Archiefvernietiging Limburg

Archiefvernietiging Limburg | Rolcontainer Huren

Heeft uw bedrijf in Limburg in meer of mindere mate te maken met papieren met gevoelige informatie? Dan kunt u gebruik maken van onze oplossing voor in Limburg. Wanneer u zich namelijk van deze papieren moet ontdoen, is het verstandig hier zorgvuldig mee om te gaan. U wilt immers niet dat de informatie in deze papieren in de verkeerde handen valt. Onze rolcontainers voor zijn een gecertificeerde oplossing en zijn eenvoudig te bestellen via onze .

Milieuvriendelijke archiefvernietiging in Limburg

Na het plaatsen van een bestelling via onze website, zult u een speciale rolcontainer voor archiefvernietiging ontvangen. Waarom deze rolcontainer speciaal voor archiefvernietiging is? Deze stevige container heeft een sterk slot aan de deksel, zodat er geen documenten door onbevoegden uit de container gehaald kunnen worden. Daarnaast bepaalt u zelf hoe vaak wij langskomen om de rolcontainer te legen. Dit wordt gedaan met een speciaal voertuig, die de vertrouwelijke documenten naar een beveiligde locatie brengt. Vervolgens worden deze papieren in een gesloten systeem via een machine vernietigd. Zo kunnen wij discretie garanderen. De onherkenbare papierresten worden vervolgens ingezet als een milieuvriendelijke grondstof, om nieuwe producten te maken.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Limburg

Wij raden onze klanten altijd een 240 liter Kliko aan als standaardoplossing voor archiefvernietiging, omdat dit in de meeste gevallen groot genoeg is. Als u echter denkt een grotere container nodig te hebben, kunt u gebruik maken van een speciale maatwerkoplossing. Neem met ons op, zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat uw container in Limburg groot genoeg is voor de archiefvernietiging. Bij een eenmalige noodzaak is het ook mogelijk om uw archief op uw locatie te vernietigen met een speciaal voertuig.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Wacht niet langer en plaats uw bestelling! Als u vandaag de bestelling voor uw rolcontainer plaatst, kunt u deze binnen 10 werkdagen op de gewenste locatie ontvangen. U kunt het contract samenstellen via onze website. Als u hier hulp bij nodig heeft, kunt u opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijke ondersteuning.