Archiefvernietiging Limburg

Archiefvernietiging Limburg | Rolcontainer Huren

Heeft uw bedrijf in Limburg in meer of mindere mate te maken met papieren met gevoelige informatie? Dan kunt u gebruik maken van onze oplossing voor in Limburg. Wanneer u zich namelijk van deze papieren moet ontdoen, is het verstandig hier zorgvuldig mee om te gaan. U wilt immers niet dat de informatie in deze papieren in verkeerde handen valt. Onze rolcontainers voor zijn een gecertificeerde oplossing en zijn eenvoudig te bestellen via onze .

Milieuvriendelijke archiefvernietiging in Limburg

Nadat u een contract met ons heeft afgesloten, ontvangt u van ons een speciale rolcontainer voor archiefvernietiging. Wat maakt deze container zo bijzonder? De deksel heeft een aangepast ontwerp en een slot, wat ervoor zorgt dat er geen documenten door onbevoegden uit de container kunnen worden gehaald. Wij komen de container leegmaken op de door u aangegeven frequentie. Dit doen we met een speciaal voertuig waarbij de papieren met vertrouwelijke informatie naar een beveiligde locatie worden gebracht. De papieren worden vervolgens in een gesloten systeem vernietigd. Zo is discretie gegarandeerd en worden de onherkenbare papierresten ingezet als milieuvriendelijke grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Limburg

Onze 240 liter kliko is onze standaardoplossing voor archiefvernietiging. Dit formaat is dan ook de meest gekozen optie. Heeft u echter een grotere container nodig omdat u structureel of eenmalig meer vrouwelijk papier heeft? Dan kunt u gebruik maken van een maatwerkoplossing. Door met ons op te nemen, kunnen wij ervoor zorgen dat u een grotere container voor archiefvernietiging in Limburg ontvangt. Bij een eenmalige noodzaak is het ook mogelijk om uw archief op uw locatie te vernietigen met een speciaal voertuig.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Wacht niet langer met het plaatsen van uw bestelling. Bij Rolcontainerhuren.nl kunnen we ervoor zorgen dat onze oplossing voor archiefvernietiging in Limburg binnen 10 werkdagen geleverd wordt. Via onze website stelt u eenvoudig het contract samen. Heeft u hulp nodig? Bel gerust met onze klantenservice voor persoonlijke ondersteuning.