Archiefvernietiging Tiel

Archiefvernietiging Tiel | Rolcontainer Huren

Bij de opruiming van uw archief moet u waarschijnlijk vertrouwelijke documenten opruimen. U kunt hierbij denken aan financiële gegevens, juridische documenten, oude contracten, persoonsgegevens, medische dossiers en wettelijke documenten. U wilt natuurlijk dat deze op een veilige, vertrouwde en milieuvriendelijke manier worden vernietigd. Simpel weggooien bij het is dan geen optie. Het is dan verstandiger om te kiezen voor een gecertificeerde oplossing voor in Tiel. Rolcontainerhuren.nl biedt u zo’n gecertificeerde oplossing. Hieronder leest u er meer over.

Onze milieuvriendelijke archiefvernietiging

Als u kiest voor de van Rolcontainerhuren.nl weet u zeker dat uw vertrouwelijke documenten altijd vertrouwd en milieuvriendelijk vernietigd worden. U ontvangt van ons een 240 liter container (kliko) waarvan de deksel is afgesloten. Middels een gleuf kunt u de documenten die vernietigd moeten worden in deze container deponeren. De container is afgesloten met een slot waardoor de documenten er niet meer uitgehaald kunnen worden. Wij komen vervolgens de container ophalen en laten deze legen in een beveiligde locatie. Hier vermalen we de documenten tot kleine papierdeeltjes. De papierpulp die hieruit ontstaat wordt vervolgens weer gebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer op maat voor archiefvernietiging in Tiel

Als de 240 liter container niet voldoende is voor uw archiefvernietiging, dan kunnen wij u in de meeste gevallen voorzien van een op maat gemaakte oplossing. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een grotere rolcontainer voor archiefvernietiging. Ook is het een optie dat wij langs komen met een mobiele archiefvernietiger om uw vertrouwelijke documenten op locatie te vernietigen. Mocht u gebruik willen maken van een van onze op maat gemaakte oplossingen, schroom dan niet om op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw contract.

Snelle levering van uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Tiel

In onze stelt u zelf eenvoudig uw contract samen voor uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Tiel. U bepaalt zelf het aantal ledigingen en de duur van het contract. Nadat u het contract heeft bevestigd, zorgen wij dat de rolcontainer voor archiefvernietiging binnen 5 werkdagen bij u in Tiel wordt bezorgd. Ook voor andere rolcontainers in Tiel kunt u bij ons terecht.