Archiefvernietiging Rotterdam

Archiefvernietiging Rotterdam | Rolcontainer Huren

Als bedrijf zijnde heeft u waarschijnlijk regelmatig te maken met vertrouwelijke documenten die een schat aan waardevolle informatie bevatten, zoals contracten en jaarrekeningen. U wilt natuurlijk niet dat deze gevoelige informatie in verkeerde handen valt. Kies daarom voor de veilige en discrete oplossingen van Rolcontainerhuren.nl. Wij leveren u een gesloten rolcontainer voor in Rotterdam tegen een scherpe prijs. Stel uw contract nu eenvoudig samen via onze website!

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

De inzameling en vernietiging van uw vertrouwelijk geschiedt volgens een gesloten systeem. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde bedrijven die strikte veiligheidsvoorschriften volgen. Het papier wordt allereerst verzameld in rolcontainer die is voorzien van een gleuf en is afgesloten door middel van een solide slot. Hierdoor kunnen de gedeponeerd documenten niet meer uit de container worden gehaald door onbevoegden. Vervolgens komen wij de rolcontainer legen in een speciaal beveiligde auto waarna we het afval naar een streng beveiligde locatie brengen. Hier wordt het papier onder het toeziend oog van camera’s fijngemalen tot papiersnippers. De snippers worden daarna weer gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten. Zo vindt uw archief een vertrouwelijk én milieuvriendelijk einde.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Rotterdam

Onze standaard rolcontainer voor heeft een inhoud van 240 liter. Deze oplossing is voor de meeste Rotterdamse organisaties voldoende. Echter, voor instanties zoals ziekenhuizen, financiële instellingen en andere organisaties die bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie verwerken, kunnen wij maatwerkoplossingen samenstellen. Zo kunnen wij een grotere container leveren, maar kunnen wij uw archief ook op locatie vernietigen middels een mobiele archiefvernietiger. Om hiervan gebruik te maken, kunt u opnemen met onze klantenservices.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Rotterdam binnen 10 werkdagen geleverd

Net als onze rolcontainers voor en kunnen onze oplossingen voor archiefvernietiging in Rotterdam binnen 10 werkdagen geleverd worden. Zo beschikt u snel over een veilige oplossing voor vertrouwelijke documenten zoals contracten, medische gegevens en bedrijfsgegevens. Via onze website bestelt u eenvoudig een standaard rolcontainer voor archiefvernietiging, waarbij u zelf het aantal ledigingen en de contractduur bepaalt. Voor een oplossing op maat kunt u opnemen met onze klantenservice.