Archiefvernietiging Hengelo

Archiefvernietiging Hengelo | Rolcontainer Huren

Via Rolcontainerhuren.nl is het heel gemakkelijk om een container voor in Hengelo te bestellen. U moet er namelijk niet aan denken dat uw vertrouwelijke informatie in de handen van de verkeerde personen valt omdat u uw archief niet op een discrete manier verwerkt heeft. Door een container voor te bestellen zorgt u ervoor dat vertrouwelijk papierwerk in Hengelo op een discrete en milieuvriendelijke manier verwerkt wordt.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Door gebruik te maken van deze container, kiest u ook voor een milieuvriendelijke manier van archiefvernietiging. De deksel is met een slot gesloten en dankzij de gleuf in de deksel kan er alleen archief ingegooid worden en niet nog uitgehaald worden. Hierdoor kunnen anderen, onbevoegden, niet bij uw vertrouwelijke informatie. De container wordt vervolgens opgehaald door onze gecertificeerde medewerkers die het naar de archiefvernietiging zal brengen, hier wordt het archief in een gesloten systeem verwerkt. Gedurende dit proces wordt uw archief nooit door mensenhanden behandeld, zodat volledig discretie beloofd kan worden. De documenten worden verwerkt tot onherkenbare pulp die vervolgens weer gebruikt wordt als de basis van nieuwe papierproducten.

Welke container voor archiefvernietiging in Hengelo heeft u nodig?

In Hengelo is er één formaat container voor archiefvernietiging beschikbaar, namelijk een container met een inhoud van 240 liter. Dit is dezelfde inhoud als een normale rolcontainer en is voor de meeste bedrijven meer dan voldoende. Mocht u toch bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier hebben, dan kunnen wij voor u een maatwerkoplossing bedenken. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot het bestellen van een grotere container of dat onze medewerkers naar u komen en ter plekke het archief vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Hengelo binnen 10 werkdagen geleverd

Wanneer u gemakkelijk en snel via onze website een rolcontainer voor archiefvernietiging voor in Hengelo besteld, zal deze binnen 10 werkdagen geleverd worden. Wanneer u interesse heeft in de maatwerkoplossing of andere vragen heeft, kunt u gemakkelijk en vrijblijvend met ons opnemen.