Archiefvernietiging Helmond

Archiefvernietiging Helmond | Rolcontainer Huren

Wanneer u aan wil doen in Helmond, is het verstandig om een container voor in te huren. Het is namelijk niet verstandig om uw oude rapporten, personeels-en klantgegevens, financiële rapporten en wettelijke documenten bij het te doen, aangezien hier veel vertrouwelijke informatie in staat wat uw bedrijf schade kan aanrichten wanneer deze informatie in de handen van de verkeerde mensen terecht komt. Door middel van het gebruik van een container voor archiefvernietiging wordt uw archief op een discrete manier vernietigd. Bij ons kunt u heel gemakkelijk een container voor archiefvernietiging in Helmond bestellen.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

De archiefvernietiging container lijkt op een normale rolcontainer. Echter is de deksel met daarin een gleuf beveiligd met een slot, zodat het archief wat in de container zit er niet zomaar nog uitgehaald kan worden. Wanneer u wilt dat de container opgehaald wordt, komen onze gecertificeerde medewerkers de container ophalen en brengen deze naar een beveiligde locatie. Ook het vernietigen van het archief gaat op een discrete manier: de inhoud van de container zal nooit onder ogen komen van personeel en wordt in een gesloten machine vernietigd. Van het vernietigde archief blijft slechts onherkenbare pulp over, welke gebruikt zal worden als basis voor nieuwe papierproducten.

Welke container voor archiefvernietiging in Helmond heeft u nodig?

De beschikbare containers voor archiefvernietiging in Helmond hebben een inhoud van 240 liter. Dit is over het algemeen voldoende voor de meeste organisaties, maar wanneer u bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten heeft kunnen wij voor u een maatwerkoplossing verzorgen. Zo is het dan bijvoorbeeld mogelijk om een grotere container te huren of komen onze gecertificeerde medewerkers langs om ter plekke bij u het archief te vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Helmond binnen 10 werkdagen geleverd

Heeft u een rolcontainer besteld voor archiefvernietiging in Helmond? Dan wordt deze binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Kiest u voor het bestellen van een archiefvernietiging container bij Rolcontainerhuren.nl, dan kiest u voor het discreet en milieuvriendelijk verwerken van vertrouwelijk papier. Bestellen gaat eenvoudig en snel via onze website. Heeft u vragen of behoefte aan een maatwerkoplossing, dan kunt u vrijblijvend met ons opnemen.