangt u van ons een speciale rolcontainer die geschikt is om uw vertrouwelijke stukken veilig in op te slaan. Deze container is uitgerust met een speciaal deksel en een slot. Hierdoor is het onmogelijk om papieren die in de container zijn gegooid er weer uit te halen. De container wordt vervolgens geleegd volgens een vooraf overeengekomen schema. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om discreet met uw vertrouwelijke informatie om te gaan, u bent er daarom van verzekerd dat uw papieren door niemand zullen worden ingezien. De daadwerkelijke vernietiging vindt plaats op een gecertificeerde faciliteit, waarbij het restproduct wordt gebruikt voor de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Emmen

Voor de meeste bedrijven in de regio Emmen is een rolcontainer met een inhoud van 240 liter ruim voldoende als het aankomt op de opslag van vertrouwelijk papier. Deze oplossing bieden wij daarom aan in onze . U kunt hier gemakkelijk zelf een contract afsluiten voor één of meerdere containers, waarbij u zelf de looptijd het het aantal ledigingen bepaalt. Heeft u bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten en heeft u eenmalig of structureel meer capaciteit nodig? Bel dan met onze klantenservice en informeer naar een maatwerkoplossing. Dit kan bijvoorbeeld een grotere rolcontainer betekenen of op locatie.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Al onze oplossingen voor kunnen binnen vijf werkdagen bij u in Emmen geleverd worden. U hoeft dus nooit lang zonder een oplossing voor uw vertrouwelijke papier te zitten. Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening of persoonlijke ondersteuning wenst bij het afsluiten van uw contract, dan kunt u tijdens onze openingstijden opnemen met onze klantenservice.