Archiefvernietiging Drachten

Archiefvernietiging Drachten | Rolcontainer Huren

Bent u in Drachten gevestigd en heeft u nog geen professionele oplossing voor de afvoer van documenten met gevoelige informatie? Dan wordt het tijd om hier eens over na te denken! U wilt natuurlijk niet dat vertrouwelijke informatie bij de verkeerde personen terechtkomt. Daarom is het niet verstandig om vertrouwelijk papier met het mee te geven. Kies in plaats daarvan voor in Drachten door Rolcontainerhuren.nl. Dit is een veilige, discrete en milieuvriendelijke manier om van deze vertrouwelijk documenten af te komen.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Niet alleen zorgen we er bij Rolcontainerhuren.nl voor dat u een rolcontainer ontvangt die goed beveiligd is, maar we zorgen er ook voor dat de verwerking van uw vertrouwelijke milieuvriendelijk geschiedt. Nadat we het papier bij u uit de rolcontainer hebben gehaald, transporteren we dit naar een beveiligde locatie. Hier zal de vernietiging plaatsvinden in een gesloten systeem. Hierdoor is discretie gegarandeerd. Aan het eind blijft er alleen nog een onherkenbare papiermassa over. Dit restproduct wordt vervolgens weer als grondstof voor nieuwe producten gebruikt.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Drachten

Voor een bedrijf met een gemiddelde hoeveelheid vertrouwelijke documenten, is een rolcontainer van 240 liter vaak voldoende. Heeft u bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier? Dan kunnen we eventueel een maatwerkoplossing voor u verzorgen. Neem hiervoor vrijblijvend op met onze klantenservice. Het is bijvoorbeeld mogelijk om grotere containers geschikt te maken voor , zodat u structureel over een grotere capaciteit kunt beschikken. Bij een eenmalige behoefte is het ook mogelijk om uw locatie te bezoeken met een speciaal voertuig, waarmee uw archief in één keer vernietigd kan worden.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Drachten binnen 10 werkdagen geleverd

Door ons uitgebreide netwerk in de Nederlandse afvalbranche, kunnen we onze oplossing voor archiefvernietiging in Drachten binnen 10 werkdagen leveren. U kunt dus razendsnel beschikken over een geschikte rolcontainer. Het contract voor onze dienstverlening stelt u gemakkelijk samen via onze website. Wanneer u dit naar ons opstuurt gaan we gelijk voor u aan de slag!