Huisvuil

In wordt jaarlijks gemiddeld 500 kilo afval geproduceerd per persoon. Dit gemiddelde kan bij sommige situaties zelfs nog toenemen, bijvoorbeeld bij een flinke opruiming van het huis. Met het huren van een extra rolcontainer heeft u de perfecte oplossing om van al het afval af te komen. Bekijk hieronder hoe Afvalcontainerhuren.nl u hierbij kan helpen!

Wat verstaan we onder huisvuil?

Onder de term ‘huisvuil’ verstaan we het afval dat ontstaat binnen een particulier huishouden. Hierbij kunt u denken aan materialen als plastic, papier, glas, metaal en textiel. Deze term afval wordt ook wel eens genoemd, omdat de afvalstroom uit veel verschillende materialen bestaat. Twijfelt u of iets in de container mag worden gedeponeerd? Dan kunt u kijken bij de omschrijving van de rolcontainer. Hier kunt u een handig overzicht vinden van alle toegestane materialen.

Huisvuil ophalen

Wanneer u bij Rolcontainerhuren.nl een container huurt, komen wij regelmatig bij u langs om deze voor u te legen. Hoe vaak wij langskomen, bepaalt u helemaal zelf. Tijdens het bestelproces kunt u eenvoudig aangeven hoe frequent de container geledigd dient te worden. Maak voor uzelf vooraf een inschatting van de hoeveelheid afval die u denkt te gaan produceren, dan kunt u op basis hiervan een keuze maken. Bij twijfel, kunt u altijd met ons opnemen voor een helpende hand!

Rolcontainerhuren.nl is uw ophaaldienst huisvuil

Bent u toe aan een ophaaldienst voor uw huisvuil? Stel dan eenvoudig een contract samen voor het huren van een van onze rolcontainers. Via onze kiest u eerst het type container en vervolgens geeft u het formaat en het aantal ledigingen per periode door. Ten slotte kunt u bepalen hoe lang u gebruik wilt maken van deze dienst. Voor vragen of hulp kunt u gerust opnemen met onze medewerkers. Dit doet u door te bellen naar 0900-0174 of door ons online contactformulier in te vullen.