Archiefvernietiging Amersfoort

Archiefvernietiging Amersfoort | Rolcontainer Huren

Als organisatie kunt u zich best afvragen wat u moet doen met dat vertrouwelijke informatie bevat. U kunt het namelijk niet zomaar bij het gooien, omdat dit een groot risico met zich meebrengt. Maar wat moet u er dan mee doen? Kies in dit geval voor onze oplossing voor in Amersfoort. Onze flexibele, veilige en milieuvriendelijke oplossing bestelt u eenvoudig online. Na het plaatsen van een bestelling zult u de rolcontainer al binnen 10 werkdagen ontvangen.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Na ontvangst van uw container, kunt u beginnen met vullen. Wij zullen de container regelmatig legen, u bepaalt zelf hoe vaak wij dit doen. Ons gekwalificeerde personeel zorgt ervoor dat niemand uw vertrouwelijk onder ogen krijgt en een speciaal voertuig transporteert het afval naar de vernietigingslocatie. Nadat het papier is vermalen tot een onherkenbare papierpulp, wordt dit vervolgens gebruikt als een milieuvriendelijke basis voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Amersfoort

De stevige rolcontainers die wij beschikbaar stellen voor hebben een speciale deksel met gleuf, waardoor de papieren in de container gegooid kunnen worden. Deze kunnen er daarna echter niet meer zomaar uitgehaald worden, omdat de deksel een slot heeft. Dit is dus alleen met een sleutel mogelijk. Een normale rolcontainer heeft een inhoud van 240 liter, maar als dit niet groot genoeg is kun je op aanvraag ook andere maatoplossingen krijgen. Om hier gebruik van te maken, kunt u opnemen met onze klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Amersfoort binnen 10 werkdagen geleverd

Onze rolcontainers zijn binnen een korte tijd al beschikbaar, want binnen 10 werkdagen kunnen deze in heel geplaatst worden. U kunt het contract gemakkelijk zelfstandig samenstellen via onze website. Bij elke aanpassing ziet u precies wat voor effect dit heeft op de prijs van uw contract. De contractduur en het aantal ledigingen per maand heeft u volledig zelf in de hand. Heeft u toch persoonlijke ondersteuning nodig bij het opstellen van het contract? Dan staat onze klantenservice voor u klaar om te helpen. Schroom dus niet om op te nemen!