Archiefvernietiging Hilversum

Archiefvernietiging Hilversum | Rolcontainer Huren

In Hilversum zitten veel bedrijven gevestigd welke allemaal vertrouwelijke documenten hebben. Deze vertrouwelijke documenten kunnen op een discrete manier vernietigd worden middels een container voor welke in Hilversum besteld kan worden. Het kan uw organisatie namelijk schade aanrichten als u deze vertrouwelijke documenten met het meegeeft, want hierdoor kan gevoelige informatie in de handen van de verkeerde mensen terechtkomen. Door een archiefcontainer container te gebruiken, wordt uw archief op een discrete en milieuvriendelijke manier vernietigd.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Uw archief wordt uiteindelijk vermaakt tot bouwstenen voor nieuwe papierproducten waardoor het gebruik van onze container een milieuvriendelijke manier van is. De container voor het archief heeft in de deksel een gleuf, de deksel zelf zit vast door middel van een slot zodat er alleen papier in de container gegooid kan worden en het er niet meer uitgehaald kan worden. Onze gecertificeerde medewerkers nemen het archief mee naar de archiefvernietiging waar het archief in gesloten machines vernietigd wordt. Gedurende dit proces zullen er geen mensen zijn die met hun handen uw archief aanraken, zodat volledige discretie gewaarborgd wordt.

Welke container voor archiefvernietiging in Hilversum heeft u nodig?

Welke container u nodig heeft voor archiefvernietiging in Hilversum ligt aan de hoeveelheid archief dat u heeft wat vernietigd moet worden. Er is een formaat container voor archiefvernietiging beschikbaar in Hilversum met een inhoud van 240 liter. Dit is normaliter voor bedrijven voldoende, maar wanneer u vreest meer archief te hebben dan dat er in deze container past, dan kunt u dat aangeven bij ons. Wij zullen voor u een oplossing op maat aanbieden die of een grotere container zal bedragen of dat wij bij u op locatie komen om het archief ter plekke te vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Hilversum binnen 10 werkdagen geleverd

De looptijd van het contract voor uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Hilversum bepaalt u zelf. Wat vast staat is dat de container binnen 10 werkdagen bij u geleverd wordt.