Bedrijfsafval

Wist u dat bedrijven een van de grootste afvalproducenten van zijn? Onder meer ondernemingen, scholen en restaurants produceren allemaal afval wat onder deze categorie valt. Bij Rolcontainerhuren.nl streven we ernaar om dit zoveel mogelijk in te zamelen en vervolgens netjes te recyclen. Zo krijgt al dit afval een mooi tweede leven! Zoekt u ook een oplossing voor het afvoeren van uw bedrijfsafval? Bekijk dan hieronder ons assortiment aan rolcontainers.

Wat is bedrijfsafval / MKB afval?

Bedrijfsafval wordt vaak ook wel bestempeld als MKB afval, of . Dit komt omdat er verschillende soorten afval in deze categorie vallen, waaronder papier, , plastic, vuilniszakken met kantineafval en ander licht afval. Welke naam u het ook geeft, dit is het afval dat een bedrijf of organisatie produceert.

Rolcontainer bedrijfsafval

Als bedrijf zijnde bent u zelf verantwoordelijk voor het verwerken van al uw afval. Heeft u hier hulp bij nodig of weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Dan kunnen we u bij Rolcontainerhuren.nl uitstekend van dienst zijn! Middels onze kunt u namelijk snel en eenvoudig een contract samenstellen voor het huren van een rolcontainer voor bedrijfsafval. Niet alleen huurt u hiermee een handige rolcontainer, maar wij zorgen er ook voor dat uw afval regelmatig zal worden opgehaald en verwerkt. U bepaalt zelf hoe vaak we dit doen! Daarnaast kiest u ook hoe groot de rolcontainer moet zijn. Zo ontvangt u altijd een afvaloplossing die aansluit bij uw behoeften.

Rolcontainerhuren.nl komt uw bedrijfsafval ophalen

Wanneer u Rolcontainerhuren.nl kiest als uw afvalpartner, dan komen wij voortaan uw afval ophalen op de door u aangegeven momenten. Daarnaast bepaalt u ook zelf hoe lang het samengestelde contract mag lopen en waar u de rolcontainer geleverd wilt hebben. Voor vragen of advies kunt u gerust opnemen met onze medewerkers. Bij Rolcontainerhuren.nl zitten we van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel hiervoor naar 0900-0174 of vul online ons contactformulier in.