Archiefvernietiging Drachten

Archiefvernietiging Drachten | Rolcontainer Huren

Bent u in Drachten gevestigd en heeft u nog geen professionele oplossing voor de afvoer van documenten met gevoelige informatie? Dan wordt het tijd om hier eens over na te denken!

U wilt natuurlijk niet dat vertrouwelijke informatie bij de verkeerde personen terechtkomt. Daarom is het niet verstandig om vertrouwelijk papier met het mee te geven. Kies in plaats daarvan voor door Rolcontainerhuren.nl. Veilig, discreet en milieuvriendelijk.

Milieuvriendelijke

Kiest u voor Rolcontainerhuren.nl, dan verzorgen wij voor u een rolcontainer die beveiligd is, zodat papieren met gevoelige informatie niet uit de container verwijderd kunnen worden. U bepaalt zelf hoe vaak wij deze container bij u komen legen. Het papier wordt vervolgens veilig naar een beveiligde locatie getransporteerd, alwaar de vernietiging plaatsvindt. Dit gebeurt volledig machinaal in een gesloten systeem. Hierdoor is discretie gegarandeerd. Aan het eind blijft er alleen nog een onherkenbare papiermassa over. Dit restproduct wordt vervolgens weer als grondstof voor nieuwe producten gebruikt.

Rolcontainer voor in Drachten

Op deze pagina ziet u alle rolcontainers voor die wij op dit moment in Drachten en omgeving kunnen leveren. Voor een bedrijf met een gemiddelde hoeveelheid vertrouwelijke documenten, is een rolcontainer van 240 liter vaak voldoende. Heeft u bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier? Dan kunnen wij eventueel een maatwerkoplossing voor u verzorgen. Neem hiervoor vrijblijvend op met onze klantenservice. Het is bijvoorbeeld mogelijk om grotere containers geschikt te maken voor zodat u structureel over een grotere capaciteit kunt beschikken. Bij een eenmalige behoefte is het ook mogelijk om uw locatie te bezoeken met een speciaal voertuig, waarmee uw archief in één keer vernietigd kan worden.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Door ons uitgebreide netwerk in de se afvalbranche, kunnen wij elke oplossing voor binnen vijf werkdagen leveren. U kunt dus razendsnel beschikken over een geschikte rolcontainer. Het contract voor onze dienstverlening stelt u gemakkelijk samen via onze website. Wanneer u dit naar ons opstuurt gaan wij gelijk voor u aan de slag.