Archiefvernietiging Hengelo

Archiefvernietiging Hengelo | Rolcontainer Huren

Rolcontainerhuren.nl biedt organisaties in Hengelo en omgeving de mogelijkheid om gemakkelijk een contract af te sluiten voor veilige en discrete . U moet er natuurlijk niet aan denken dat vertrouwelijk informatie op straat belandt, daarom is een professionele oplossing voor onmisbaar. Een contract sluit u eenvoudig af via onze website, waarbij u flexibele bent op het gebied van de looptijd en het aantal ledigingen.

Milieuvriendelijke

U ontvangt vervolgens van ons een stevige rolcontainer waarin u al uw oude contracten, financiƫle overzichten, wettelijke documenten en papieren met persoonsgegevens veilig kunt bewaren. Het deksel van deze containers is namelijk voorzien van een slot, wat er voor zorgt dat onbevoegden niet bij uw vertrouwelijk papier kunnen komen. Het legen van uw rolcontainer voor gebeurt volgens het schema wat in uw contract is overeengekomen, door personeel wat hier speciaal voor is opgeleid. Vervolgens zal de daadwerkelijke documentvernietiging plaatsvinden binnen een gesloten systeem op een beveiligde locatie. Uiteindelijk blijft er enkel papierpulp over die niet is te herleiden naar uw gevoelige informatie. Deze pulp wordt vervolgens hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor in Hengelo

Onze standaardoplossing voor in Hengelo bestaat uit een speciale rolcontainer met een inhoud van 240 liter. Voor bedrijven die een gemiddelde hoeveelheid vertrouwelijke documenten behandelen is dit ruim voldoende. Toch zijn er organisaties zoals financiƫle instellingen en advocatekantoren die over het algemeen veel meer vertrouwelijke documenten af willen voeren. Deze bedrijven kunnen wij een oplossing op maat aanbieden. In dat geval kunnen wij grotere rolcontainers voor u aanpassen of komen wij met een speciaal voertuig naar uw locatie om uw documenten op locatie te vernietigen. Voor een oplossing op maat belt u tijdens onze openingstijden naar onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Al onze rolcontainers kunnen binnen vijf werkdagen in heel geplaatst worden. Dit betekent dat u binnen een werkweek over een professionele oplossing voor in Hengelo kunt beschikken. Wanneer u uw contract instuurt via onze website, gaan wij gelijk voor u aan de slag.