Archiefvernietiging Deventer

Archiefvernietiging Deventer | Rolcontainer Huren

Wanneer u gevestigd bent in de regio van Deventer en op zoek bent naar een oplossing voor de vernietiging van vertrouwelijk documenten, dan zit u bij Rolcontainerhuren.nl goed! Onze oplossing voor in Deventer zorgt ervoor dat vertrouwelijke papieren zoals oude contracten, persoonsgegevens en financiƫle overzichten op discrete wijze worden vernietigd. Deze oplossing is dus ideaal voor bijvoorbeeld advocaat- en administratiekantoren, maar ook als particulier kunt u gebruik maken van deze gecertificeerde oplossing.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging Deventer

Onze rolcontainers voor in Deventer worden geleverd met een speciale deksel. Deze is namelijk voorzien van slot. Met dit slot zorgen we ervoor dat uw vertrouwelijke niet door onbevoegden uit de container kan worden gehaald. Uiteraard zorgen we er ook voor dat deze papieren op een milieuvriendelijke en vooral discrete manier zullen worden vernietigd. Dit doen we middels een gesloten systeem wat uw afval omtovert tot een onherkenbare papierpulp. Deze restanten dienen vervolgens weer als grondstof voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Deventer

Zoals u wellicht hierboven heeft gezien, is onze standaard rolcontainer voor archiefvernietiging in Deventer een 240 liter rolcontainer. Dit formaat is voor de meeste organisaties meer dan voldoende. Natuurlijk snappen we dat sommige bedrijven wellicht een grotere container nodig hebben. Een advocatenkantoor bijvoorbeeld heeft bovengemiddeld veel vertrouwelijke papieren in omloop. Speciaal voor deze organisaties hebben we onze maatwerkoplossingen in het leven geroepen. In overleg met u zorgen we dan voor een grotere container. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Uw rolcontainer binnen 10 werkdagen geleverd

U wilt een rolcontainer voor archiefvernietiging bestellen? Een contract hiervoor stelt u eenvoudig samen via onze . Hierbij bepaalt u zelf de looptijd van het contract en hoe vaak we de rolcontainer voor u moeten ledigen. U ziet hier direct bij wat het u gaat kosten. Zodra u uw contract heeft ingestuurd, zorgen we dat uw bestelling binnen 10 werkdagen bij u op locatie zal worden afgeleverd.