Archiefvernietiging Helmond

Archiefvernietiging Helmond | Rolcontainer Huren

Het is niet verstandig om vertrouwelijke documenten zoals brieven met persoonsgegevens, oude contracten, financiële rapporten en wettelijke documenten met het mee te geven. Hoewel deze oude documenten voor uw organisatie geen waarde meer hebben, kunnen ze in de verkeerde handen tot een hoop schade leiden. Daarom is het ook voor organisaties in de regio Helmond verstandig om een professionele oplossing voor achter de hand te hebben. Op deze manier weet u dat uw documenten met vertrouwelijke informatie vernietigd zullen worden, zonder dat onbevoegden uw informatie onder ogen krijgen. Rolcontainerhuren.nl kan u een dergelijke oplossing leveren. Een contract sluit u eenvoudig af via onze website.

Milieuvriendelijke

Wanneer u een contract afsluit voor in de regio Helmond, dan ontvangt u van ons een speciale beveiligde rolcontainer om uw vertrouwelijke papieren in te bewaren. Doordat deze containers zijn beveiligd met een slot, kunnen onbevoegden geen documenten uit de container halen. Uw rolcontainer wordt vervolgens door ons geleegd volgens het schema wat in uw contract is opgenomen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw vertrouwelijke informatie op een veilige wijze naar een beveiligde locatie wordt getransporteerd, alwaar deze in een gesloten systeem wordt vernietigd. Tijdens dit proces worden uw documenten nooit door mensenhanden behandeld, waardoor discretie is gegarandeerd. Van uw documenten blijft enkel een onherkenbare papierpulp over, welke als basis voor nieuwe papierproducten zal dienen.

Rolcontainer voor in Helmond

Een rolcontainer voor regelt u gemakkelijk via Rolcontainerhuren.nl. Op deze pagina kunt u één of meerdere rolcontainers met een inhoud van 240 liter huren. Deze containers zijn voor de meeste organisaties groot genoeg. Heeft u echter bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten. Bijvoorbeeld omdat u een zorginstelling of advocatenkantoor heeft of omdat u in één keer uw gehele archief gaat opruimen? Dan kunnen wij in overleg een maatwerkoplossing voor u verzorgen. Zo is het mogelijk om een grotere container voor u aan te passen of om uw archief bij u op locatie te komen vernietigen met behulp van een speciaal voertuig. Voor maatwerk belt u tijdens onze openingstijden met de klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Ook in Helmond vinden onze oplossingen voor inmiddels gretig aftrek. Het helpt hierbij dat wij iedere oplossing binnen vijf werkdagen kunnen leveren. U hoeft dus nooit lang te wachten op een geschikte oplossing voor de afvoer van uw vertrouwelijke papier. Een contract stelt u gemakkelijk samen via onze website, waarbij u zelf aangeeft wat de duur van het contract is en hoe vaak wij uw container komen legen.