Archiefvernietiging Purmerend

Archiefvernietiging Purmerend | Rolcontainer Huren

Bent u als organisatie gevestigd in de omgeving van Purmerend en bent u op zoek naar een professionele oplossing voor de afvoer van vertrouwelijk papier? Dan bent u bij Rolcontainerhuren.nl aan het juiste adres. Wij leveren namelijk rolcontainers voor verschillende afvalsoorten, waaronder speciale rolcontainers voor . Wanneer u een contract afsluit via onze website, dan zorgen wij dat u een stevige rolcontainer ontvangt, dat deze geleegd wordt volgens een vooraf overeengekomen schema en dat uw documenten op discrete wijze vernietigd worden.

Milieuvriendelijke

U wilt natuurlijk niet dat gevoelige informatie op straat komt te liggen met alle gevolgen van dien. Daarom is een professionele oplossing voor de afvoer van vertrouwelijke documenten, zoals financiële overzichten en oude contracten, essentieel. Rolcontainerhuren.nl kan u een gecertificeerde oplossing bieden die garandeert dat niemand uw informatie in zal kunnen zien. De daadwerkelijke vernietiging van uw oude documenten vindt plaats binnen een gesloten systeem en na afloop van dit proces zijn de papieren gereduceerd tot een onherkenbare papierpulp. Deze dient vervolgens als grondstof voor nieuwe producten. Veilig en milieuvriendelijk dus!

Rolcontainer voor in Purmerend

De meeste van onze klanten in de omgeving van Purmerend kiezen voor een standaardoplossing in de vorm van een kliko met inhoud van 240 liter. Deze rolcontainer is groot genoeg voor bedrijven met een normale hoeveelheid vertrouwelijk papier. Behandelt uw organisatie echter zeer veel vertrouwelijke documenten, dan kan het zo zijn dat containers van 240 liter niet afdoende zijn. Neem in dat geval op met onze klantenservice zodat zij u een oplossing op maat aan kunnen bieden. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat wij voor u grotere containers geschikt maken voor . Ook is het mogelijk om bij een eenmalige archiefopruiming bij u op locatie te komen en uw archief ter plekke te vernietigen met behulp van een speciaal voertuig.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Tot slot is het goed om te weten dat het maximaal één werkweek duurt voordat uw rolcontainer voor door ons wordt geleverd. U kunt het contract gemakkelijk via onze website samenstellen en insturen. Hierbij bent u vrij om zelf de looptijd van het contract te bepalen en aan te geven hoe vaak wij de container moeten komen legen.