Archiefvernietiging Amersfoort

Archiefvernietiging Amersfoort | Rolcontainer Huren

Alle ondernemingen in Amersfoort krijgen vroeg of laat te maken met de vraag wat zij moeten doen met oude documenten die vertrouwelijke informatie bevatten. Deze papieren liggen in de weg, maar zomaar weggooien kan onnodig risico opleveren. Kies daarom voor een gecertificeerde oplossing voor van Rolcontainerhuren.nl. Dit is een flexibele, veilige en milieuvriendelijke oplossing die u gemakkelijk via onze website bestelt. Vervolgens kan uw rolcontainer voor binnen vijfwerkdagen bij u in Amersfoort geleverd worden.

Milieuvriendelijke

Wij leveren u in Amersfoort een stevige rolcontainer waarin u uw vertrouwelijke papier veilig kunt verzamelen. Vervolgens wordt de container periodiek geleegd door gekwalificeerd personeel, die ervoor zorgen dat niemand uw informatie onder ogen krijgt. Met een speciaal voertuig worden de documenten naar de vernietigingslocatie getransporteerd, alwaar deze met behulp van machines tot een papierpulp worden vermalen. Hier komen geen mensenhanden aan te pas en discretie is daarmee gewaarborgd. Het eindresultaat is een onherkenbare papierpulp, die als milieuvriendelijke basis kan dienen voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Amersfoort

De inzameling van uw vertrouwelijke documenten begint met een stevige rolcontainer. Onze rolcontainers voor hebben een speciale deksel, waardoor er wel documenten in de container gedeponeerd kunnen worden, maar deze er daarna niet meer uitgehaald kunnen worden. De deksel van deze rolcontainers is namelijk verzegeld met behulp van een stevig slot. Een normale rolcontainer heeft een inhoud van 240 liter, maar op aanvraag zijn er ook grotere containers beschikbaar. Wij merken dat vooral advocaten, financiƫle instellingen en zorginstellingen van deze mogelijkheid gebruik wensen te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om uw documenten op locatie te vernietigingen met behulp van een speciaal voertuig. Maatwerkoplossingen zijn enkel leverbaar in overleg met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Al onze rolcontainers kunnen binnen vijf werkdagen in heel geplaatst worden. Dit is ook van toepassing op onze rolcontainers voor in Amersfoort. Dit betekent dat u super snel over een veilige oplossing voor de afvoer van uw vertrouwelijke informatie kunt beschikken. U stelt het contract gemakkelijk samen via onze website. Bij elke aanpassing ziet u precies wat voor effect dit heeft op de prijs van uw contract. Zo kunt u bijvoorbeeld de contractduur aanpassen en het aantal ledigingen. Persoonlijke ondersteuning is mogelijk tijdens de openingstijden van onze klantenservice.