Archiefvernietiging Amersfoort

Archiefvernietiging Amersfoort | Rolcontainer Huren

Vroeg of laat krijgt uw organisatie in Amersfoort te maken met de vraag wat te doen met dat vertrouwelijke informatie bevat. Gewoon weggooien met al het andere kan een onnodig risico opleveren, maar wat moet u dan doen? Kies in dit geval voor de oplossing voor in Amersfoort van Rolcontainerhuren.nl. Onze flexibele, veilige en milieuvriendelijke oplossing bestelt u eenvoudig online. U ontvangt de bestelling dan binnen 10 werkdagen.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Nadat u de container van ons heeft ontvangen, kunt u deze gaan vullen. Wij zullen de container periodiek voor u legen. Ons gekwalificeerde personeel zorgt ervoor dat niemand uw vertrouwelijk onder ogen krijgt en een speciaal voertuig transporteert het afval naar de vernietigingslocatie. Hier wordt het papier vermalen tot een onherkenbare papierpulp. Dit wordt vervolgens gebruikt als milieuvriendelijke basis voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Amersfoort

Onze stevige rolcontainers voor hebben een speciale deksel met gleuf. Hiermee kunt u papieren in de container gooien, maar deze kunnen er daarna niet meer uitgehaald worden. De deksel is namelijk vergrendeld dankzij een slot. Een normale rolcontainer voor archiefvernietiging heeft een inhoud van 240 liter, maar op aanvraag kunnen we ook grotere containers leveren. Deze optie is vooral interessant voor advocaten, financiƫle instellingen en zorginstellingen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw documenten op locatie te vernietigen door middel van een speciaal voertuig. Om gebruik te maken van deze mogelijkheden kunt u opnemen met onze klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Amersfoort binnen 10 werkdagen geleverd

Onze rolcontainers kunnen binnen 10 werkdagen in heel geplaatst worden. Dit betekend dat u supersnel over een gecertificeerde oplossing voor archiefvernietiging in Amersfoort kunt beschikken. U stelt het contract gemakkelijk samen via onze website. Bij elke aanpassing ziet u precies wat voor effect dit heeft op de prijs van uw contract. Zo kunt u bijvoorbeeld de contractduur aanpassen en het aantal ledigingen. Persoonlijke ondersteuning is mogelijk tijdens de openingstijden van onze klantenservice.