Archiefvernietiging Groningen

Archiefvernietiging Groningen | Rolcontainer Huren

Voor bedrijven in de regio Groningen die regelmatig te maken hebben met gevoelige informatie zoals financiƫle gegevens, persoonsgegevens, medische dossiers en contracten, is het essentieel dat ze vertrouwelijke documenten op een discrete manier (laten) vernietigen wanneer de informatie niet meer bruikbaar is binnen de organisatie. Want dat de informatie voor u niet meer bruikbaar is, betekent niet dat deze in de verkeerde handen geen schade kan veroorzaken. Kies daarom voor een gecertificeerde oplossing van Rolcontainerhuren.nl. Wij leveren in heel 240 liter rolcontainers, die speciaal geschikt zijn voor . Doordat wij hierbij gebruikmaken van een gesloten systeem, hoeft u niet bang te zijn dat uw gevoelige gegevens in de verkeerde handen zullen vallen.

Milieuvriendelijke

Onze gecertificeerde oplossing voor documentvernietiging in Groningen werkt als volgt. Wij leveren u een afgesloten rolcontainer waarbij het deksel is verzegeld met een stevig slot. U kunt uw documenten in deze container deponeren middels een gleuf in het deksel. Vervolgens komen wij uw container op een afgesproken tijdstip legen met behulp van beveiligd voertuig dat speciaal geschikt is voor . Op een beveiligde locatie worden de documenten vervolgens vernietigt zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. Het resultaat is een onherkenbare papierpulp die gebruikt kan worden als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor in Groningen

Via onze website is het mogelijk om binnen enkele klikken een 240 liter rolcontainer (kliko) te huren die geschikt is voor het afvoeren van vertrouwelijke informatie. Deze standaardoplossing is geschikt voor de meeste bedrijven in de regio Groningen. Echter, sommige bedrijven zoals advocaten, notarissen en zorginstellingen werken met zoveel vertrouwelijke informatie, dat een standaardformaat rolcontainer niet meer afdoende is. Op dat moment kunnen wij een maatwerkoplossing aanbieden. Dat kan in de vorm van op locatie of in de vorm van grotere containers die wij voor u geschikt maken voor . Indien u kiest voor op locatie, dan brengen wij u een bezoek met een mobiele archiefvernietiger. Dit voertuig heeft een capaciteit van 200 kilo documenten per uur en maalt deze bij u op locatie tot een papierpulp. Maatwerkoplossingen zijn beschikbaar na met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Al onze oplossingen voor discrete documentvernietiging kunnen binnen vijf werkdagen in de regio Groningen geleverd worden. Dit betekent dat u supersnel kunt beschikken over een gecertificeerde oplossing voor de afvoer en vernietiging van vertrouwelijke documenten. U bent bovendien flexibel wat betreft de contractduur en het aantal keer dat de container door ons geleegd wordt. Dit geeft u gemakkelijk aan tijdens het bestelproces.