Archiefvernietiging Rotterdam

Archiefvernietiging Rotterdam | Rolcontainer Huren

Als bedrijf krijgt u vast en zeker regelmatig te maken met vertrouwelijk documenten, zoals contracten of jaarrekeningen. Deze documenten zijn een schat aan waardevolle informatie, waardoor deze niet in de verkeerde handen terecht mogen komen. Kies daarom voor een veilige en discrete oplossing van Rolcontainerhuren.nl! Wij leveren gesloten rolcontainers die geschikt zijn voor in Rotterdam, tegen een scherpe prijs en met een flexibel contract. Stel uw contract gemakkelijk samen via onze website!

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

De inzameling en vernietiging van uw vertrouwelijke documentatie gebeurt via een gesloten systeem. Alleen gecertificeerde bedrijven die strikte veiligheidsvoorschriften volgen worden hiervoor gebruikt. U verzamelt zelf het papier in de rolcontainer, waarvan de deksel voorzien is van een gleuf en een sterk slot. Hierdoor kunnen de gedeponeerde documenten niet meer uit de container worden gehaald door onbevoegden. Wij komen de rolcontainer bij u legen in een speciaal beveiligde auto, waarna we het afval naar een streng beveiligde locatie brengen. De vertrouwelijk documenten worden hier onder een toeziend oog van camera’s fijngemalen tot papiersnippers. Deze onherkenbare papiersnippers worden vervolgens weer gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Rotterdam

Voor leveren wij standaard een rolcontainer met een inhoud van 240 liter. Voor de meeste organisaties in Rotterdam is dit voldoende ruimte, maar voor instanties zoals ziekenhuizen, financiële instellingen en andere organisaties die bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie verwerken, kunnen wij ook maatwerkoplossingen samenstellen. Wij kunnen bijvoorbeeld een grotere container leveren, maar ook kunnen wij uw archief op locatie vernietigen met een mobiele archiefvernietiger. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan telefonisch op met onze klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Rotterdam binnen 10 werkdagen geleverd

Wanneer u bij Rolcontainerhuren.nl een bestelling plaatst voor archiefvernietiging, kunnen wij al binnen 10 werkdagen in Rotterdam leveren. Zo beschikt u snel over een veilige oplossing voor vertrouwelijke documenten zoals contracten, medische gegevens en bedrijfsgegevens. Stel via onze website eenvoudig een contract op, waarbij u zelf het aantal ledigingen en de contractduur bepaalt. Als u hier assistentie bij wilt, kunt u opnemen met onze klantenservice.