Archiefvernietiging Utrecht

Archiefvernietiging Utrecht | Rolcontainer Huren

Wanneer u de archieven van uw bedrijf opruimt, worden veel financiële gegevens en juridische documenten weggegooid. Echter, deze documenten kunt u niet zomaar bij het leggen, want de informatie kan nog steeds veel schade aanrichten als ze in de verkeerde handen komen. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een gecertificeerde oplossing voor in Utrecht. En bij Rolcontainerhuren.nl kunnen we precies dat voor u regelen!

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

De meeste bedrijven in Utrecht kiezen voor onze standaardoplossing voor documentvernietiging. Dit betekent dat zij van ons een 240 liter rolcontainer (ook wel kliko) ontvangen die speciaal is aangepast voor vertrouwelijke documenten. De klep van deze rolcontainer is in dit geval voorzien van een gleuf en deze is beveiligd met een stevig slot. Eenmaal in de container kunnen de documenten er dus niet meer uitgehaald worden. Het aantal ledigingen kiest u bovendien helemaal zelf. Op het moment van lediging komen wij met een beveiligde auto naar uw locatie om de container te legen. Vervolgens leveren wij uw documenten af bij een beveiligde installatie waar deze papieren worden fijngemalen in een gesloten systeem. Onze medewerkers krijgen uw vertrouwelijke informatie dus nooit te zien. Het restant wordt vervolgens gebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Utrecht

Het kan gebeuren dat een standaardformaat van 240 liter voor u niet voldoende is. Dit is vaak het geval bij instanties die op dagelijkse basis vertrouwelijke informatie verwerken zoals banken, zorginstellingen en gemeentes. Deze organisaties bieden wij een oplossing op maat aan. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een aantal grotere containers of in de vorm van op locatie. In dat geval bezoeken wij periodiek uw locatie met een mobiele vernietiger. Deze machine maalt uw documenten op locatie tot pulp. Voor een oplossing op maat in de regio Utrecht verwijzen wij u naar onze klantenservice, zij helpen u graag persoonlijke verder bij uw zoektocht naar de beste oplossing.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Utrecht binnen 10 werkdagen geleverd

De afgelopen jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij uw standaard rolcontainer voor archiefvernietiging in Utrecht al binnen 10 werkdagen kunnen plaatsen. U plaatst uw bestelling gemakkelijk via onze website door het aantal ledigingen en de contractduur te bepalen. Wij regelen vervolgens de rest!