Archiefvernietiging Limburg

Archiefvernietiging Limburg | Rolcontainer Huren

Ook in Limburg is een groot aantal bedrijven gevestigd die in meer of mindere mate te maken hebben documenten die gevoelige informatie bevatten. Wanneer oude documenten vervolgens afgevoerd moeten worden is het verstandig om hier zorgvuldig mee om te gaan. U wilt natuurlijk niet dat gevoelige informatie in de verkeerde handen terechtkomt. Daarom is het een goed idee om een professionele oplossing voor te regelen. Via onze website kunt u een contract voor gecertificeerde gemakkelijk zelf afsluiten.

Milieuvriendelijke

Na het afsluiten van een contract voor in Limburg ontvangt u van ons een speciale rolcontainer in de overeengekomen maat. Deze rolcontainer heeft een aangepast deksel welke is vastgezet met een slot. Hierdoor kunnen er geen documenten uit de container gehaald worden door mensen die daar niet toe bevoegd zijn. In het contract geeft u tevens aan hoe vaak de container geleegd dient te worden. Onze medewerkers komen volgens dat interval bij u langs om de container te legen in een speciaal voertuig. Hiermee worden uw papieren met vertrouwelijke informatie vervolgens naar een beveiligde locatie gebracht. Waarna de documenten in een gesloten systeem worden vernietigd. Discretie is gegarandeerd en de onherkenbare papierresten zullen gebruikt worden als milieuvriendelijke grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor in Limburg

In Limburg bieden wij verschillende oplossingen voor aan, waarvan onze standaard kliko voor de oplossing is die het meest wordt gekozen. Deze containers hebben namelijk een inhoud van 240 liter, wat voor de meeste organisaties ruim voldoende is. Heeft u op structurele of eenmalige basis meer vertrouwelijk papier dan dat er in een kliko past? Neem dan op met onze klantenservice voor een maatwerkoplossing. Wanneer u structureel relatief veel documenten met vertrouwelijke informatie heeft, dan kunnen wij bijvoorbeeld grotere containers aan u leveren. Bij een eenmalige behoefte is het ook mogelijk om met behulp van een speciaal voertuig bij u op locatie uw archief te vernietigen.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Bent u snel op zoek naar een passende oplossing voor in de regio Limburg? Dan kan Rolcontainerhuren.nl u van dienst zijn. Al onze oplossingen kunnen binnen een werkweek bij u in Limburg geleverd worden. Het contract voor onze dienstverlening kunt u eenvoudig zelf samenstellen via onze website en insturen. Dit kan op een moment dat dit u zelf uitkomt. Ook kunt u tijdens onze openingstijden bellen met onze klantenservice voor persoonlijke ondersteuning.