Voorjaarsschoonmaak op kantoor: uw archief opruimen | Rolcontainerhuren.nl

Voorjaarsschoonmaak op kantoor: uw archief opruimen

De lente is officieel aangebroken en dat betekent dat voor veel particulieren en bedrijven de voorjaarsschoonmaak weer op de planning staat. De kasten worden afgestoft, de koelkast wordt geleegd en ook het archief wordt opgeruimd. Aangezien u bij die laatste activiteit te maken heeft met vertrouwelijke informatie zoals persoonsgegevens, is het belangrijk dat u deze archieven niet zomaar bij het gooit. Maar wat moet u dan wel doen als u uw archief gaat opruimen? Dat vertellen we u in dit nieuwsbericht.

Hoe uw archief opruimen?

Niet alleen persoonsgegevens vallen onder de categorie archief, maar ook contracten, rekeningen, jaarverslagen, medische dossiers, concurrentieanalyses en juridische documenten moeten op discrete wijze worden opgeruimd. Om ervoor te zorgen dat onbevoegden niet zomaar bij deze documenten kunnen komen, bieden wij een speciale rolcontainer voor archiefvernietiging aan. Deze heeft een gleuf waar u de papieren in kunt gooien en doordat de deksel is afgesloten met een slot kunnen deze papieren er niet zomaar uitgehaald worden. Zo zorgt u ervoor dat uw archief opruimen zo discreet en veilig mogelijk verloopt.

Eenmalige oplossing voor de voorjaarsschoonmaak

Normaal gesproken komen wij de rolcontainer voor u ledigen volgens een afgesproken vast schema dat is vastgelegd in een contract voor een bepaalde periode. Nu kan het zo zijn dat de voorjaarsschoonmaak juist om een eenmalige archiefvernietigingsoplossing vraagt. In dat geval kunnen we u een maatwerkoplossing bieden waarbij we met een mobiele papiervernietiger het archief bij u op locatie komen vernietigen.

Archiefvernietiging oplossing van Rolcontainerhuren.nl

Onze standaard rolcontainer voor heeft een inhoud van 240 liter en is eenvoudig te bestellen via onze . U geeft simpelweg aan hoe vaak u hem wilt laten legen en voor hoe lang u een contract wilt aangaan. Vervolgens kunt u deze rolcontainer binnen een week verwachten. Wilt u liever gebruik maken van onze op locatie of wilt u een grotere rolcontainer huren? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met onze klantenservice.