Archiefvernietiging Rotterdam

Archiefvernietiging Rotterdam | Rolcontainer Huren

Vertrouwelijke documenten kunnen een schat aan waardevolle informatie bevatten, waarmee kwaadwillenden u of uw bedrijf schade toe kunnen brengen. Wilt u dat uw gevoelige informatie niet in verkeerde handen valt, dan kiest u voor een veilige oplossing van Rolcontainerhuren.nl. Wij leveren afgesloten rolcontainers voor in heel en dus ook in de gehele regio Rotterdam. Via onze website kunt u zelf gemakkelijk een geschikte oplossing samenstellen, waarbij u de frequentie van het ledigen en de contractduur zelf kunt kiezen.

Milieuvriendelijke

De complete inzameling en vernietiging van uw gevoelige documenten geschiedt in Rotterdam volgens een gesloten systeem. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van professionele, gecertificeerde bedrijven die strikte veiligheidsvoorschriften volgen. Het papier wordt allereerst verzameld in een gesloten rolcontainer met een gleuf, eenmaal in de container kunnen de documenten hier niet meer uitgehaald worden. Vervolgens wordt de rolcontainer geleegd in een speciale, beveiligde auto. Deze speciale auto rijdt uw papieren met gevoelige informatie naar een strengbeveiligde locatie waar het papier onder het toeziend oog van camera’s wordt fijngemalen tot papiersnippers ter grootte van een postzegel. De snippers worden tot papierbalen geperst en weer gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten. Zo vindt uw archief een vertrouwelijk én milieuvriendelijk einde.

Rolcontainer voor in Rotterdam

Onze standaardoplossing voor is een 240 liter rolcontainer met een sleuf in de deksel die beveiligd is met een slot. Deze oplossing is voor de meeste organisaties in Rotterdam en omstreken voldoende. Voor organisaties zoals ziekenhuizen, financiële instellingen en banken, die bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten verwerken, kunnen wij een oplossing op maat bieden. Neem hiervoor op met onze klantenservice. Zo is het mogelijk om op verzoek grotere containers te leveren en kan uw archief zelfs op locatie worden vernietigd met behulp van een mobiele archiefvernietiger. Al onze oplossingen zijn volledig geautomatiseerd, waardoor onze medewerkers op geen enkele wijze in kunnen komen met vertrouwelijke informatie.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Ook onze oplossingen voor kunnen binnen vijf werkdagen in heel geleverd worden. Dit betekent dat u binnen vijf werkdagen een veilig oplossing in huis haalt voor gevoelige documenten zoals contracten, medische gegevens en bedrijfsgegevens. Een standaard 240 liter rolcontainer voor bestelt u eenvoudig via onze website, waarbij u zelf het aantal ledigingen en de contractduur bepaalt. Voor een oplossing op maat neemt u op met onze klantenservice.