Archiefvernietiging Zwolle

Archiefvernietiging Zwolle | Rolcontainer Huren

Op een gegeven moment krijgt iedere onderneming ermee te maken, het weggooien van vertrouwelijke informatie. Hierbij moet u in gedachte houden dat documenten die voor u geen waarde meer hebben, in de verkeerde handen voor behoorlijk wat schade kunnen zorgen. Denk hierbij aan persoonsgegevens van uw klanten, oude contracten, financiƫle gegevens of wettelijke documenten. Wanneer u dit soort vertrouwelijke informatie wilt afvoeren is het daarom belangrijk dat u dit doet met behulp van een gecertificeerde oplossing voor . In Zwolle kan Rolcontainerhuren.nl dit binnen vijf werkdagen voor u verzorgen. Een contract voor deze dienst kunt u gemakkelijk zelf opstellen en insturen via onze .

Milieuvriendelijke

De oplossing die wij u in Zwolle voor bieden is veilig en milieuvriendelijk. Zo ontvangt u van ons een beveiligde rolcontainer waar u de documenten veilig in kunt verzamelen. Deze container wordt vervolgens periodiek door ons kundige personeel geleegd en de papieren worden daarna naar een speciale faciliteit vervoerd. Hier komt alles in een gesloten systeem terecht, waarbij de documenten worden vernietigd zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. De resulterende papierpulp dient vervolgens als basis voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Zwolle

Nadat u uw contract heeft afgesloten ontvangt u van ons een rolcontainer voor . Dit is een rolcontainer met een speciale klep welke is beveiligd met een stevig slot. Hierdoor kunnen documenten die eenmaal in de container zijn gegooid, er niet meer uitgehaald worden. De vertrouwelijke papieren verlaten de afvalcontainer enkel op het moment dat deze geleegd wordt. De standaardrolcontainer heeft een inhoud van 240 liter. Voor organisaties die bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie behandelen zoals advocaten, zorginstellingen en financiƫle instellingen, kunnen wij een oplossing op maat verzorgen. In dat geval zorgen wij dat u grotere containers ontvangt of is het zelfs mogelijk om de documenten bij u op locatie te vernietigingen met behulp van een speciaal voertuig. U kunt deze mogelijkheden bespreken met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Alle oplossingen voor in de regio Zwolle kunnen binnen vijf werkdagen door ons geleverd worden. U bent geheel flexibel als het gaat om de contractduur en het aantal keer dat wij de container(s) voor u in een bepaalde periode komen legen. Via onze website stelt u gemakkelijk zelf een contract samen, waarbij u gelijk ziet wat dit u gaat kosten. Wanneer u het contract heeft ingestuurd gaan wij direct voor u aan de slag.