Archiefvernietiging Deventer

Archiefvernietiging Deventer | Rolcontainer Huren

Bent u woonachtig in de regio van Deventer en op zoek naar de juiste oplossing voor het vernietigen van vertrouwelijke documenten? Dan bent u bij Rolcontainerhuren.nl bij de juiste partij! Met onze oplossing voor het vernietigen van vertrouwelijke papieren zoals oude contracten, persoonsgegevens of financiële overzichten, worden deze op een discrete wijzen vernietigd. Onze rolcontainers voor zijn perfect voor bijvoorbeeld advocaat- en administratiekantoren, waarbij er veel vertrouwelijke documenten worden gebruikt. U kunt als particulier natuurlijk ook gebruik maken van deze gecertificeerde oplossing!

Milieuvriendelijke archiefvernietiging in Deventer

Onze rolcontainers speciaal voor worden geleverd met een goed beveiligde deksel, die voorzien is van een sterk slot. Hierdoor kunnen onbevoegden niet bij uw vertrouwelijke komen! Wij zorgen er niet alleen voor dat uw discreet en veilig wordt vernietigd, maar ook via een milieuvriendelijke wijze. Dit doen we middels een gesloten systeem wat uw afval omtovert tot een onherkenbare papierpulp. Deze restanten kunnen vervolgens weer als grondstof voor nieuwe papierproducten gebruikt worden.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Deventer

Zoals u hierboven in het overzicht kunt vinden, heeft onze standaard rolcontainer voor archiefvernietiging een inhoud van 240 liter. De meeste organisaties die klant zijn van Afvalcontainerbestellen.nl beschouwen dit als meer dan voldoende. Denkt u toch dat dit niet genoeg is voor uw eigen bedrijf of organisatie? In dat geval hebben wij speciaal maatwerkoplossingen in het leven geroepen. Voor deze mogelijkheden kunt u met ons opnemen, zodat wij samen de oplossing tot een grotere container kunnen bespreken!

Ontvang uw rolcontainer binnen 10 werkdagen

Als u interesse heeft om een rolcontainer voor archiefvernietiging te bestellen, kunt u eenvoudig een contract op laten stellen via onze . U heeft zelf de controle over de looptijd van het contract en hoe vaak wij bij u langskomen om de rolcontainer te ledigen. Na het doorgeven van uw wensen, krijgt u direct de kosten die daarbij horen te zien. Zodra u uw contract heeft ingestuurd, zorgen we dat uw bestelling binnen tien werkdagen bij u op locatie zal worden afgeleverd.