Archiefvernietiging Almere

Archiefvernietiging Almere | Rolcontainer Huren

Ieder bedrijf heeft weleens te maken met documenten die vertrouwelijke informatie bevatten. Aangezien deze informatie voor u geen waarde meer heeft, lijkt het wellicht logisch om dit bij het te doen. Hierdoor loopt u echter onnodig veel risico. Want in de verkeerde handen kan dit behoorlijke schade opleveren. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor de gecertificeerde oplossingen van Rolcontainerhuren.nl. Binnen 10 werkdagen kunnen we u een speciale rolcontainer voor in Almere leveren. Stel uw contract eenvoudig samen via onze website.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Wij vinden het belangrijk dat de vernietiging van uw vertrouwelijke niet alleen veilig, maar ook milieuvriendelijk gebeurt. Daarom zal de resterende papierpulp worden gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten. De vernietiging vindt plaats in een gesloten systeem waarbij uw documenten nooit met mensenhanden worden gehandeld. Hierdoor kunnen we optimale discretie bieden. We kunnen uw op verschillende momenten ophalen, bijvoorbeeld een keer per week of een keer per maand. Deze frequentie bepaalt u zelf bij het opstellen van een contract.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Almere

De standaard rolcontainer voor in Almere heeft een inhoud van 240 liter. Dit formaat staat gelijk aan dat van een kliko en is speciaal aangepast voor de verwerking van vertrouwelijke documenten. Zo heeft de deksel een gleuf welke is beveiligd met een stevig slot. Hierdoor kunnen documenten die in de container zijn gegooid er niet meer uitgehaald worden.

Werkt u met bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie en heeft u hierdoor behoefte aan een grotere container voor archiefvernietiging? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. We kunnen namelijk een grotere container voor u regelen, maar archiefvernietiging op locatie is ook mogelijk. Deze maatwerkoplossingen worden voornamelijk geleverd voor organisaties zoals ziekenhuizen, advocatenkantoren en notarissen die erg veel vertrouwelijk papier produceren. Om hier gebruik van te maken kunt u opnemen met onze klantenservies.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Almere binnen 10 werkdagen geleverd

Op onze website kunt u met minimale moeite zelf een contract samenstellen voor archiefvernietiging in Almere. U kunt hierbij zelf kiezen wat de looptijd van het contract moet zijn hoe vaak we de container voor u moeten legen. Wordt u liever persoonlijk geholpen? Neem dan gerust op met onze klantenservice.