Archiefvernietiging Gelderland

Archiefvernietiging Gelderland | Rolcontainer Huren

Zoekt u een oplossing voor in Gelderland? Deze vindt u op Rolcontainerhuren.nl. Hier sluit u namelijk eenvoudig online een contract af voor het huren van een rolcontainer die speciaal geschikt is voor . Zo weet u zeker dat de vertrouwelijke informatie die in uw archiefafval staat, niet in verkeerde handen terechtkomt.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Een rolcontainer voor archiefvernietiging heeft een stevige, extra beveiligde deksel. Vanwege deze beveiliging kan het vertrouwelijke papier dat in de container is gegooid er niet meer worden uitgehaald. Op een afgesproken tijdstip zullen wij de container voor u legen. Vervolgens transporteren we het afval naar een beveiligde locatie waar de vernietiging in een gesloten systeem zal plaatsvinden. Deze vernietiging resulteert in een papierpulp die op zijn beurt zal worden gebruikt voor de productie van nieuwe papierproducten. Zo is onze archiefvernietiging niet alleen discreet, maar ook nog eens milieuvriendelijk!

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Gelderland

Onze standaardoplossing voor archiefvernietiging kunnen we in de gehele provincie Gelderland leveren. Deze oplossing gaat om een kliko met inhoud van 240 liter die u gemakkelijk via deze pagina kunt bestellen. Een dergelijke container is groot genoeg voor de gemiddelde onderneming. Heeft u echter relatief veel vertrouwelijk papier, dan kunt voor een maatwerkoplossing kiezen. Hiervoor neemt u telefonisch op met onze klantenservice. Vervolgens kunnen wij bijvoorbeeld grotere containers voor u verzorgen of incidenteel bij u op locatie langskomen om uw archief ter plekke te vernietigen met behulp van een speciaal voertuig.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Gelderland binnen 5 werkdagen geleverd

Wanneer u via onze website een rolcontainer voor archiefvernietiging in Gelderland gaat bestellen, kunt u deze binnen 10 werkdagen verwachten op de door u gewenste locatie. Zo kunt u snel aan de slag met het opruimen van uw archief. Hulp nodig bij het bestellen van de rolcontainer? Dan kunt u opnemen met onze klantenservice.