Archiefvernietiging Zwolle

Archiefvernietiging Zwolle | Rolcontainer Huren

Iedere onderneming krijgt ermee te maken: het weggooien van papieren waarop vertrouwelijke informatie staat. Persoonsgegevens van klanten, oude contracten, financiƫle gegevens of wettelijke documenten zijn hier enkele voorbeelden van. Hoewel deze papieren voor u geen waarde meer hebben, kan deze informatie toch behoorlijke schade aanrichten wanneer het in de verkeerde handen komt. Het is dus belangrijk dat u een gecertificeerde oplossing zoekt voor in Zwolle. Rolcontainerhuren.nl kan dit voor u regelen! Stel eenvoudig een contract op via onze en ontvang uw rolcontainer voor binnen 10 werkdagen!

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

De oplossing die we u bieden is veilig en milieuvriendelijk. U ontvangt namelijk een beveiligde rolcontainer waar u de documenten veilig in kunt verzamelen zonder dat deze door onbevoegden uit de container kunnen worden gehaald. De container wordt vervolgens op de door u gewenste frequentie door ons kundige personeel geleegd en de papieren worden daarna naar een speciale faciliteit vervoerd. Hier komt alles in een gesloten systeem terecht, waarbij de documenten worden vernietigd zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. De resulterende papierpulp dient vervolgens als basis voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Zwolle

De rolcontainer voor archiefvernietiging in Zwolle die u van ons ontvangt, is een rolcontainer met een speciale klep welke is beveiligd met een stevig slot. Hierdoor kunnen documenten die eenmaal in de container zijn gegooid, er niet meer uitgehaald worden. De vertrouwelijke papieren verlaten de afvalcontainer dus alleen op het moment dat deze geleegd wordt. Deze standaard rolcontainer heeft een inhoud van 240 liter. Voor organisaties die bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie behandelen zoals advocaten, zorginstellingen en financiƫle instellingen, kunnen we een oplossing op maat verzorgen. In dat geval zorgen we dat u grotere containers ontvangt of is het zelfs mogelijk om de documenten bij u op locatie te vernietigingen met behulp van een speciaal voertuig. Dit kan frequent of eenmalig zijn. U kunt deze mogelijkheden bespreken met onze klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Zwolle binnen 10 werkdagen geleverd

Onze oplossing voor archiefvernietiging in Zwolle kan binnen 10 werkdagen geleverd worden. Hierdoor kunt u snel beginnen met het veilig verwerken van vertrouwelijke papieren. Daarnaast bent u geheel flexibel wat betreft de contractduur en het aantal keer dat we de container(s) voor u komen legen. Via onze website stelt u razendsnel een contract samen, waarbij u gelijk ziet wat dit u gaat kosten. Heeft u vragen? Neem dan gerust op met onze medewerkers!