DAR maakt zich op voor afval Nijmeegse Vierdaagse | Rolcontainerhuren.nl

DAR maakt zich op voor afval Nijmeegse Vierdaagse

Afvalverwerker Dar maakt zich samen met haar medewerkers op voor de Nijmeegse Vierdaagse, die dit jaar van 17 tot en met 20 juli gehouden wordt. Zij zorgen er tijdens de marsen en de Vierdaagsefeesten voor dat Nijmegen schoon blijft. Dit betekent dat er langs de route op strategische plaatsen rolcontainers worden geplaatst en dat medewerkers van de DAR elke ochtend tussen 5.00 uur en 6.00 uur beginnen met het opruimen van het afval van de Vierdaagsefeesten. Het is de bedoeling dat de binnenstad elke ochtend om 10.00 uur weer schoon is.

Rolcontainers tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Dit jaar zet afvalverwerker DAR maar liefst 600 paarse restafvalcontainers in tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Daarnaast wordt ook aan afvalscheiding gedacht, want er worden ook nog eens 400 oranje rolcontainers geplaatst welke speciaal bedoeld zijn voor plastic afval. De afvalverwerker verwacht in totaal zo’n 400 ton afval in te zamelen bij de feesten in en om Nijmegen. Alleen al op de laatste dag wordt er waarschijnlijk 27 ton afval ingezameld, wanneer de lopers worden binnengehaald op de Via Gladiola. Hier begint DAR ’s middags met opruimen.

Rolcontainer huren via Rolcontainerhuren.nl

Wij worden regelmatig gevraagd om de rolcontainers te verzorgen die worden ingezet tijdens festivals en grote evenementen. Daarnaast leveren wij rolcontainers voor diverse afvalsoorten aan particulieren en bedrijven door heel . Bent u op zoek naar een voordelige rolcontainer? Dan kunt u het contract voor onze dienstverlening eenvoudig online afsluiten via onze website. U kiest hierbij zelf het soort container, de afmetingen en hoe vaak wij deze komen legen.