Archiefvernietiging Utrecht

Archiefvernietiging Utrecht | Rolcontainer Huren

Op een gegeven moment krijgt ieder bedrijf er mee te maken. Het archief wordt opgeruimd en oude contracten, financiƫle gegevens en wettelijke documenten kunnen weggegooid worden. Echter, gegevens die voor u niet meer van belang zijn, kunnen in de verkeerde handen een hoop schade veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat u documenten die gevoelige informatie bevatten op een discrete manier laat vernietigen. Rolcontainerhuren.nl levert haar rolcontainers voor in heel . Dit betekent dat u ook in Utrecht kunt profiteren van onze gecertificeerde oplossingen voor de vernietiging van vertrouwelijke informatie.

Milieuvriendelijke

De meeste bedrijven in Utrecht kiezen voor onze standaardoplossing voor documentvernietiging. Dit betekent dat zij van ons een 240 liter rolcontainer (ook wel kliko) ontvangen die speciaal is aangepast voor vertrouwelijke documenten. De klep van deze rolcontainer is voorzien van een gleuf en deze is beveiligd met een stevig slot. Eenmaal in de container kunnen de documenten er niet gemakkelijk meer uitgehaald worden. Het aantal ledigingen kiest u bovendien helemaal zelf. Op het moment van lediging komen wij met een beveiligde auto naar uw locatie om de container te legen. Vervolgens leveren wij uw documenten af bij een beveiligde installatie waarin deze worden fijngemalen in een gesloten systeem. Onze medewerkers krijgen uw vertrouwelijke informatie daarom nooit te zien. Het wordt vervolgens gebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Rolcontainer voor in Utrecht

Het kan gebeuren dat een standaardformaat rolcontainer voor u niet voldoende is. Dit is vaak het geval bij instanties die op dagelijkse basis vertrouwelijke informatie verwerken zoals banken, zorginstellingen en gemeentes. Deze organisaties bieden wij een oplossing op maat aan. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een aantal grotere containers of in de vorm van op locatie. In dat geval bezoeken wij periodiek uw locatie met een mobiele vernietiger. Deze machine maalt uw documenten op locatie tot pulp en heeft een capaciteit van 2.000 kilo per uur. Voor een oplossing op maat in de regio Utrecht verwijzen wij u naar onze klantenservice, zij helpen u graag persoonlijke verder bij uw zoektocht naar de beste oplossing.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Dankzij ons uitgebreide netwerk in de afvalbranche, kunnen wij uw rolcontainer voor als binnen vijf werkdagen bij u in Utrecht plaatsen. Dit betekent dat u dezelfde werkweek al over een gecertificeerde oplossing kunt beschikken voor de vernietiging van vertrouwelijke informatie. Via onze website kunt u gemakkelijk een 240 liter rolcontainer voor bestellen. Het aantal ledigingen en de contractduur bepaalt u zelf.