Archiefvernietiging Nijmegen

Archiefvernietiging Nijmegen | Rolcontainer Huren

Wanneer u in Nijmegen uw archief wil gaan opruimen, dan is het verstandig om dit middels te doen omdat dat de meest discrete manier is. Slechts 60% van alle bedrijven doet aan , terwijl de overgebleven 40% het archief bij het zet. Dat is onverstandig aangezien archief vertrouwelijke informatie bevat die in de verkeerde handen terecht kunnen komen als u dat bij het zet. Door een archiefvernietiging container te huren, wordt uw archief op een discrete en milieuvriendelijke manier vernietigd.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Wanneer u kiest voor een discrete en milieuvriendelijke archiefvernietiging container van Rolcontainerhuren.nl, dan komen wij deze container bij u brengen. Op de deksel van de container zit een slot zodat er door middel van de gleuf in de deksel alleen archief ingegooid kan worden en niet uitgehaald kan worden. De volle containers komen onze gecertificeerde medewerkers bij u ophalen om de container vervolgens naar een beveiligde vernietigingsplek te brengen. Zonder dat het archief onder mensenogen komt, wordt het archief in een afgesloten machine vernietigd totdat er alleen onherkenbare pulp uitkomt. Van deze pulp wordt vervolgens nieuw papier gemaakt.

Welke container voor archiefvernietiging in Nijmegen heeft u nodig?

De beschikbare container voor archiefvernietiging in Nijmegen heeft een inhoud van 240 liter. Dat is voor de meeste bedrijven meer dan voldoende, maar wanneer u vooraf al weet dat u proportioneel veel archief heeft, dan kunt u even opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u een passend alternatief aanbieden. Denk hierbij aan een grote container of de mogelijkheid tot het vernietigen van het archief op uw locatie zelf.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Nijmegen binnen 5 werkdagen geleverd

Wanneer u uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Nijmegen besteld heeft bij Rolcontainerhuren.nl, dan wordt deze binnen 5 werkdagen bij u geleverd op een plek naar keuze. De lengte van het contract bepaalt u zelf, wel zo makkelijk!