Archiefvernietiging Hilversum

Archiefvernietiging Hilversum | Rolcontainer Huren

Ook ondernemingen in Hilversum dienen vertrouwelijke documenten op verantwoorde wijze af te voeren. Want stelt u zich maar eens voor wat er zou kunnen gebeuren als u deze met het meegeeft en ze vervolgens in de verkeerde handen vallen. Dat kan binnen no-time een flinke schadepost opleveren. Kies daarom voor een gecertificeerde oplossing voor van Rolcontainerhuren.nl. Dé oplossing waarmee u oude contracten, wettelijke documenten en ander vertrouwelijk papier op verantwoorde wijze af kunt laten voeren en kunt laten vernietigen.

Milieuvriendelijke

In Hilversum bieden wij u een flexibele en voordelige oplossing die niet alleen veilig maar ook nog eens milieuvriendelijk is. Na afsluiting van uw contract voor ontvangt u van ons een speciale rolcontainer. Hierin kunt u veilig al uw vertrouwelijke papier verzamelen. Volgens een vooraf overeengekomen interval komen onze medewerkers de container vervolgens bij u legen. Zij rijden uw documenten naar een beveiligde locatie, alwaar machines worden gebruikt om het papier tot een onherkenbare pulp te vermalen. Doordat uw vertrouwelijke documenten gedurende het gehele proces niet met mensenhanden worden aangeraakt, is maximale discretie gegarandeerd. Bovendien wordt de papierpulp vervolgens gebruikt als input voor nieuwe papierproducten. Dit komt het milieu weer ten goede.

Rolcontainer voor in Hilversum

In Alkmaar bieden wij voornamelijk oplossingen aan op basis van 240 liter kliko’s. Dit zijn rolcontainers die speciaal zijn aangepast voor . De rolcontainers zijn namelijk voorzien van een speciaal deksel welke is beveiligd met een slot. Dit zorgt ervoor dat documenten wel in de container gegooid kunnen worden, meer er vervolgens niet meer uitgehaald kunnen worden. Heeft u structureel of incidenteel bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier, bijvoorbeeld omdat u veel vertrouwelijke documenten behandelt of omdat u in een keer uw hele archief gaat opruimen? Dan kunnen wij u een oplossing op maat aanbieden. U ontvangt dan bijvoorbeeld grotere rolcontainers van ons of wij komen met een speciaal voertuig bij u op locatie om de documenten hier gelijk te vernietigen. Deze maatwerkoplossingen zijn beschikbaar in overleg met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Wij hebben deze website in het leven geroepen om het u mogelijk te maken om online, op een tijdstip dat het u uitkomt, gemakkelijk zelf een contract samen te stellen voor een rolcontainer. Dit betekent dat u uw contract voor in Alkmaar zelf samen kunt stellen en u hierbij zelf kunt bepalen wat de looptijd van het contract wordt en hoe vaak de container geleegd zal worden. Bij iedere keuze ziet u precies wat het effect hiervan is op de prijs van het contract. Heeft u het contract eenmaal ingestuurd, dan gaan wij aan de slag en zorgen wij dat uw oplossing voor documentvernietiging zo snel mogelijk wordt geleverd.