Archiefvernietiging Assen

Archiefvernietiging Assen | Rolcontainer Huren

Voor zowel bedrijven als particulieren is het mogelijk om te profiteren van onze discrete, veilige en milieuvriendelijk oplossing voor in Assen. Dit komt van pas wanneer u vaak te maken heeft met documenten die betrouwbare informatie bevatten, zoals persoonsgegevens. U wilt natuurlijk niet dat deze informatie in verkeerde handen valt. Kies daarom voor Rolcontainerhuren.nl en sluit eenvoudig een contract af voor in Assen.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Wij zorgen voor een verantwoorde verwerking van uw vertrouwelijke . Nadat u deze papieren in de speciaal daarvoor ontworpen rolcontainer heeft gegooid, komen wij de container legen en brengen wij uw vertrouwelijke naar een veilige locatie. Hier zal de daadwerkelijke vernietiging plaatsvinden. Uw documenten worden gereduceerd tot onherkenbare, kleine papierdeeltjes. Deze papierdeeltjes worden vervolgens gebruikt bij de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Assen

Onze rolcontainers voor archiefvernietiging in Assen hebben standaard een inhoud van 240 liter. Deze containers zijn ideaal voor een gemiddelde hoeveelheid documenten. Deze containers hebben een speciale deksel die is verzegeld met een slot en er daardoor alleen documenten in de container gedeponeerd kunnen worden en deze er daarna niet meer uitgehaald kunnen worden. Heeft u echter bovengemiddeld veel te maken met gevoelige informatie, bijvoorbeeld omdat u bij een notaris of financiƫle instelling werkt, dan kunt u kiezen voor een maatwerkoplossing. Deze oplossingen zijn beschikbaar in overleg met onze klantenservice. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij bijvoorbeeld grotere containers leveren of eenmalig bij u langskomen om uw archief ter plaatse te vernietigen.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Assen binnen 10 werkdagen geleverd

Wij hebben een uitgebreid leveringsnetwerk waardoor wij binnen 10 werkdagen onze rolcontainers kunnen leveren in heel , dus ook in Assen. Om zelf een rolcontainer te huren stelt u eenvoudig een contract op via onze website. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag advies? Neem dan op met onze telefonische klantenservice.