Archiefvernietiging Leeuwarden

Archiefvernietiging Leeuwarden | Rolcontainer Huren

Zoekt u een professionele oplossing voor in de regio Leeuwarden? Dan kan Rolcontainerhuren.nl u van dienst zijn. Wij leveren in deze regio namelijk gecertificeerde oplossingen voor de inzameling en vernietiging van documenten die vertrouwelijke informatie bevatten. U kunt hierbij denken aan wettelijke documenten, contractuele overeenkomsten, financiƫle overzichten en persoonsgegevens. U wilt natuurlijk niet dat deze informatie in de verkeerde handen valt. Kies daarom voor de zekerheid van Rolcontainerhuren.nl!

Milieuvriendelijke

Rolcontainerhuren.nl biedt u een discrete, veilige en milieuvriendelijke oplossing voor de vernietiging van uw documenten met gevoelige informatie. Onze contracten zijn gebaseerd op een rolcontainer met een bepaalde inhoud. Deze container krijgt u van ons in bruikleen. Doordat de rolcontainers voor zijn beveiligd, is het voor onbevoegden niet mogelijk om documenten uit de container te verwijderen. De container wordt enkel geleegd door ons gekwalificeerde personeel, die er vervolgens voor zorgen dat uw papieren worden vernietigd op een beveiligde locatie. Dit gebeurt volledig machinaal, waardoor wij u absolute discretie kunnen garanderen. Het restproduct is onherkenbaar en wordt gebruikt voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Leeuwarden

Onze dienstverlening is beschikbaar in de gehele regio Leeuwarden. Ondernemers kunnen via onze website binnen enkele klikken een contract samenstellen voor een of meerdere rolcontainers. Standaard leveren wij containers met een inhoud van 240 liter, maar op verzoek is het ook mogelijk om andere formaten te leveren. Neem hiervoor vrijblijvend op met onze klantenservice. Hoewel 240 liter voor de meeste bedrijven ruim voldoende is, zijn er organisaties zoals advocaten, notarissen en zorginstellingen die bovengemiddeld veel vertrouwelijke papieren hebben.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Rolcontainerhuren.nl kan u snel voorzien van een gecertificeerde oplossing voor in Leeuwarden. U ontvangt uw rolcontainer uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat wij uw contract hebben ontvangen. Uiteraard houden wij u gedurende de gehele procedure op de hoogte van de voortgang.