Archiefvernietiging Enschede

Archiefvernietiging Enschede | Rolcontainer Huren

Rolcontainerhuren.nl biedt bedrijven uit de omgeving Enschede sinds kort de mogelijk om gemakkelijk online een contract af te sluiten voor discrete . Iedereen weet immers dat het niet verstandig is om oude documenten met gevoelige informatie met het mee te geven. De informatie zou immers in de verkeerde handen kunnen vallen met een flinke schadepost tot gevolg. Wanneer u kiest voor onze oplossing voor documentvernietiging kunt u uw oude vertrouwelijke papieren zonder zorgen afvoeren.

Milieuvriendelijke

Als onderdeel van onze dienstverlening ontvangt u namelijk een stevige rolcontainer waarin u al uw documenten kunt verzamelen. Doordat deze containers speciaal zijn aangepast voor is het voor onbevoegden niet mogelijk om uw informatie in te zien. Een stevig slot zorgt er namelijk voor dat niemand bij uw documenten kan. U kiest er zelf voor hoe vaak wij bij u in Enschede langskomen om de container te legen. Onze medewerkers transporteren het papier vervolgens naar een speciale locatie, alwaar de vernietiging plaatsvindt. Dit gebeurt volledig met behulp van machines. Het eindproduct is een onherkenbare papiermassa. Deze gebruiken wij weer bij de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Enschede

Omdat de meeste bedrijven genoeg hebben aan een rolcontainer met een inhoud van 240 liter, hebben wij het nu extra makkelijk gemaakt om deze containers met slechts enkele klikken via onze website te bestellen. U kunt het contract voor deze containers zelf samenstellen en insturen. Hierbij bepaalt u hoe lang het contract zal duren en hoe vaak de container geleegd gaat worden. Wij begrijpen dat er ook bedrijven zijn die bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie behandelen. Denk aan advocaten, financiƫle instellingen en notarissen. Wij vragen deze doelgroep om vrijblijvend op te nemen met onze klantenservice. Deze kan u vervolgens een passende oplossing adviseren.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Al onze rolcontainers kunnen binnen vijf werkdagen in geleverd worden. Onze dienstverlening op het gebied van is hierop geen uitzondering. U kunt dus razendsnel over een geschikte container beschikken in Enschede. Waar wacht u nog op? Stel uw contract nu samen via onze website.