Bedrijfsafval

Wist u dat bedrijfsafval onder de grootste afvalstroom van valt? Onder meer ondernemingen, scholen en restaurants produceren allemaal afval wat onder deze categorie valt. Rolcontainerhuren.nl streeft ernaar om zoveel mogelijk van dit afval in te zamelen en een nieuw leven te geven doormiddel van recycling. Bent u op zoek naar een oplossing voor het afvoeren van uw bedrijfsafval? Dan kunnen wij u hiermee helpen. Bekijk hieronder ons assortiment aan rolcontainers geschikt voor bedrijfsafval!

Wat is bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is al het afval dat een bedrijf of organisatie produceert. Deze afvalsoort wordt in de volksmond ook wel eens MKB afval, of genoemd. Bedrijfsafval bestaat ook uit veel verschillende afvalstromen, zoals papier, , plastic, vuilniszakken met kantineafval en ander licht afval.

Rolcontainer bedrijfsafval

Bedrijven worden zelf verantwoordelijk gesteld voor het verwerken van hun afval. Rolcontainerhuren.nl kunt u hier uitstekend bij assisteren, als u hier hulp bij nodig heeft. Via onze kunt u gemakkelijk en snel een contract samenstellen voor het huren van een rolcontainer voor bedrijfsafval. Hiervoor ontvangt u van ons een rolcontainer, die wij regelmatig zullen ophalen en legen. Uiteraard mag u zelf bepalen hoe vaak wij langskomen om de rolcontainer te ledigen. Ook de keuze voor het formaat van de rolcontainer ligt volledig in uw eigen handen. Ontvang een afvaloplossing die aansluit bij uw behoeften.

Rolcontainerhuren.nl komt uw bedrijfsafval ophalen

Als u voor Rolcontainerhuren.nl kiest als uw nieuwe afvalpartner, bepaalt u zelf wanneer wij uw afval op de door u gekozen locatie op komen halen. Ook de duur van het contract mag u zelf bepalen. Voor vragen of advies kunt u gerust opnemen met onze medewerkers. Bij Rolcontainerhuren.nl zitten we van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel hiervoor naar 0900-0174 of vul online ons contactformulier in.