Archiefvernietiging Roermond

Archiefvernietiging Roermond | Rolcontainer Huren

Bent u als organisatie gevestigd in de omgeving van Roermond en bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor de afvoer van papieren met gevoelige informatie? Lees dan snel verder!

U wilt natuurlijk niet dat vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen terechtkomt, dus daarom is het niet verstandig om vertrouwelijk papier met het mee te geven. Rolcontainerhuren.nl verzorgt in de regio Roermond oplossingen voor documentvernietiging. Hierbij weet u zeker dat uw vertrouwelijke papier veilig vernietigd wordt, zonder dat iemand uw gevoelige informatie onder ogen krijgt.

Milieuvriendelijke

U kunt een contract voor gemakkelijk zelf afsluiten via onze website. Onze dienstverlening is gebaseerd op een container die geschikt is gemaakt voor de opslag van vertrouwelijke informatie. Doordat deze containers zijn voorzien van een stevig slot, is het voor onbevoegden niet mogelijk om documenten uit de container te halen. In het contract geeft u aan hoe vaak wij de container bij u komen legen. Vervolgens zorgen wij dat uw papieren worden vernietigd zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. U hoeft dus niet bang te zijn dat iemand uw gevoelige informatie te zien krijgt. Het eindresultaat is een onherkenbare papiermassa, die gebruikt wordt als input voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor in Roermond

Op deze pagina ziet u welke oplossingen wij op dit moment kunnen leveren in de omgeving van Roermond. Voor de meeste bedrijven in deze regio is een rolcontainer van 240 liter groot genoeg om alle papieren in te bewaren. Echter, het kan natuurlijk altijd zo zijn dat u veel meer vertrouwelijke informatie behandeld dan een gemiddelde onderneming. In dat geval kunt u opnemen met onze klantenservice. In samenspraak met u kunnen wij dan een maatwerkoplossing verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld door grotere rolcontainers geschikt te maken voor of door uw archief op locatie te vernietigen met behulp van een mobiele versnipperaar.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Wanneer u een contract voor afsluit via onze website, dan zorgen wij dat u binnen vijf werkdagen gebruik kunt maken van onze dienstverlening. Bij het afsluiten van het contract bepaalt u bovendien zelf de looptijd en hoe vaak wij uw vertrouwelijke papier op komen halen. Liever persoonlijke ondersteuning? Bel dan tijdens openingstijden met onze klantenservice.