Archiefvernietiging Gelderland

Archiefvernietiging Gelderland | Rolcontainer Huren

Bent u in de provincie Gelderland gevestigd en bent u op zoek naar een professionele oplossing voor de afvoer van documenten met vertrouwelijke informatie? Dan kunt u via onze website gemakkelijk een contract afsluiten voor . Het is namelijk essentieel dat dit op discrete wijze gebeurt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw gevoelige informatie niet in de verkeerde handen terechtkomt. Kies daarom voor Rolcontainerhuren.nl!

Milieuvriendelijke

Als onderdeel van uw contract voor in Gelderland ontvangt u van ons een stevige, extra beveiligde rolcontainer. Doordat deze container is verzegeld met een slot kunt hier al uw vertrouwelijke papier in bewaren, zonder dat onbevoegden documenten uit de container kunnen nemen. Wij komen deze container vervolgens periodiek bij u legen en zorgen dat de daadwerkelijke vernietiging van uw papieren plaatsvindt in een gesloten systeem op een beveiligde locatie. Hierna blijft enkel een papierpulp over die niet is te herleiden naar uw vertrouwelijke informatie. Dit restproduct wordt vervolgens gebruikt bij de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Gelderland

Wij leveren onze oplossingen voor in de gehele provincie Gelderland. Op deze pagina kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een kliko met inhoud van 240 liter bestellen die geschikt is gemaakt voor . Een dergelijke container is groot genoeg voor de gemiddelde onderneming. Heeft u relatief veel vertrouwelijk papier, dan kunt voor een maatwerkoplossing kiezen. Hiervoor neemt u telefonisch op met onze klantenservice. Vervolgens kunnen wij bijvoorbeeld grotere containers voor u verzorgen of incidenteel bij u op locatie langskomen om uw archief ter plekke te vernietigen met behulp van een speciaal voertuig.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Voor welke oplossing u ook kiest, elke oplossing kan binnen vijf werkdagen bij u in Gelderland geleverd worden. Het contract voor onze dienstverlening sluit u gemakkelijk zelf online af, op een moment dat dit u uitkomt. Liever persoonlijke ondersteuning? Dan kunt u onze klantenservice bellen tijdens openingstijden.