Archiefvernietiging Haarlem

Archiefvernietiging Haarlem | Rolcontainer Huren

Bent u gevestigd in de omgeving van Haarlem en bent u op zoek naar een oplossing voor het discreet vernietigingen van vertrouwelijke informatie? Dan kunnen wij u helpen met een gecertificeerde oplossing voor . Wij leveren u in dat geval een afgesloten container waarin u uw documenten veilig kunt deponeren. Vervolgens worden de documenten tot pulp vermalen door een erkende instantie. Doordat dit proces geautomatiseerd is zal niemand inzicht hebben in uw vertrouwelijke informatie. Want hoewel u de informatie zelf niet meer nodig heeft, wilt u natuurlijk niet dat deze in verkeerde handen valt.

Milieuvriendelijke

Deze dienst is speciaal in het leven geroepen voor de discrete afvoer van vertrouwelijke informatie zoals persoonsgegevens, medische dossiers en financiële informatie. Dit is informatie die, eenmaal in de verkeerde handen, veel schade kan veroorzaken. Bovendien bent u voor bepaalde informatie bij wet verplicht om een gecertificeerde oplossing te zoeken wanneer u deze gegevens wilt vernietigen. Daarom leveren wij in de gehele regio Haarlem rolcontainers van 240 liter die speciaal geschikt zijn voor discrete documentvernietiging. Deze containers zijn afgesloten waardoor uw documenten niet meer uit de container verwijderd kunnen worden. Nadat de container door ons is geleegd zullen uw vertrouwelijke papieren op een zwaarbeveiligde locatie worden vermalen tot kleine papierdeeltjes. Vervolgens wordt deze papierpulp gebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor in Haarlem

Voor bedrijven die geen genoeg hebben aan een rolcontainer van 240 liter (ook wel kliko genoemd), kunnen wij een oplossing op maat verzorgen. Dit doen wij bijvoorbeeld voor verzekeraars, ziekenhuizen, gemeentes, advocatenkantoren en andere organisaties in de buurt van Haarlem, die relatief veel vertrouwelijke informatie produceren. Wij leveren in dat geval vaak grotere containers dan de standaard kliko’s of vernietigen de documenten op locatie met behulp van een mobiele archiefvernietiger. Beide diensten zijn beschikbaar via onze klantenservice, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

U bestelt uw gecertificeerde oplossing voor eenvoudig via onze website. Voor 240 liter rolcontainers kunt u hier zelf het aantal ledigingen en de looptijd van het contract bepalen. Vervolgens stuurt u het contract eenvoudig in en zorgen wij dat de container binnen vijf werkdagen bij u in Haarlem wordt geplaatst. Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing? Bel dan vandaag nog naar onze klantenservice.