Archiefvernietiging Zwolle

Archiefvernietiging Zwolle | Rolcontainer Huren

Iedere onderneming krijgt ermee te maken: het weggooien van papieren waarop vertrouwelijke informatie staat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonsgegevens van klanten, oude contracten, financiële gegevens of wettelijke documenten. Deze belangrijke informatie kan behoorlijke schade aanrichten als onbevoegden dit in handen krijgen. Daarom moet u ervoor zorgen dat u een gecertificeerde oplossing regelt voor uw in Zwolle. Hiervoor bent u bij Rolcontainerhuren.nl op het juiste adres! Stel via onze website een contract samen en ontvang uw rolcontainer voor al binnen 10 werkdagen.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Bij Rolcontainerhuren.nl kiest u voor een veilige en milieuvriendelijke oplossing. De rolcontainer voor archiefvernietiging heeft een klep die vergrendeld is met een stevig slot, waardoor u hier de documenten veilig kunt verzamelen zonder dat deze door onbevoegden uit de container kunnen worden gehaald. De container wordt regelmatig door ons kundige personeel geleegd en naar een speciale faciliteit vervoerd. Hoe vaak wij hiervoor langskomen, mag u zelf bepalen. De vertrouwelijke documenten komen in een gesloten systeem terecht, waarbij de documenten machinaal worden vernietigd en in een onherkenbare papierpulp wordt verwerkt. Deze papierpulp wordt vervolgens gebruikt als basis voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Zwolle

De vertrouwelijke documentatie verlaat de rolcontainer pas wanneer deze geleegd wordt. Door het stevige slot, is het namelijk niet mogelijk om na het ingooien zomaar in de rolcontainer te komen. De standaard grootte van onze rolcontainer is 240 liter, maar als organisaties bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie behandelen, kunnen we ook een oplossing op maat verzorgen. In dat geval zorgen we dat u grotere containers ontvangt of is het zelfs mogelijk om de documenten bij u op locatie te vernietigingen met behulp van een speciaal voertuig. Dit is ook voor een eenmalige situatie mogelijk. Wanneer u een oplossing op maat nodig heeft, kunt u opnemen met onze klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Zwolle binnen 10 werkdagen geleverd

U kunt bij Rolcontainerhuren.nl al binnen 10 werkdagen een oplossing voor archiefvernietiging in Zwolle geleverd krijgen. Via onze website kunt u het contract op uw eigen persoonlijke voorkeuren samenstellen, wat betreft de contractduur en het aantal keer dat wij de container(s) voor u komen legen. Heeft u vragen over het contract? Neem dan gerust op met onze klantenservice!