Waar gooi ik mijn zomerartikelen weg? | Rolcontainerhuren.nl

Waar gooi ik mijn zomerartikelen weg?

Op een warme zomerdag is het hebben van een opblaasbaar zwembad de ideale manier om af te koelen. Ook een opblaasbaar luchtbed, een strandbal en een opblaasbare bekerhouder worden goed verkocht tijdens de zomermaanden. Maar wat moet u doen zodra uw zomerartikelen versleten of zelfs lek zijn? Moet dit bijvoorbeeld worden weggegooid bij het plastic afval, bij het of moeten deze naar de milieustraat?

Opblaasbare zomerartikelen bij restafval

Plastic mag in een rolcontainer voor worden gegooid. Een zwemband, een strandbal of een opblaasbaar hoofdkussen kunt u dus zonder problemen bij het restafval deponeren. Houd er wel rekening mee dat een rolcontainer voor restafval alleen geschikt is voor licht afval. Gooi daarom grotere zomerartikelen zoals een opblaasbaar zwembad niet in een rolcontainer. U kunt deze in plaats daarvan naar de milieustraat brengen.

Overige zomerartikelen

Kleine stukken hard plastic, zoals een speelgoedemmer of schepje, mag u ook bij het restafval gooien. Dit geldt ook voor andere zomerartikelen zoals gevonden schelpen, flessen zonnebrand en zonnebrillen. Badkleding kunt u in de dichtstbijzijnde textielbak gooien. Zit deze niet in de buurt of is de badkleding erg vies? Dan kunt u textiel ook gerust in uw rolcontainer voor restafval gooien.

Restafval rolcontainer huren via Rolcontainerhuren.nl

Op zoek naar een rolcontainer voor restafval? Bestel deze dan eenvoudig via Rolcontainerhuren.nl. In onze fijne beschikken we over rolcontainers voor restafval met een inhoud van 240, 500, 750, 1.100, 1.300, 1.600 en zelfs 2.500 liter. Zo is er voor elke situatie een passende rolcontainer beschikbaar. Kies uw gewenste formaat, beslis hoe regelmatig u de rolcontainer wilt laten ledigen en als laatste kiest u een contractduur. Wij zorgen er vervolgens voor dat de rolcontainer op de door u gewenste locatie wordt geplaatst. Weet u niet welk formaat u moet kiezen of heeft u andere vragen? Neem dan gerust met ons op! Onze professionals helpen u graag bij het vinden van de ideale restafval rolcontainer.