Archiefvernietiging Purmerend

Archiefvernietiging Purmerend | Rolcontainer Huren

Op zoek naar een vertrouwelijke manier van in Purmerend? Bij Rolcontainerhuren.nl bent u bij het juiste adres! Door een container voor te bestellen kiest u voor een discrete en milieuvriendelijke manier van de vernietiging van uw archief. Slechts 60% van alle bedrijven in vernietigen hun afval op dit moment op discrete wijze. De andere 40% gooit het archief nog vaak genoeg zonder na te denken bij het , waardoor gevoelige informatie zomaar op straat kunnen komen te liggen. Bestel daarom vandaag nog een rolcontainer via onze .

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Onze milieuvriendelijke archiefvernietiging werkt als volgt: de container voor archiefvernietiging wordt bij u geleverd door onze gecertificeerde medewerkers. In de deksel van de container zit een gleuf waar doorheen het archief gegooid kan worden. De deksel van de container zit dicht middels een slot, zodat niemand het archief er later nog uit kan halen. Vervolgens komen onze medewerkers het afval ophalen bij u om deze naar een vernietigingslocatie te brengen. De inhoud van de container wordt, zonder het onder ogen komt van onze medewerkers, verwerkt in een gesloten machine. Uit deze machine komt een onherkenbare pulp wat vervolgens gebruikt wordt als bouwsteen voor nieuw papier. Zowel discreet als milieuvriendelijk dus!

Welke container voor archiefvernietiging in Purmerend heeft u nodig?

Wanneer u een container voor archiefvernietiging in Purmerend nodig heeft, moet u vooraf inschatten hoeveel archief u denkt te hebben. De beschikbare container heeft namelijk een inhoud van 240 liter, wat normaliter voldoende is voor de meeste organisaties. Denkt u toch overmatig veel archief te hebben wat vernietigd moet worden, dan is het handig om op te nemen met onze klantenservice. De medewerkers van de klantenservice zullen u een passend alternatief geven, zoals bijvoorbeeld een grotere container. Ook kan het voorkomen bij grote hoeveelheden archief dat wij ter plekke langs komen om bij u het archief meteen te vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Purmerend binnen 10 werkdagen

Binnen 10 werkdagen wordt uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Purmerend geleverd. De contractduur van de container bepaalt uzelf, zodat u zelf volledige controle heeft over het vullen van de container. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend opnemen met ons!