Archiefvernietiging Roermond

Archiefvernietiging Roermond | Rolcontainer Huren

Heeft u ooit van in Roermond gehoord? Door een container te huren, kunt u uw archief op een discrete manier vernietigen. Want wanneer u uw archief bij het doet, kan er persoonlijke informatie in de handen van onbevoegden komen die uw bedrijf kunnen schaden met deze kennis. Slechts 60% van de bedrijven in vernietigen hun archief op discrete wijze. Via Rolcontainerhuren.nl kunt u in de regio Roermond genieten van een professionele archiefvernietiging en kunt u zich aansluiten bij deze 60%. Deze vernietiging is zowel discreet als milieuvriendelijk.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Hoe deze discrete en milieuvriendelijke archiefvernietiging werkt is als volgt: nadat u een container voor archiefvernietiging besteld heeft, komen wij deze brengen bij u. U vult de container met het archief, welke er achteraf niet meer uitgehaald kan worden omdat de deksel vergrendeld zit met een slot. Onze gecertificeerde medewerkers komen vervolgens de container weer ophalen en brengen deze naar een beveiligde locatie. In een gesloten machine wordt het archief vernietigd. Wat er overblijft van het archief is een onherkenbare pulp die vervolgens gebruikt wordt als bouwsteen voor nieuwe papierproducten.

Welke container voor archiefvernietiging in Roermond heeft u nodig?

Welke container voor archiefvernietiging u nodig heeft in Roermond heeft te maken met de hoeveelheid archief die u denkt te hebben. De standaard container voor archiefvernietiging heeft een inhoud van 240 liter en is voor de meeste organisaties ruim voldoende. Wanneer u vooraf al denkt meer archief te gaan hebben wat niet kwijt kan in één container, dan kunt u opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservicemedewerkers zullen u een passende oplossing bieden zoals bijvoorbeeld een grotere container of het ter plekke vernietigen van uw archief.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Roermond binnen 10 werkdagen geleverd

Uw bestelde rolcontainer voor archiefvernietiging wordt binnen 10 werkdagen in Roermond bij u geleverd. De contractduur bepaalt u zelf en dat kan gemakkelijk op onze website. Heeft u verder nog vragen, dan kunt u altijd met ons opnemen!