Archiefvernietiging Groningen

Archiefvernietiging Groningen | Rolcontainer Huren

Voor bedrijven die regelmatig werken met vertrouwelijke documenten zoals financiële gegevens, persoonsgegevens, medische dossiers of contracten, is het erg belangrijk dat deze gevoelige informatie op een discrete manier wordt vernietigd. U wilt immers niet dat zulke informatie in de verkeerde handen terecht komt. Werkt u in of rondom Groningen veel met zulke documenten? Kies dan voor een gecertificeerde oplossing van Rolcontainerhuren.nl. We leveren in Groningen en heel rolcontainers, die speciaal geschikt zijn voor !

Milieuvriendelijke archiefvernietiging Groningen

Lees in het onderstaande stappenplan precies hoe wij te werk gaan met onze gecertificeerde oplossing voor :

  1. We leveren een afgesloten rolcontainer waarbij de deksel is verzegeld met een stevig slot.
  2. U kunt uw documenten in deze container deponeren middels een gleuf in het deksel.
  3. Vervolgens komen we uw container op een afgesproken tijdstip legen met behulp van een beveiligd voertuig dat speciaal geschikt is voor archiefvernietiging.
  4. Op een beveiligde locatie worden de documenten vervolgens vernietigt. Het resultaat is een onherkenbare papierpulp die gebruikt kan worden als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Groningen

Wanneer u een rolcontainer voor archiefvernietiging bij ons besteld, leveren wij standaard een rolcontainer (kliko) met een inhoud van 240 liter. Voor het grootste deel van onze klanten is dit meer dan genoeg, echter hebben sommige bedrijven zoals advocatenkantoren, notarissen of zorginstellingen zóveel vertrouwelijke informatie, dat zelfs deze inhoud niet groot genoeg is. In dat geval bieden wij een maatwerkoplossing aan. Dat kan in de vorm van archiefvernietiging op locatie of in de vorm van grotere containers die we speciaal voor u geschikt maken voor archiefvernietiging. Wanneer u kiest voor archiefvernietiging op een locatie, dan brengen we u een bezoek met een mobiele archiefvernietiger. Met dit voertuig kunnen wij 200 kilo documenten per uur vernietigingen. Als u in aanmerking komt voor een maatwerkoplossing, kunt u dit bespreken met onze klantenservice via de contactpagina.

Uw rolcontainer binnen 10 werkdagen geleverd

Wij kunnen onze oplossingen voor documentvernietigingen al binnen tien werkdagen leveren in de regio Groningen. U mag zelf volledig bepalen hoe lang de contactduur is en hoe vaak wij langskomen voor het ledigen van uw container. Geef dit aan tijdens het bestelproces!