Archiefvernietiging Deventer

Archiefvernietiging Deventer | Rolcontainer Huren

Bent u gevestigd in de regio Deventer en bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor de afvoer van vertrouwelijke documenten? Kies dan voor een gecertificeerde oplossing van Rolcontainerhuren.nl. Wij leveren in de gehele regio oplossingen voor de discrete vernietiging van vertrouwelijk papier zoals oude contracten, documenten met persoonsgegevens en financiële overzichten. Want hoewel uw oude documenten voor u geen waarde meer hebben, kan vertrouwelijke informatie die rondslingert u een hoop schade opleveren!

Milieuvriendelijke

Wanneer u in Deventer voor Rolcontainerhuren.nl kiest, dan ontvangt u van ons een stevige rolcontainer die geschikt is voor . Dit betekent dat de container een speciaal deksel heeft en is voorzien van een slot. Dit zorgt ervoor dat uw vertrouwelijke papier niet door onbevoegden uit de container kan worden gehaald. Bij het samenstellen van uw contract geeft u aan hoe vaak wij de container bij u moeten komen legen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle documenten in een gesloten systeem worden vernietigd. Aan het eind van dit proces blijft er alleen en onherkenbare papierpulp over die als grondstof zal dienen voor nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Deventer

Op deze pagina vindt u onze standaardoplossing voor . Het betreft een 240 liter ‘kliko’ met beveiligd deksel. Deze containers zijn voor de meeste ondernemingen groot genoeg. Toch zijn er organisaties zoals bijvoorbeeld zorginstellingen en advocatenkantoren die bovengemiddeld veel vertrouwelijke documenten behandelen. Voor deze organisaties is het mogelijk om een maatwerkoplossing aan te vragen via onze klantenservice. In overleg zorgen wij in dat geval dat u een grotere container ontvangt (bij een structurele behoefte) of dat uw archief op locatie wordt vernietigd (bij een eenmalige behoefte). U kunt hier tijdens onze openingstijden voor bellen met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Het is goed om te weten dat u het contract voor in Deventer gemakkelijk zelf kunt samenstellen via onze website. U ziet hierbij gelijk wat er allemaal mogelijk is en wat dit u zou gaan kosten. Wanneer u het contract instuurt zorgen wij dat uw rolcontainer voor binnen vijf werkdagen wordt geleverd.