Archiefvernietiging Zaandam

Archiefvernietiging Zaandam | Rolcontainer Huren

Ooit van in Zaandam gehoord? Als u uw archief wil vernietigen in Zaandam, is het verstandig deze documenten niet bij het te werpen. Archief bevat vaak veel persoonlijke gegevens die u, uw personeel of uw bedrijf schade kan aanbrengen wanneer dat open en bloot op straat komt te liggen. Door te kiezen voor een container van Rolcontainterhuren.nl, kiest u voor een gecertificeerde en discrete manier van het verwerken van uw archief.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Door een container voor uw archief te huren, kiest u ook voor een milieuvriendelijke manier van archiefvernietiging. De container heeft namelijk een slot op de deksel, waardoor de deksel niet zomaar open kan. In de deksel zit een gleuf waardoor u het archief gooit. Wanneer het archief in de container zit, kan het er niet nog uitgehaald worden door onbevoegden. Wanneer de container vol zit, of u al uw archief er in heeft zitten, komen gecertificeerde medewerkers het afval ophalen. Dit brengen ze naar een documentenvernietiging welke op een beveiligde locatie zit. Uw archief wordt in een gesloten machine vernietigd, zonder dat de inhoud van de container onder ogen komt van personeelsleden. Het archief wordt vernietigd tot een onherkenbare pulp, waar vervolgens weer nieuwe papiersoorten van gemaakt worden.

Welke container voor archiefvernietiging in Zaandam heeft u nodig?

De container die u nodig heeft voor archiefvernietiging in Zaandam heeft te maken met de hoeveelheid archief die u wilt vernietigingen. Onze standaard container heeft een inhoud van 240 liter, wat normaliter voldoende is voor bedrijven. Mocht u bij voorhand al weten meer archief dan dat te hebben, dan kunt u met ons opnemen zodat wij u een passend alternatief kunnen aanbieden. Denk hierbij aan een grotere container of ter plekke uw archief vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Zaandam binnen 10 werkdagen

De bestelde rolcontainer voor archiefvernietiging wordt binnen 10 werkdagen in Zaandam bezorgd. De bestelling kunt u zelf gemakkelijk plaatsen op onze website. Ook kunt u middels telefonisch een container bestellen.