Huisvuil

In produceren we gemiddeld 500 kilo afval per persoon. En wanneer u bezig bent met een flinke opruiming van uw huis, kan het nog wel eens voorkomen dat u nog meer huisvuil heeft dan normaal. Het huren van een extra rolcontainer is dan de ideale oplossing om van al dit afval af te komen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Wat is huisvuil?

Onder de term ‘huisvuil’ verstaan we het afval dat ontstaat binnen een particulier huishouden. Dit zijn tal van materialen, waarvan plastic, papier, metaal, glas en textiel de meest voorkomende zijn. Een andere benaming voor deze afvalsoort is dan ook . Een rolcontainer voor dit soort afval is bedoeld voor licht afval. Bouwafval, autobanden en stenen vallen bijvoorbeeld niet onder deze categorie. Als u twijfelt of iets wel of niet in de container mag worden gedeponeerd, kunt u de pagina bekijken van uw bestelde container. Hier kunt u een handig overzicht vinden van alle toegestane materialen.

Afval ophalen

Bij Rolcontainerhuren.nl komen we graag uw afval ophalen. Hoe vaak we dit doen, bepaalt u zelf. Wanneer u bij ons een rolcontainer bestelt, kunt u namelijk aangeven hoe frequent we uw container moet legen. Zo kunnen we uw afval maandelijks ophalen, maar vaker, zoals wekelijks, is ook zeker mogelijk! Weet u niet welke optie u moet kiezen? Dan kan het vaak nog wel eens helpen om een inschatting te maken van de hoeveelheid afval die u gemiddeld denkt te gaan produceren.

Rolcontainerhuren.nl is uw ophaaldienst huisvuil

Bent u toe aan een ophaaldienst voor uw huisvuil? Stel dan nu eenvoudig een contract samen voor het huren van een rolcontainer. Via onze kiest u eerst het type container en vervolgens geeft u het formaat en het aantal ledigingen per periode door. Ten slotte kunt u bepalen hoe lang u gebruik wilt maken van deze dienst. Voor vragen of hulp kunt u gerust opnemen met onze medewerkers. Dit doet u door te bellen naar 0900-0174 of vul ons online contactformulier in.