Archiefvernietiging Friesland

Archiefvernietiging Friesland | Rolcontainer Huren

Bedrijven die oude documenten weg willen gooien, moeten er rekening mee houden dat vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen voor veel schade kan zorgen. Daarom is een gecertificeerde oplossing voor geen overbodige luxe. Rolcontainerhuren.nl kan u een dergelijke oplossing leveren in Friesland. Dit gebeurt via een gesloten systeem, waarbij uw documenten nooit door mensenhanden worden behandeld. Het contract voor inzameling en vernietiging van uw vertrouwelijke documenten sluit u gemakkelijk af via onze website.

Milieuvriendelijke

Als onderdeel van onze oplossing voor ontvangt u van ons een rolcontainer waarin u uw documenten verzamelt. Vervolgens komen wij op gezette tijden de container bij u legen en transporteren wij deze naar een beveiligde locatie voor vernietiging. Hier komt alles in een gesloten systeem terecht, waarbij machines uw vertrouwelijke papier onder het toeziend oog van camera’s tot papierpulp malen. Deze pulp wordt vervolgens als input gebruikt voor nieuwe papierproducten. Een veilige én milieuvriendelijke oplossing.

Rolcontainer voor in Friesland

In heel Friesland levert Rolcontainerhuren.nl gecertificeerde oplossingen voor . Normaliter betekent dit dat u van ons een 240 liter rolcontainer ontvangt welke is aangepast voor vertrouwelijke documenten. Dit houdt in dat de afvalcontainer is voorzien van een deksel met gleuf en dat deze deksel door middel van een stevig slot is beveiligd. Documenten die eenmaal in de container zijn gedeponeerd zijn daarom niet meer te verwijderen totdat de rolcontainer geleegd wordt. Wanneer uw organisatie bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie verwerkt, wat bijvoorbeeld van toepassing is op advocatenkantoren, notarissen en medische organisaties, dan kunnen wij u een maatwerkoplossing aanbieden. Dit houdt in dat er grotere containers geleverd kunnen worden of dat uw documenten op locatie worden vernietigd.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Rolcontainerhuren.nl is onderdeel van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Door onze jarenlange ervaring in de afvalbranche kunnen wij u een voordelige en flexibele oplossing bieden voor documentvernietiging. Bovendien kan iedere oplossing binnen vijf werkdagen bij u in Friesland geleverd worden. Het contract stelt u gemakkelijk zelf samen via onze website. Hierbij bent u vrij om een contractduur te kiezen die bij uw specifieke situatie past. Ook het aantal ledigingen bepaalt u helemaal zelf.