750 liter container

770 liter container | Rolcontainer Huren

Zoekt u een 750 liter container om uw afval mee in te zamelen? En zoekt u bovendien een partner die uw container op gezette tijden komt legen en het afval voor u laat verwerken? Dan bent u bij Rolcontainerhuren.nl aan het juiste adres. Bij ons bent u volledig vrij wat betreft het contract voor onze dienstverlening. Zo kiest u zelf de afvalsoort(en), de contractuur en het aantal ledigingen. Vervolgens stuurt u het contract via onze website in en zorgen wij dat u binnen vijf werkdagen over uw nieuwe rolcontainer kunt beschikken.

Een 750 liter container huren voor uw afval

Met een 750 liter container kunt u ongeveer drie keer zoveel afval inzamelen dan met een standaard Kliko van 240 liter. Dit betekent dus dat uw container drie keer langer kan staan voordat deze geleegd hoeft te worden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, want transport is een grote component in de kosten voor afvalverwerking. Al onze rolcontainers zijn stevige afvalbakken die voorzien zijn van handige zwenkwielen met rem. Hierdoor zijn de containers gemakkelijk naar de gewenste plek te manoeuvreren.

Waarom een rolcontainer 750 liter huren

Een rolcontainer van 750 liter is ideaal op het moment dat u relatief veel van dezelfde afvalsoort heeft. Wij leveren deze containers bijvoorbeeld voor en . Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom om van onze voordelige dienstverlening te profiteren. Onze grotere rolcontainers met volumes vanaf 750 liter worden bijvoorbeeld vaak bij bedrijfsverzamelgebouwen en grotere fabrieken geplaatst. Inmiddels zijn onze rolcontainers door heel te vinden.

Huur uw rolcontainer via Rolcontainerhuren.nl

Rolcontainerhuren.nl is al jaren actief op het gebied van de online verhuur van rolcontainers. Wij zijn onderdeel van Van Lier Containers uit Bolsward en hebben een vergunning om uw afval in te zamelen. Al onze prijzen zijn all-inclusive. Voor één tarief krijgt u een container in bruikleen, halen wij uw afval periodiek op en zorgen wij dat het ingezamelde afval verwerkt wordt. De getoonde prijzen zijn vanafprijzen. Afhankelijk van de gekozen contractduur en het aantal ledigingen kan de prijs variëren.