Archiefvernietiging Friesland

Archiefvernietiging Friesland | Rolcontainer Huren

Woont u in Friesland en heeft u oud archief? Dan kunt u bij Rolcontainerhuren.nl een rolcontainer voor in Friesland huren! Archief bevat vaak persoonlijke gegevens die niet zomaar op straat mogen komen te liggen waardoor u uw archief niet bij het kwijt kunt. Door uw archief in een container voor te gooien gaat u discreet met gevoelige informatie om. Onze gecertificeerde medewerkers vernietigen de inhoud van deze containers op een verantwoordelijke manier.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

De milieuvriendelijke archiefvernietiging werkt als volgt: uw archief wordt verzameld in de container waarvan de deksel op slot zit, maar bovenin een gleuf zit zodat u er het archief doorheen kunt doen. Eenmaal in de container, kan er niks meer uitgehaald worden en zo kunnen onbevoegden dus niet meer bij uw archief. Ons gecertificeerde personeel komt op de door u aangegeven tijd de container ophalen en deze wordt vervolgens getransporteerd naar een beveiligde locatie. Onder toeziend oog van onder andere camera’s wordt het archief tot onherkenbare papierpulp vermalen in de vermaalmachine. De pulp wordt vervolgens weer gebruikt als bouwsteen voor nieuw papier.

Welke container voor archiefvernietiging in Friesland heeft u nodig?

De beschikbare container voor archiefvernietiging in Friesland heeft een inhoud van 240 liter. Voor de meeste bedrijven is dit voldoende, maar mocht u bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie hebben, dan kunnen wij een maatwerkoplossing aanbieden. Denk hierbij aan het leveren van een grotere container of het ter plekke vernietigen van het archief.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Friesland binnen 10 werkdagen geleverd

Door onze jarenlange ervaring in de afvalbranche kunnen wij u deze voordelige en gemakkelijke oplossing bieden wat betreft archiefvernietiging in Friesland. Het bestellen van een container gaat heel eenvoudig op onze website. Met slechts een paar klikken is de container al besteld en zal deze binnen 10 werkdagen bij u geleverd worden. Heeft u vragen of een maatwerkoplossing nodig? Dan kunt u vrijblijvend met ons opnemen!