Archiefvernietiging Haarlem

Archiefvernietiging Haarlem | Rolcontainer Huren

Wist u dat u voor bepaalde informatie bij wet verplicht om een gecertificeerde oplossing te zoeken wanneer u deze gegevens wilt vernietigen? Bij Rolcontainerhuren.nl kunt u zo’n gecertificeerde oplossing voor in Haarlem bestellen! Documenten waarvoor deze container bedoeld is, zijn onder meer persoonsgegevens, medische dossiers en financiële informatie. Stel eenvoudig een contract samen via onze website en ontvang uw rolcontainer binnen maximaal 10 werkdagen.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Deze service is geoptimaliseerd voor het discreet verwerken van vertrouwelijke documenten. Maar hoe werkt onze precies? Allereerst zorgen wij dat u een rolcontainer ontvangt waarvan de deksel is afgesloten. Middels een gleuf kunt u documenten wel in de container gooien, maar dankzij het slot kunnen deze papieren er niet meer uitgehaald worden. Nadat de container door ons is geleegd zullen uw vertrouwelijke papieren op een zwaarbeveiligde locatie worden vermalen tot kleine papierdeeltjes. Vervolgens wordt deze papierpulp gebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer op maat voor archiefvernietiging in Haarlem

Voor bedrijven die niet genoeg hebben aan een rolcontainer van 240 liter (ook wel kliko genoemd), kunnen wij een oplossing voor archiefvernietiging in Haarlem op maat verzorgen. Dit doen wij bijvoorbeeld regelmatig voor verzekeraars, ziekenhuizen, gemeentes, advocatenkantoren en andere organisaties die relatief veel vertrouwelijke informatie produceren. Wij leveren in dat geval vaak grotere containers dan de standaard kliko’s, of wij vernietigen de documenten op locatie met behulp van een mobiele archiefvernietiger. Beide diensten zijn beschikbaar via onze klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Haarlem binnen 10 werkdagen geleverd

Via deze website bestelt u eenvoudig onze gecertificeerde oplossing voor archiefvernietiging in Haarlem. Geef simpelweg het aantal ledigingen en de looptijd van het contract aan, en vervolgens stuurt u het contract in. Wij zullen dan zorgen dat de rolcontainer binnen maximaal 10 werkdagen bij u in Haarlem wordt geplaatst. Bent u op zoek naar een van de maatwerkoplossingen? Bel dan vandaag nog naar onze klantenservice.