Archiefvernietiging Nijmegen

Archiefvernietiging Nijmegen | Rolcontainer Huren

Heeft u als ondernemer in Nijmegen regelmatig te maken met vertrouwelijke documenten en bent u op zoek naar een veilige en discrete oplossing om oude documenten af te (laten) voeren? Dan bent u bij Rolcontainerhuren.nl aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw papieren vernietigd worden zonder dat gevoelige informatie door onbevoegden kan worden ingezien.

Milieuvriendelijke

Een contract voor in Nijmegen kunt u met slechts enkele klikken gemakkelijk zelf afsluiten via onze website. Dit doet u op basis van een rolcontainer met een bepaalde inhoud. Deze rolcontainers zijn specifiek geschikt gemaakt voor . Dit betekent dat het deksel is beveiligd met een slot en hierdoor kunnen documenten niet meer uit de container gehaald worden door onbevoegden. Afhankelijk van het overeengekomen ledigingsschema komen onze medewerkers bij u langs om de container te legen. Hierna worden uw documenten discreet vernietigd op een beveiligde locatie. Aan het einde van dit proces blijft er een onherkenbaar restproduct over, wat weer dient als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor in Nijmegen

Wij kunnen rolcontainers in verschillende maten voor u verzorgen in Nijmegen. Onze standaardoplossing, een rolcontainer van 240 liter, is echter voor de meeste bedrijven groot genoeg. Heeft u bovengemiddeld veel vertrouwelijke papieren, dan kunt u in overleg met onze klantenservice in aanmerking komen voor een maatwerkoplossing. Zo kunnen wij speciaal voor u grotere containers geschikt maken voor of we kunnen incidenteel bij u op locatie een grote hoeveelheid papier in één keer vernietigen. Neem hiervoor telefonisch met ons op.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Wat uw behoefte op het gebied van ook is, Rolcontainerhuren.nl kan u altijd binnen uiterlijk vijf werkdagen een passende oplossing bieden in de regio Nijmegen. Wanneer u uw contract zelf samenstelt via onze website, gaan wij aan de slag zodra u het contract heeft ingestuurd. Uiteraard houden wij u voortdurend op de hoogte van status van uw rolcontainer(s).