Archiefvernietiging Leiden

Archiefvernietiging Leiden | Rolcontainer Huren

Iedere organisatie in Leiden heeft te maken met documenten die in meer of mindere mate vertrouwelijke informatie bevatten. Deze documenten hoeven voor u niet eens bijzonder te zijn, maar kunnen in de verkeerde handen behoorlijk wat schade veroorzaken. Daarom is het verstandig om documenten zoals oude contracten, wettelijke documenten, financiële verslagen en documenten met persoonsgegevens niet zomaar met het mee te geven. In plaats daarvan kunt u kiezen voor een veilige oplossing voor van Rolcontainerhuren.nl. Wanneer u ons uw laat verzorgen, dan weet u zeker dat uw vertrouwelijke informatie ook echt vertrouwelijk blijft.

Milieuvriendelijke

Want de oplossing die wij in de regio Leiden bieden op het gebied van is veilig én milieuvriendelijk. Zo ontvangt u van ons een stevige, beveiligde rolcontainer, waarin u al uw documenten veilig kunt bewaren. Eenmaal in de container gedeponeerd, betekent dit dat de papieren er pas weer uitkomen op het moment dat de container door ons personeel wordt geleegd. Vervolgens wordt al uw vertrouwelijke papier op een beveiligde locatie tot pulp vermalen, zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. Onze medewerkers krijgen dus op geen enkel moment uw vertrouwelijke informatie onder ogen. Uiteraard denken wij ook aan het milieu, eenmaal tot een onherkenbare pulp vermalen, zullen uw oude documenten worden gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Leiden

U kunt via onze website gemakkelijk zelf een contract samenstellen voor in Leiden. Onze standaardoplossing die voor de meeste ondernemingen afdoende is, leveren wij op basis van een 240 liter kliko. Deze rolcontainer is aangepast voor waarbij het deksel is voorzien van een gleuf en een stevig slot. Heeft u bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier, waardoor een 240 liter rolcontainer niet afdoende is? Dan kunt u in samenspraak met onze klantenservice kiezen voor een maatwerkoplossing. Dit betekent dat wij u grotere rolcontainers kunnen leveren of uw container vaker komen legen. Ook is het mogelijk om eenmalig bij u op locatie langs te komen met een mobiele archiefvernietiger. Dit is bijvoorbeeld handig op het moment dat u in één keer uw hele archief wilt opruimen.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Ook in Leiden maken vele ondernemers inmiddels gebruik van de oplossingen van Rolcontainerhuren.nl. Al onze oplossingen kunnen binnen vijf werkdagen bij u op locatie geleverd worden, ook onze oplossingen voor . Vele advocaten, notarissen, financiële en medische instellingen zijn u inmiddels voorgegaan, maar ook voor MKB’ers is dit een flexibele en betaalbare oplossing. De looptijd van het contract en het aantal ledigingen bepaalt u namelijk helemaal zelf.