Archiefvernietiging Venlo

Archiefvernietiging Venlo | Rolcontainer Huren

Wist u dat slechts 60% van al het archief op een discrete wijze wordt vernietigd? Dit is een ernstige kwestie, want in een archief staan veel persoonlijke gegevens die schadelijk kunnen zijn voor u, uw medewerkers of uw organisatie wanneer dit in de verkeerde handen valt. Dus, gaat u binnenkort uw archief vernietigen in Venlo? Dan raden wij u aan een container te huren bij Rolcontainerhuren.nl. Door een container voor in Venlo te huren, kunt u op discrete wijze uw archief kwijt.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Naast een discrete manier, gaat het ook op een milieuvriendelijke manier deze archiefvernietiging. Zo wordt het archief verzameld in de container, waarvan de deksel dicht zit middels een slot. Archief kan er alleen ingegooid worden, maar niet meer uitgehaald worden. Onze gecertificeerde medewerkers brengen het archief vervolgens naar een beveiligde locatie. Zonder dat het archief onder ogen komt van iemand, wordt het verwerkt in een afgesloten machine en wordt het vernietigd tot er alleen een pulp overblijft. Van deze pulp kunnen er weer nieuwe papiersoorten gemaakt worden, wat het een milieuvriendelijke manier van archiefvernietiging maakt.

Welke container voor archiefvernietiging in Venlo heeft u nodig?

Welke container u voor archiefvernietiging in Venlo nodig heeft, hangt af van de hoeveelheid archief u heeft. In Venlo zijn er veel kleine en middelgrote bedrijven waarvoor een container met een inhoud van 240 liter waarschijnlijk voldoende is. Wanneer u denkt meer archief te hebben dan in deze container past, kunt u opnemen met onze klantenservice. Zij zullen ter plekke een passend alternatief voor u bedenken. Zo kunnen wij naar uw organisatie komen om ter plekke al het archief te vernietigen of kunnen wij voor u een grotere container regelen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Venlo binnen 10 werkdagen geleverd

Een bestelling plaatsen gaat heel eenvoudig en voordelig via onze website, waarna uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Venlo binnen 10 werkdagen bij u geleverd wordt. De contractduur bepaalt u volledig zelf, zodat u genoeg tijd heeft het archief te verzamelen.