Archiefvernietiging Leiden

Archiefvernietiging Leiden | Rolcontainer Huren

Bent u woonachtig in Leiden en wilt u binnenkort uw archief weggooien, dan bieden wij volledige discretie aan door middel van een container voor bij u in Leiden. Veel organisaties kiezen er echter nog steeds voor om het archief bij het te zetten, wat heel gevaarlijk kan zijn. De vertrouwelijke informatie die vaak in archief vermeld staat, kunnen problemen voor het bedrijf of voor u veroorzaken als dat in de handen van de verkeerde personen valt. Door een container in Leiden te hebben, kunt u uw archief op een discrete en milieuvriendelijke manier vernietigen.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Door een container van Rolcontainerhuren.nl te huren, kiest u voor zowel discrete als milieuvriendelijke archiefvernietiging. De container wordt gebracht door onze medewerkers waarna u de container kunt vullen met archief. De deksel van de container zit door middel van een slot dicht. Door de gleuf in de deksel wordt het archief gegooid, dus wanneer er archief in de container zit kan deze er vanwege het slot niet meer uitgehaald worden. Vervolgens halen onze gecertificeerde collega’s de container weer op om hem naar een beveiligde vernietigingsplek te brengen. Zonder dat het archief onder ogen van medewerkers komt, wordt het vernietigd in een afgesloten machine. Hier komt echt enkel en alleen nog een onherkenbare pulp uit die vervolgens gebruikt wordt om er nieuw papier van te maken.

Welke container voor archiefvernietiging in Leiden heeft u nodig?

De beschikbare container voor archiefvernietiging in Leiden heeft een inhoud van 240 liter. Deze grootte is voor de meeste bedrijven groot genoeg. Is dat het niet, of twijfelt u? U kunt altijd opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u een passend aanbod aanbieden. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot het huren van een grotere container of het laten vernietigen van het archief door onze gecertificeerde medewerkers op locatie zelf.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Leiden binnen 5 werkdagen geleverd

Als u via Rolcontainerhuren.nl een container voor archiefvernietiging voor in Leiden gehuurd hebt, dan wordt deze container binnen 5 werkdagen bij u geleverd. Daarnaast kunt u zelf looptijd van het contract bepalen!