Archiefvernietiging Assen

Archiefvernietiging Assen | Rolcontainer Huren

Sinds kort is het ook in de gemeente Assen mogelijk om te profiteren voor onze veilige, discrete en milieuvriendelijke oplossing voor . Wanneer u vaak te maken heeft met documenten die gevoelige informatie bevatten, dan wilt u natuurlijk niet dat deze informatie in de verkeerde handen valt. Kies daarom voor onze professionele oplossing voor in Assen. Het contract sluit u gemakkelijk af via onze website.

Milieuvriendelijke

Uw contract is gebaseerd op een bepaald type rolcontainer die wij gedurende de looptijd van uw contract volgens een bepaald interval bij u komen legen. Onze rolcontainers zijn speciaal aangepast voor . Dit betekent dat het deksel is verzegeld met een slot en er daardoor alleen documenten in de container gedeponeerd kunnen worden en deze er daarna niet meer uitgehaald kunnen worden. Eenmaal geleegd, wordt uw vertrouwelijke papier naar een beveiligde locatie getransporteerd, alwaar de daadwerkelijke vernietiging plaatsvindt. Uw documenten worden gereduceerd tot onherkenbare, kleine papierdeeltjes. Deze papierdeeltjes worden opvolgend gebruikt bij de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Assen

Wij leveren onze veilige oplossing voor in heel de regio Assen. Een standaardcontract bestaat uit een rolcontainer met een inhoud van 240 liter. Voor een gemiddelde hoeveelheid documenten zijn deze containers uitermate geschikt. Organisaties zoals notarissen en financiƫle instellingen, die bovengemiddeld veel te maken hebben met gevoelige informatie, kunnen kiezen voor een maatwerkoplossing. Deze oplossingen zijn beschikbaar in overleg met onze klantenservice. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij bijvoorbeeld grotere containers leveren of eenmalig bij u langskomen om uw archief ter plekke te vernietigen.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Door ons uitgebreide leveringsnetwerk kunnen wij overal in dus ook in Assen, binnen vijf werkdagen een oplossing voor verzorgen. U kunt gemakkelijk stap voor stap uw contract afsluiten via onze website. Komt u er toch niet uit of heeft u liever persoonlijk ? Dan kunt u opnemen met onze telefonische klantenservice.