Archiefvernietiging Assen

Archiefvernietiging Assen | Rolcontainer Huren

Bij Rolcontainerhuren.nl kunt u als bedrijf of particulier profiteren van onze discrete, veilige en milieuvriendelijk oplossing voor in of rondom Assen. Elk bedrijf heeft namelijk te maken met documenten die betrouwbare informatie bevatten. Denk maar eens aan persoonsgegevens, contracten of financiële inzichten. Deze informatie mag natuurlijk niet in de verkeerde handen vallen. Kies daarom voor Rolcontainerhuren.nl en sluit eenvoudig een contract af voor in Assen.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Wij zorgen ervoor dat uw vertrouwelijke op een verantwoordelijke manier verwerkt wordt. Nadat u deze papieren in een speciaal daarvoor ontworpen rolcontainer heeft gegooid, komen wij de container bij u legen en wordt het afval naar een veilige locatie gebracht. Hier worden uw documenten tot kleine, onherkenbare papierdeeltjes gereduceerd. Deze papierdeeltjes worden vervolgens gebruikt bij de productie van nieuwe papierproducten. Zo is deze oplossing niet alleen veilig, maar ook nog eens erg duurzaam!

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Assen

De standaard inhoud van onze rolcontainers voor archiefvernietiging bedraagt 240 liter. Voor de meeste klanten is deze inhoud meer dan genoeg. Deze containers hebben een speciale deksel, verzegeld met een stevig slot. Documenten kunnen via een gleuf in de rolcontainer gedeponeerd worden, maar hier vervolgens niet meer uitgehaald worden. Zo blijven deze documenten uit de handen van onbevoegden. Werkt u met bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten, waardoor u denkt dat 240 liter niet voldoende is? In dat geval kunnen wij een maatwerkoplossing aanbieden. Deze oplossingen zijn beschikbaar in overleg met onze klantenservice. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij bijvoorbeeld grotere containers leveren of eenmalig bij u langskomen om uw archief ter plaatse te vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Assen binnen 10 werkdagen geleverd

Door ons uitgebreide leveringsnetwerk kunnen wij al binnen 10 werkdagen onze rolcontainers huren binnen heel , dus ook in Assen. U kunt via onze website gemakkelijk zelf een contract opstellen. Hierbij bepaalt u zelf de contractduur en het aantal ledigingen per maand. Komt u er niet helemaal zelf uit of wilt u zich laten adviseren? Neem dan op met onze klantenservice.