Papierafval

doet het uitstekend op het gebied van papierrecycling. Zo wordt meer dan driekwart van al het gebruikt voor nieuw papier. Een prestatie om trots op te zijn! Bij Rolcontainerhuren.nl dragen we graag bij aan de scheiding en recycling van en daarom verhuren wij diverse rolcontainers voor papierafval aan zowel bedrijven als particulieren. Bekijk ons aanbod met de bijbehorende actuele prijzen hieronder.

Papier en karton afval

Papier en afval wordt ook vaak oud papier genoemd. Voor dit soort afval hebben wij diverse rolcontainers beschikbaar die zowel bedrijven als particulieren kunnen huren. Let op dat u enkel en alleen papier en afval in deze container deponeert. Een enkel nietje of paperclip kan geen kwaad, maar zorg ervoor dat er geen vuil papier of karton in de container wordt gegooid en dat plastic mappen en dergelijke ook worden verwijderd voordat u het papier in de rolcontainer gooit.

Papierafval weggooien en recyclen

Wij van Rolcontainerhuren.nl zorgen er niet alleen voor dat u een rolcontainer kunt huren voor uw papierafval, maar we komen uw afval ook ophalen om dit vervolgens netjes te recyclen. Zo dragen we allemaal bij aan het hoge recyclepercentage in . Heeft u te maken met vertrouwelijke papieren, zoals jaarrekeningen? Kies dan voor een rolcontainer voor archiefvernietiging. Op deze manier zullen uw papieren altijd afgesloten bewaard blijven en zal niemand de documenten te zien krijgen. Zelfs onze medewerkers niet.

Rolcontainer voor papierafval huren via Rolcontainerhuren.nl

Heeft u interesse in een rolcontainer voor papierafval? Bestel deze dan eenvoudig via onze . U heeft de keuze uit diverse formaten en ook kunt u het aantal ledigingen per periode bepalen. Het samengestelde contract kunt u voor één of meerdere jaren laten gelden. Voor vragen over bijvoorbeeld het best passende formaat rolcontainer kunt u opnemen met onze vakkundige medewerkers. Van maandag tot en met zaterdag staan zij voor u klaar om u te voorzien van passend advies.