Archiefvernietiging Zaandam

Archiefvernietiging Zaandam | Rolcontainer Huren

Ook ondernemingen in Zaandam krijgen vroeg of laat te maken met de vraag wat er moet gebeuren met oude documenten die vertrouwelijke informatie bevatten. U kunt ervoor kiezen om deze met het mee te geven, maar dan loopt u het risico dat vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen terechtkomt. Iets wat onherroepelijk leidt tot een enorme schadepost. Zorg er daarom voor dat u beschikt over een professionele oplossing voor de afvoer van uw vertrouwelijke papier. Via Rolcontainerhuren.nl kunt u in Zaandam binnen vijf werkdagen beschikken over een gecertificeerde oplossing voor .

Milieuvriendelijke

U kunt via onze website gemakkelijk een contract afsluiten voor een rolcontainer die geschikt is voor . Vervolgens komen wij deze container gedurende de looptijd van uw contract bij u in Zaandam ledigen volgens een vooraf overeengekomen interval. Het gehele proces is dusdanig ingericht dat niemand uw vertrouwelijke informatie onder ogen krijgt. Van de beveiligde rolcontainer, tot de daadwerkelijke documentvernietiging op een beveiligde locatie, aan elk aspect van het proces is gedacht. Als uw vertrouwelijke papier eenmaal vernietigd is, blijft er enkel een onherkenbare papierpulp over. Deze papierpulp wordt vervolgens als basis voor nieuwe papierproducten gebruikt. Wij denken dus ook aan het milieu!

Rolcontainer voor in Zaandam

De standaardrolcontainer die wij in Zaandam leveren voor heeft een inhoud van 240 liter. Dit is voor de meeste ondernemingen genoeg. Toch zijn er ook organisaties die bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten verwerken. Denk bijvoorbeeld aan financiƫle instellingen, ziekenhuizen en advocatenkantoren. Voor deze organisaties kunnen wij een maatwerkoplossing verzorgen. Denk hierbij aan grotere rolcontainers zodat hier meer papier in verzameld kan worden of aan vernietiging op locatie met behulp van een mobiele archiefvernietiger. Deze oplossingen zijn in Zaandam beschikbaar in overleg met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Alle rolcontainers van Rolcontainerhuren.nl kunnen binnen vijf werkdagen in Zaandam geleverd worden. Dit is ook het geval bij onze rolcontainers voor . Het contract voor deze dienst kunt u gemakkelijk zelf samenstellen en insturen via onze website. U bent hierbij flexibel in uw keuze voor een bepaalde contractduur en een bepaald aantal ledigingen. Het effect van de verschillende keuzes ziet u gelijk terug in de uiteindelijke kosten die op uw contract worden vermeld.