Archiefvernietiging Leeuwarden

Archiefvernietiging Leeuwarden | Rolcontainer Huren

Wilt u uw archief op een discrete manier kwijt in Leeuwarden? Dan kunt u nu een rolcontainer voor in Leeuwarden huren bij Rolcontainerhuren.nl. Door een container voor te huren kunt u op een verantwoordelijke manier uw gevoelige informatie verwerken zonder dat deze persoonlijke gegevens op straat komen te liggen. Want wanneer u vertrouwelijke documenten bij het brengt, kan er gevoelige informatie gemakkelijk in de verkeerde handen vallen. Wij kunnen u een discrete, veilige en milieuvriendelijke oplossing bieden voor uw archiefvernietiging in Leeuwarden.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

De discrete en milieuvriendelijke manier van archiefvernietiging komt tot stand omdat de deksel van de rolcontainer op slot zit door middel van een slot. In de deksel zit een gleuf waarin het archief geworpen kan worden, maar door het slot kan het archief er vervolgens niet nog uitgehaald worden door onbevoegden. Onze gecertificeerde medewerkers komen het afval bij u ophalen en dit wordt vervolgens naar een beveiligde locatie gebracht waar het archief vernietigd wordt. In dit hele proces zullen geen mensenhanden uw archief aanraken, zo kunnen wij u volledige discretie beloven. In een gesloten machine wordt het archief vervolgens vermaalt tot een onherkenbare pulp wat vervolgens weer gebruikt wordt voor nieuwe papierproducten.

Welke container voor archiefvernietiging in Leeuwarden heeft u nodig?

Er is een container voor archiefvernietiging in Leeuwarden beschikbaar, deze heeft inhoud van 240 liter. Dit is over het algemeen voldoende voor de meeste organisaties. Maar, wanneer u het vermoede heeft te weinig te hebben aan een container van 240 liter, kunt u met ons opnemen. Voor u kunnen wij dan een oplossing op maat aanbieden, dit zal of een grotere container zijn of de mogelijkheid tot het vernietigen van het archief op uw eigen locatie. Neem hiervoor vrijblijvend op met de klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Leeuwarden binnen 10 werkdagen geleverd

De gecertificeerde oplossing voor archiefvernietiging in Leeuwarden wordt na bestelling binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Gedurende het gehele proces houden wij u natuurlijk op de hoogte van de voortgang.