Archiefvernietiging Almere

Archiefvernietiging Almere | Rolcontainer Huren

Bij ieder bedrijft krijgt u te maken met documenten die vertrouwelijke informatie bevatten. Nog steeds gebeurt het vaak dat bedrijven deze documentatie bij het dumpen, maar hiermee loopt u een groot risico. In de verkeerde handen kan deze informatie namelijk behoorlijke schade opleveren! Om dit risico te voorkomen, kunt u kiezen voor een gecertificeerde oplossing voor bij Rolcontainerhuren.nl. Na de bestelling, kunnen wij al binnen 10 werkdagen een speciale rolcontainer voor leveren in Almere. Stel eenvoudig uw contract samen via de website!

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Bij Rolcontainerhuren.nl vinden we het niet alleen belangrijk dat al uw vertrouwelijk veilig wordt verwerkt, maar ook dat dit milieuvriendelijk gebeurt. Daarom zal de resterende papierpulp worden gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten. U bepaalt zelf hoe frequent we uw bij u op komen halen, bijvoorbeeld een keer per week of juist een keer per maand. Deze frequentie bepaalt u zelf bij het opstellen van een contract.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Almere

Wij leveren als standaardoplossing een rolcontainer met een inhoud van 240 liter. Dit formaat staat gelijk aan dat van een Kliko. De deksel heeft een gleuf welke beveiligd is met een extra stevig slot, waardoor de documenten in de container er niet meer uitgehaald kunnen worden door onbevoegden.

Werkt u met bovengemiddeld veel vertrouwelijke informatie? Dan is een rolcontainer met een inhoud van 240 liter wellicht niet voldoende voor u. In dat geval kunt u een maatwerkoplossing met ons regelen. Deze maatwerkoplossingen worden voornamelijk geleverd voor organisaties zoals ziekenhuizen, advocatenkantoren en notarissen die erg veel vertrouwelijk papier produceren. Om hier gebruik van te maken kunt u opnemen met onze klantenservices.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Almere binnen 10 werkdagen geleverd

U kunt op onze website zeer gemakkelijk zelf een contract samenstelling voor uw archiefvernietiging in Almere. Bepaal geheel zelf wat de looptijd van uw contract is en hoe wij de container bij u komen ledigen. Ontvangt u liever persoonlijke hulp bij het samenstellen van het contract? Dan kunt u opnemen met de klantenservice.