Archiefvernietiging Groningen

Archiefvernietiging Groningen | Rolcontainer Huren

Voor bedrijven in de regio Groningen die regelmatig te maken hebben met gevoelige informatie zoals financiƫle gegevens, persoonsgegevens, medische dossiers en contracten, is het essentieel dat ze vertrouwelijke documenten op een discrete manier (laten) vernietigen. Want het feit dat deze informatie voor u niet meer bruikbaar is, betekent niet dat deze in de verkeerde handen geen schade kan veroorzaken. Kies daarom voor een gecertificeerde oplossing van Rolcontainerhuren.nl. We leveren in heel 240 liter rolcontainers, die speciaal geschikt zijn voor in Groningen.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging Groningen

Onze gecertificeerde oplossing voor in Groningen werkt als volgt:

  1. We leveren een afgesloten rolcontainer waarbij de deksel is verzegeld met een stevig slot.
  2. U kunt uw documenten in deze container deponeren middels een gleuf in het deksel.
  3. Vervolgens komen we uw container op een afgesproken tijdstip legen met behulp van een beveiligd voertuig dat speciaal geschikt is voor archiefvernietiging.
  4. Op een beveiligde locatie worden de documenten vervolgens vernietigt. Het resultaat is een onherkenbare papierpulp die gebruikt kan worden als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Groningen

Via onze website is het mogelijk om binnen enkele klikken een 240 liter rolcontainer (kliko) te huren die geschikt is voor het afvoeren van vertrouwelijke informatie. Deze standaardoplossing is geschikt voor de meeste bedrijven in de regio Groningen. Echter, sommige bedrijven zoals advocaten, notarissen en zorginstellingen werken met zoveel vertrouwelijke informatie, dat een standaardformaat rolcontainer niet meer afdoende is. Op dat moment kunnen we u een maatwerkoplossing aanbieden. Dat kan in de vorm van archiefvernietiging op locatie of in de vorm van grotere containers die we speciaal voor u geschikt maken voor archiefvernietiging. Indien u kiest voor archiefvernietiging op locatie, dan brengen we u een bezoek met een mobiele archiefvernietiger. Dit voertuig heeft een capaciteit van 200 kilo documenten per uur. Maatwerkoplossingen zijn beschikbaar na contact met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 10 werkdagen geleverd

Al onze oplossingen voor discrete documentvernietiging kunnen binnen tien werkdagen in de regio Groningen geleverd worden. Dit betekent dat u supersnel kunt beschikken over een rolcontainer voor de afvoer en vernietiging van vertrouwelijke documenten. U bent bovendien flexibel wat betreft de contractduur en het aantal keer dat de container door ons geleegd wordt. Dit geeft u gemakkelijk aan tijdens het bestelproces.