Archiefvernietiging Venlo

Archiefvernietiging Venlo | Rolcontainer Huren

Ieder bedrijf heeft in meer of mindere mate te maken met gevoelige informatie die niet in verkeerde handen terecht dient te komen. Dit kunnen bijvoorbeeld contractuele afspraken, wettelijke documenten, financiƫle overzichten of persoonsgegevens zijn. Wanneer u oude documenten wilt weggooien die informatie uit deze categorieƫn bevatten, dan doet u er goed aan om dit op een discrete wijze te doen. Met onze oplossingen voor weet u zeker dat gevoelige informatie discreet wordt vernietigd. Wij leveren onze diensten in heel dus ook in Venlo.

Milieuvriendelijke

Wanneer u in Venlo voor door Rolcontainerhuren.nl kiest, dan kiest u voor een veilige, milieuvriendelijke en discrete oplossing. U sluit een contract af voor een of meerdere rolcontainers, welke speciaal geschikt zijn voor . U krijgt de containers van ons in bruikleen en bij de prijs van uw contract zijn leging van de container en de daadwerkelijke vernietiging van uw documenten inbegrepen. Doordat de rolcontainers zijn voorzien van een slot, kunnen onbevoegden geen documenten uit uw container halen. De vernietiging van de papieren vindt bovendien plaats in een gesloten systeem, waardoor discretie gedurende het gehele proces gegarandeerd is.

Rolcontainer voor in Venlo

Wanneer u op deze pagina kijkt, dan ziet u alle kant-en-klare oplossingen die wij in Venlo leveren op het gebied van documentvernietiging. De meeste organisaties hebben voldoende aan een rolcontainer met een inhoud van 240 liter. Heeft u als organisatie eenmalig of structureel behoefte aan een grotere capaciteit, dan kunt u dit bij onze klantenservice aangeven. Wij kunnen dan bijvoorbeeld grotere containers voor u aanpassen of eenmalig bij u langskomen om uw archief op locatie te vernietigen. U kunt onze klantenservice hierover bellen tijdens onze openingstijden.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Het maakt niet uit of u kiest voor een standaard- of een maatwerkoplossing, wij leveren onze oplossingen namelijk altijd binnen vijf werkdagen. Zo kunt u in Venlo razendsnel over een discrete oplossing voor beschikken. Een standaardoplossing regelt u eenvoudig via onze website. Met slechts enkele klikken sluit u het contract af, waarbij u zelf de voorwaarden zoals het aantal ledigingen en de contractduur bepaalt.