Archiefvernietiging Almere

Archiefvernietiging Almere | Rolcontainer Huren

Als ondernemer in Almere zult u regelmatig documenten met vertrouwelijke informatie hebben die u eigenlijk niet meer nodig heeft. U kunt ervoor kiezen om deze bij het af te voeren, maar als u dat doet loopt u onnodig veel risico. In de verkeerde handen kan vertrouwelijke informatie namelijk een hoop schade opleveren. Kies in plaats daarvan voor een veilige en flexibele oplossing van Rolcontainerhuren.nl. Wij kunnen u binnen vijf werkdagen een gecertificeerde oplossing voor leveren en het bijbehorende contract stelt u eenvoudig zelf samen via onze website.

Milieuvriendelijke

Voor ons is het belangrijk dat de vernietiging van uw vertrouwelijke papier niet alleen veilig, maar ook milieuvriendelijk gebeurt. Dit betekent dat de papierpulp die overblijft na afloop van dit proces kan dienen als input voor nieuwe papierproducten. Het gehele proces vindt plaats volgens een gesloten systeem waarbij uw documenten nooit met mensenhanden worden behandeld. Op deze manier garanderen wij een optimaal niveau van discretie. Na leging van uw rolcontainer in Almere wordt alle vertrouwelijke informatie naar een speciale faciliteit getransporteerd, alweer machines uw documenten zullen vernietigen. Dit alles gebeurt bij een bedrijf wat gecertificeerd is op het gebied van .

Rolcontainer voor in Almere

Als oplossing voor de inzameling van vertrouwelijk papier levert Rolcontainerhuren.nl u in Almere een 240 liter rolcontainer (kliko). Deze containers zijn speciaal aangepast voor vertrouwelijke documenten en hebben een deksel met gleuf welke is beveiligd met een stevig slot. Documenten die in de container zijn gegooid kunnen er vervolgens niet meer uitgehaald worden door onbevoegden. Heeft u behoefte aan een grotere container, bijvoorbeeld omdat u bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie verwerkt, dan kan dit op verzoek voor u worden geregeld. Ook op locatie is op verzoek beschikbaar. Deze maatwerkoplossingen worden voornamelijk geleverd voor organisaties zoals ziekenhuizen, advocatenkantoren en notarissen die erg veel vertrouwelijk papier produceren. Voor een maatwerkoplossing in Almere neemt u op met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Wij hebben onze website dusdanig ingericht dat u met minimale moeite eenvoudig zelf een contract voor in de regio Almere kunt samenstellen en kunt insturen. Hierbij kunt u zelf kiezen wat de looptijd van het contract wordt en hoe vaak wij bij u langs zullen komen om uw container(s) te legen. Wanneer u een bepaalde optie wijzigt ziet u gelijk wat het effect hiervan is op de prijs van uw contract. Wordt u liever persoonlijk geholpen? Neem dan tijdens openingstijden op met onze klantenservice.