Archiefvernietiging Enschede

Archiefvernietiging Enschede | Rolcontainer Huren

Rolcontainerhuren.nl heeft een speciale container te huur voor in Enschede. Want wanneer u uw archief wil opruimen en weggooien, is het verstandig dit in Enschede niet bij het te gooien. Dit omdat archief gevoelige informatie kan bevatten en op straat kan belanden als u dit bij gooit. Het huren van een container is daarom een hele bewuste keuze om u of uw bedrijf geen onbedoelde schade aan te richten. Het huren van onze gecertificeerde dienstverlening gaat heel gemakkelijk via onze website.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Het archief wordt verzameld in de rolcontainer waarvan de deksel op slot zit. Er kan alleen papierwerk in de container worden gegooid, maar daarna niet meer uitgehaald worden door bijvoorbeeld onbevoegden. Wanneer u aangeeft dat de container opgehaald kan worden, komt gecertificeerd personeel van ons de container legen om het afval vervolgens naar een locatie te brengen die het archief verwerkt tot een onherkenbare pulp. Deze pulp wordt vervolgens weer gebruikt als bouwsteen van nieuwe papierproducten. Zo heeft u milieubewust uw archief geruimd!

Welke container voor archiefvernietiging in Enschede heeft u nodig?

Welke container voor archiefvernietiging u nodig heeft in Enschede hangt af van de hoeveelheid archief u heeft. In Enschede hebben we één standaard archiefvernietiging container beschikbaar, namelijk met een inhoud van 240 liter. De meeste bedrijven hebben aan deze rolcontainer van 240 liter genoeg. Wanneer u toch meer archief nodig denkt te hebben dan de container aankan, kunt u met ons opnemen. Wij kunnen met een passende oplossing komen zoals het zoeken van een grotere container voor u of dat wij bij u op locatie langskomen om het archief ter plekke te vernietigen. Voor alles is een oplossing!

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Enschede binnen 10 werkdagen geleverd

Wanneer u een rolcontainer voor archiefvernietiging in Enschede bestelt, wordt deze binnen 10 werkdagen geleverd bij u. Het huren van een container gaat razendsnel via onze website: binnen een aantal klikken is de bestelling bij ons binnen.